Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Nějaký penzionek někde v horách třeba? Také některé lázně nabízejí pobyty pro samotné ženy.
@Vesmírná drůbež píše:
Bez manžela, bez dětí, na zhruba pět nocí. Ideálně někde stranou od lidí, s možností vyrazit pěšky do přírody, uvařit si ale i navštívit párkrát nějaké to pohostinství. Existuje něco takového, máte třeba nějaký tip? Díky.
Pronajmout si nějakou chalupu, ale tam je blbý, že to je většinou velké
. Mně se třeba líbily chalupy Rajsko, ale taky bys tam zbytečně platila za nevyužitá lůžka
@Vesmírná drůbež Vyraž na přechod Krkonoš z Harachova do Žacléře. To vyjde s jednodenní rezervou, kterou můžeš strávit odpočinkem, akorát i v naprosto pohodovém tempu. Již jsme párkrát šel a je to krásná očista duše. Když ráno, ještě než začne jezdit lanovka, vystoupáš na Sněžku…
Ubytování na horských chatách není problém, vždy je možnost buď zem a spacák (kolem 500,– až 600,– za noc), nebo pokoj s vlastním soc. zař. a snídaní, což je tak 4× víc.
@ivašot. píše:
Pronajmout si nějakou chalupu, ale tam je blbý, že to je většinou velké. Mně se třeba líbily chalupy Rajsko, ale taky bys tam zbytečně platila za nevyužitá lůžka
Velké nejsou všude. Jak v ČR, tak na Slovensku či Itálii si můžeš pronajmout malou chatu či chaletku v lese či horách mimo civilizaci.
@Zumpa zhruba něco takového jsem měla na mysli, nicméně nějak nemůžu na nic narazit.
@Premek_Orac díky, nemám zase v úmyslu jen šlapat, naopak. Chci mít možnost jít spát kdy chci, vstávat kdy chci, atd.
@Vesmírná drůbež píše:
@Premek_Orac díky, nemám zase v úmyslu jen šlapat, naopak. Chci mít možnost jít spát kdy chci, vstávat kdy chci, atd.
Někde jsem četla o pronájmu vagónů. Ale to bude asi taky pro víc lidí.
@Vesmírná drůbež
Tě zavřu do sklepa. Mezitím můžeš naštípat dříví a když ho i srovnáš, pustím tě do hospody. ![]()
@Vesmírná drůbež Jasně. Pak bych tedy asi volil v podstatě jakýkoliv penzion, hotel v nějakém buď lázeňském městě, nebo Jižních Čechách, kde je dost vycházkových tras a když se člověk rozhodne pro odpočinek, kavárny, tak také najde vyžití. Třeba Tábor, Písek, Chlum u Třeboně, Karlovy Vary atd. by myslím vyhovět mohly.
Tak jestli si drsňák, tak vem stan, krosnu a můžeš vyrazit do neznáma ![]()
Co nějaká taková ta italská vesnička ve vnitrozemí, co tam prodávali domy za 1 Euro?
Bez manžela, bez dětí, na zhruba pět nocí. Ideálně někde stranou od lidí, s možností vyrazit pěšky do přírody, uvařit si ale i navštívit párkrát nějaké to pohostinství. Existuje něco takového, máte třeba nějaký tip? Díky.