Dovolená u moře po KET

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
629
20.6.18 12:39

Dovolená u moře po Ket

A

Příspěvek upraven 23.02.19 v 22:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9757
20.6.18 12:42

za mě proč ne, těhotenství nevyležíš a když bude dodržovat nějaký režim, tak jí to naopak může psychicky prospět… Cestování po ET/KET nevadí - řada klientek CAR jsou ostatně cizinky, které hned po transferu letí/jedou do své země

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2271
20.6.18 12:43

Take si myslim, ze tam spis vypne a nebude na to tolik myslet, odpocine si. Tim spis se zadari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76280
20.6.18 12:45

@Musulka12 jaký je můj názor? Nestarej se o život kamarádky! Není to hezké, je snad dospělá, ne :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
20.6.18 13:09

@stinga nestaram, ale zeptala se na můj názor ;) Tak se ptám i tady. Protože já mám stejný jako Vy tady zatím všichni.. ;) Moc nechápu, proč hned musíš útočit. Je demokracie, mohu se zeptat na co chci a kde chci :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
20.6.18 13:11

@Musulka12 pokud nebude skákat a dělat obecně nebezpečné sporty není důvod aby byla doma. Jestli se embryo udrží nebo ne stejně moc neovlivni, tak proč se zbytečně stresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
214
20.6.18 13:12

Za mne spíše ne, neletěla bych. A to jsem „fanda“ cestování. Zatím létám celé těhotenství 2-3 do měsíce. Ale po ET/KET bych to neriskovala. CAR obecně doporučují tak dva týdny klidnější režim a mezi to cestování letadlem, změny podnebí, koupání atd. určitě nepatří. Samozřejmě to ve výsledku nemusí hrát žádnou roli a KET může být úspěšný. Ale v opačném případě já jsem třeba povaha, že bych si pak tu cestu na dovolenou vyčítala. Ale v tomto ty tu kamarádku znáš lépe, jak to třeba celé bere ona a podle toho jí můžeš říct svůj názor.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4147
20.6.18 13:15

Dovolena, proc ne. Ale letecky? To bych si rozhodne v CARu ověřila, zda tam není nejake riziko. Preci jen i ten KET stoji nemale peníze, tak proc riskovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
20.6.18 13:33

pokud chce at leti. Pokud se neco pokazi tak si to pak treba bude vycitat, kdyz nepojede tak si to treba taky bude vycitat. Kazdopadne je dospela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1850
20.6.18 13:40

Mě bylo řečeno že po IVF dostanu 14 dní neschopnost, že má být klidovy režim, proto jsme nechali navstevu Caru až na podzim právě kvůli dovolené :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
20.6.18 14:37

Já měla po KETu potřebu se pověsit za nohy na hazul a vydržet tak 14 dní. Na nějakou dovolenou by mě nikdo nedostal. Stejně jsem měla neschopenku, utrogestan do vagíny a zákaz koupání. Tak co v Turecku :nevim: . A bát se, že tam chytnu nějakou infekci? Díky nechci :mrgreen: .

• Citovat
  • Upravit
11955
20.6.18 18:01

Jestli si nebere neschopenku, tak proč ne, psychicky se to tam určitě bude snášet líp, ale že by se mi chtělo lézt do vody, když z člověka ten bílej sajrajt pořád teče a i na toaletě to musíš splachovat na několikrát… z toho pak ostatní v té vodě musejí být úplně odvázaní. Samozřejmě nikde není dáno, že dovolená v Turecku je jen o koupání - pokud se bez toho obejde, tak si to asi i představit dokážu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
629
20.6.18 19:54

Moc Vám všem děkuji za názory. Nakonec se rozhodla, že pojedou. Neschopenku nemá, letadlo nevadí. Lítají do center zahraniční klientky.. Takže jde v zásadě opravdu jen o to koupání. A smocit se prý taky nevadí. Těhotenství se nedá vylezet. Cituji slova doktora v Caru. Nejdůležitější je psychická pohoda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí