Slabě pozitivní test 5 den po KeT

• Fotoalbum (12)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
18.6.18 15:08

5 den po KeT

Ahojky, je možné mít 5 den po Ket slabě pozitivní test. Ovitrelle byl píchnuty před 11 dny.. Omlouvám se za anonym, nechci kvůli přátelům a rodině, aby věděli co a jak..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1190
18.6.18 15:32

Urcite je to mozny ja mela pozitivni 6den,a jsem ve 36tt,preji at vse dobre dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 16:12

@Kikulele moc děkuji. :srdce: přála bych si , aby to u nás konečně vyšlo :srdce: jen jsem přemýšlela, zda to nemůže být ještě ta injekce. Měli jsme embryjka 5denni kultivaci. Co čekáte?

• Citovat
  • Upravit
1702
18.6.18 16:38

Ja mela slabe pozitivni sesty den a mam tu petimesicni holcicku :srdce: Injekce by to byt nemela. Hodne stesti :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1190
18.6.18 16:47
@Anonymní píše:
@Kikulele moc děkuji. :srdce: přála bych si , aby to u nás konečně vyšlo :srdce: jen jsem přemýšlela, zda to nemůže být ještě ta injekce. Měli jsme embryjka 5denni kultivaci. Co čekáte?

Taky jsme meli jsme take 5denni embryjko a cekame holcicku :srdce: ,uz se nemuzu dockat az si ji pochovam.Injekce uz by to byt nemela,preji hodne stesti,at se chytne a nepusti. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.18 16:51

Duch vypadá takto ..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.18 16:53
@Anonymní píše:

Kolik mas zavedenych embryi? Ja mela dve a 8 den byly dve fakt dalnice…no a mame dvojcatka :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.18 16:55
@Anonymní píše:
Duch vypadá takto ..

Toto skutecne vypada jako duch. Rekla bych, ze bude silit. Zkus testnout jeste treba za dva dny. Do druheho dne se asi moc nezmeni.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.18 17:40

Zaváděli jsme jedno, dvě nam v caru nedoporučili. Moc gratuluji je dvojcatkum :srdce: Testnu ve středu a uvidím. Doufám, že bude sílit. Příznaky nemám žádné, jen nafoukle břicho, snad v trochu prsa a sem tam bolení žaludku. A ke to si myslím, že s tím nemá nic společného. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.18 05:42

Ahojky, tak jsem dnes 7 den po Ket a ráno jsem udělala test mama test. Je tam slabí duch. Jen přemýšlím, zda by už čárka neměla být silnější.. :think:

• Citovat
  • Upravit
1190
21.6.18 11:46
@Anonymní píše:
Ahojky, tak jsem dnes 7 den po Ket a ráno jsem udělala test mama test. Je tam slabí duch. Jen přemýšlím, zda by už čárka neměla být silnější.. :think:

Ja mela ducha 6ty den po ketu ted jsem ve 37tt.Testuj ob den a uvidis zda sili a nebo pockej az pujdes na krev.Drzim palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 13:00

@Kikulele test vypadá takto..

• Citovat
  • Upravit
1190
21.6.18 13:16
@Anonymní píše:
@Kikulele test vypadá takto..

Takhle nejak vypadal i ten muj,zkus testnout v sobotu a kdyz bude viditelnejsi tak je to na dobre ceste.Preji hodne stesticka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.18 13:19

@Kikulele Objevilo se to do 3 minut. Takže v limitu. Po limitu to trochu ještě více ztmavlo. Každopádně přes víkend to zopakuji,mám ještě jeden.. ;)

• Citovat
  • Upravit
1190
21.6.18 13:21
@Anonymní píše:
@Kikulele Objevilo se to do 3 minut. Takže v limitu. Po limitu to trochu ještě více ztmavlo. Každopádně přes víkend to zopakuji,mám ještě jeden.. ;)

Kdyz si vzpomenes tak pak pisni jak jsi dopadla.Budu drzet palecky. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital