Dovolená u moře - nemoc

Anonymní
10.7.25 11:45

Dovolená u moře - nemoc

Je mi 45 let. Jdu si postěžovat tady. Jsem na vysněné dovolené ve Španělsku s mojí sestřenicí. Přiletěli jsme před čtyřmi dny. Před odjezdem jsem se doma přiotrávila jídlem, udělal se mi opar, dostala jsem menses. Když nás vezl autobus večer na hotel, měl puštěnou klimu asi na 15 stupňů. Dva dny celkem v pohodě, koupala jsem se v moři, samozřejmě jsem byla pod slunečníkem. Včera jsem se probudila a bolí mě dutiny, v krku. Nechce se mi v takovém stavu koupat. :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
28
10.7.25 11:56

Člověk se těší celý rok, plánuje, a pak mu to zdraví takhle překazí :,( Posílám hodně sil a přeju, ať se to co nejrychleji zlomí a užiješ si aspoň kousek té vysněné dovolené :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 11:59

@Lucie5115 Přesně tak. :( Děkuji moc. :andel: Když tady vidím ty důchodce, jak se cpou zmrzlinou a jsou třeba hodinu ve vodě, tak se cítím jak chcíplý pes.

• Citovat
  • Upravit
3167
10.7.25 12:06

To jsou přesně ty zákony schválnosti, každý to dobře známe.. :cert: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5686
10.7.25 12:11

Poučení pro příště. Na cestu vždy dlouhé kalhoty, boty, ponožky a mikinu nebo svetřík. Vždycky se setkám s klimatizací level mrazák buď v letadle nebo v autobusu. A když vidím ty lidi a děti holé nohy, ruce, a pak jsou nemocní, děti brutál kašel :?
Ale to je teď fuk. Drž se, třeba to poleví rychle a ještě si dovču užiješ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 12:11

@Zwetta Ale mně se to stalo už několikrát. Zatím zvládám kvůli tomu nebrečet.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.25 12:15
@Lil Kitkatt píše: Více

Měla jsem na cestu velice teplé termo legíny, tričko, mikinu, tenisky a ještě teplou šálu. Necestuji v ničem jiném. Bohužel ten studený vzduch jsem musela dýchat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.25 12:16

@Lil Kitkatt Můžu ti říct, že mě to od další cesty k moři odradilo na hodně dlouhou dobu.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.25 12:18

@Lil Kitkatt Děkuji. Uvidím, jestli do té vody ještě vlezu. :( Jezdím k moři skoro dvacet let a takto ledový autobus jsem ještě nezažila.

• Citovat
  • Upravit
21532
10.7.25 12:20
@Anonymní píše: Více

Zajdi si do místní lékárny pro něco na ten krk a dutiny. Oni mívají takto na jihu volně prodejné léky, které jsou u nás už na předpis. Postaví tě rychle na nohy. Ty klimatizace jsou úděsné. Také létám k moři v dlouhých kalhotách a v mikině.
Jinak tě uklidním, že v tom nejsi sama. Já jsem vloni skončila kvůli silnému kašli s jedním dítětem na noc v nemocnici. Bylo to Turecko. Další dva to chytli také, jedno to dotáhlo až na zápal plic. Takže v podstatě celé prázdniny v háji… I to se stává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5686
10.7.25 12:23

Chápu, já tohle nenávidím. Všude klima a brutální zima, venku vedro. :roll:
Pokud nemáš svoje léky, zkus lékárnu. :? A dát si aspoň něco dobrého, číst si a zkusit si užít aspoň, co ti zdraví dovolí :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.25 12:25

@nozu A taky jste to chytli z té klimatizace? Jsem ráda, že v tom nejsem sama. Cítím se jak d.bil. Nemůže to být tím, že nejsem otužilá? Téměř všechny ženy v letadle měly tílka, kraťasy…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.7.25 12:28

@Lil Kitkatt Děkuji ti moc. :srdce: Blbé je, že jak jsou horka, tak já nevydržím být ani u moře a taky mi vadí ten vítr na ty dutiny. :( Teď jsem na pokoji a večer se aspoň na chvíli projít.

• Citovat
  • Upravit
32084
10.7.25 12:31

Skoč si do té lékárny a brzo se ti uleví. Ať si to aspoň trochu užiješ :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11717
10.7.25 12:36

V lékárně poradí.
My když chtěli něco konkrétního, tak jsme si vypsali složení léků a oni dle toho prodali (ve Španělsku).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí