Dovolená u nás, děti 8měs. a 11let

2021
31.5.23 08:55

Dovolená u nás, děti 8měs. a 11let

Ahoj prosím poradíte nějaké místo kam vyrazit s dětmi 11let a 8 měsíců? Zatím jsem nic nehledala. Asi nějaké koupání, zoo, priroda a sport, zámky. Moc děkuji za radu jakým,,směrem,, se vydat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
81481
31.5.23 09:04
@rawala píše:
Ahoj prosím poradíte nějaké místo kam vyrazit s dětmi 11let a 8 měsíců? Zatím jsem nic nehledala. Asi nějaké koupání, zoo, priroda a sport, zámky. Moc děkuji za radu jakým,,směrem,, se vydat :)

Z toho, co jsme byli, tak mi tak napadá Český Ráj- koupaliště, rybníky, skály, skalní města, super na pěší i kola. Jsou tam v okolí zámky, hrady, lesy. Zoo nevím.
Ze zoo mi napadá třeba Hluboká n. Vlatavou - příjemná menší zoo, zámek, cyklostezka podél Vltavy, lanový park, dětské hřiště, rybník na koupání. Super rovinky na kola, blízko České Budějovice, v dojezdné vzdálenosti Krumlov, Jindřichův Hradec.

Fajn bylo třeba na Vysočitěn - u Ždáru nad sázavou - areál Pilák. skvělé sportovní vyžití - minigolf, hrásné dětské hřiště, koupání, šlapadla, paddleboardy, fresbee golf. V okolí Devět skal na pěší, v Novém městě na Moravě Singletrack, ve Ždáře akvapark, lehká pěkná ferrata pro začátečníky Vír.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2120
31.5.23 09:32

My byli Třeboň a jo, hezké dovolená. Bylo tam tak všechno co popisuješ, každý přišel na své.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2021
7.6.23 20:25

Děkuji moc za rady. V Pilaku jsme byli a super, devět skal taky. Budu rada i za další nápady. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí