Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Urcite je to mozny ja mela pozitivni 6den,a jsem ve 36tt,preji at vse dobre dopadne ![]()
@Kikulele moc děkuji.
přála bych si , aby to u nás konečně vyšlo
jen jsem přemýšlela, zda to nemůže být ještě ta injekce. Měli jsme embryjka 5denni kultivaci. Co čekáte?
Ja mela slabe pozitivni sesty den a mam tu petimesicni holcicku
Injekce by to byt nemela. Hodne stesti ![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele moc děkuji.přála bych si , aby to u nás konečně vyšlo
jen jsem přemýšlela, zda to nemůže být ještě ta injekce. Měli jsme embryjka 5denni kultivaci. Co čekáte?
Taky jsme meli jsme take 5denni embryjko a cekame holcicku
,uz se nemuzu dockat az si ji pochovam.Injekce uz by to byt nemela,preji hodne stesti,at se chytne a nepusti. ![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele moc děkuji.přála bych si , aby to u nás konečně vyšlo
Kolik mas zavedenych embryi? Ja mela dve a 8 den byly dve fakt dalnice…no a mame dvojcatka ![]()
@Anonymní píše:
Duch vypadá takto ..
Toto skutecne vypada jako duch. Rekla bych, ze bude silit. Zkus testnout jeste treba za dva dny. Do druheho dne se asi moc nezmeni.
Zaváděli jsme jedno, dvě nam v caru nedoporučili. Moc gratuluji je dvojcatkum
Testnu ve středu a uvidím. Doufám, že bude sílit. Příznaky nemám žádné, jen nafoukle břicho, snad v trochu prsa a sem tam bolení žaludku. A ke to si myslím, že s tím nemá nic společného. ![]()
Ahojky, tak jsem dnes 7 den po Ket a ráno jsem udělala test mama test. Je tam slabí duch. Jen přemýšlím, zda by už čárka neměla být silnější.. ![]()
@Anonymní píše:
Ahojky, tak jsem dnes 7 den po Ket a ráno jsem udělala test mama test. Je tam slabí duch. Jen přemýšlím, zda by už čárka neměla být silnější..
Ja mela ducha 6ty den po ketu ted jsem ve 37tt.Testuj ob den a uvidis zda sili a nebo pockej az pujdes na krev.Drzim palce. ![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele test vypadá takto..
Takhle nejak vypadal i ten muj,zkus testnout v sobotu a kdyz bude viditelnejsi tak je to na dobre ceste.Preji hodne stesticka ![]()
@Kikulele Objevilo se to do 3 minut. Takže v limitu. Po limitu to trochu ještě více ztmavlo. Každopádně přes víkend to zopakuji,mám ještě jeden.. ![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele Objevilo se to do 3 minut. Takže v limitu. Po limitu to trochu ještě více ztmavlo. Každopádně přes víkend to zopakuji,mám ještě jeden..
Kdyz si vzpomenes tak pak pisni jak jsi dopadla.Budu drzet palecky. ![]()
Ahojky, je možné mít 5 den po Ket slabě pozitivní test. Ovitrelle byl píchnuty před 11 dny.. Omlouvám se za anonym, nechci kvůli přátelům a rodině, aby věděli co a jak..