Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Kikulele ahojky, tak jsem dnes to zopakovala. Test ukazuje druhou čárku. Akorát mne přijde stejnou jako posledně. Jsem 9 den po KET.
No tak uvidis,treba se to jeste rozjede.I tak v CARu rikali testovat az za 14dni.Tak budu drzet palecky at to stoupne a mas poradne dalnice. ![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele co se má rozjet?pro porovnání oba, označeny je z dneska
Ja obou vidim ducha ale mel by pomalu silit.
@Kikulele Nevím, 9 den po KET je asi ještě brzy aby byla nějaká výrazná. Otázkou Je, zda ten test nebyl ještě i s Ovitrelle.
teď uz to nechám na krev. Věřím, že budu mít ukázkovou hodnotu. Ms ani nedošla, tuk, tuk na zuby
![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele Nevím, 9 den po KET je asi ještě brzy aby byla nějaká výrazná. Otázkou Je, zda ten test nebyl ještě i s Ovitrelle.teď uz to nechám na krev. Věřím, že budu mít ukázkovou hodnotu. Ms ani nedošla, tuk, tuk na zuby
![]()
Jj je to jeste brzo,ja mela takoveho dusika 6dni po KETu a silil tak snad to ovitrelle uz nebyl,ale kazde telo je jine a muze i jinak reagovat,urite to bude v poradku,musi,tak drzim palecky at je vse oukej. ![]()
@Kikulele Musím si zachovat zdraví rozum, takže čtvrtek krev a bude vše ok. Cítím to
![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele Musím si zachovat zdraví rozum, takže čtvrtek krev a bude vše ok. Cítím to![]()
Urcite bud v klidu dej si neco dobreho a pak dej vedet jak jsi v ten ctvrtek dopadla,kdyz si vzpomenes. ![]()
@Kikulele Určitě dám. Jsme právě na dovolené, takže tady mohu odpočívat donasyta.. ![]()
@Anonymní píše:
@Kikulele Určitě dám. Jsme právě na dovolené, takže tady mohu odpočívat donasyta..
Tak preji krasnou dovolenou ![]()
@Kikulele ahojky, tak jsem udělala test. A dnes byl jasně negativní. Takže si myslím, že zítra na tu krev je zbytečný.
@Anonymní píše:
@Kikulele ahojky, tak jsem udělala test. A dnes byl jasně negativní. Takže si myslím, že zítra na tu krev je zbytečný.
To me moc mrzi,mate jeste nejake mrazacky?A na tu krev pujdes ne?
@Kikulele ještě tři, ale přijde mne KET že je stejně na nic.. nevím, teď jsem zacla krvácet. Takže už je to asi jasné.
@Anonymní píše:
@Kikulele ještě tři, ale přijde mne KET že je stejně na nic.. nevím, teď jsem zacla krvácet. Takže už je to asi jasné.
Ja jsem si taky myslela ze KET je na nic,u me ani ET nebyl a vsechny embrya jsme museli zamrazit mela jsem hyperstimulacni syndrom,jsem to doma obrecela,ze me nemuzou vlozit cerstve embryo,no a nakonec nam vysel prvni KET.Dala bych mrazackovi sanci,pry se rika ze kdyz prezije zamrazeni a nasledne rozmrazeni tak je pry silne tim jsem se ja uklidnovala,ale moc jsem tomu neverila a ono to vyslo.Budu drzet palecky treba Te ten KET prekvapi jako me. ![]()
@Kikulele ahoj, psaly jsme si cca před 6 týdny ohledně Ketu. Jak jsem psala o tom krvácení, tak krvácení bylo cca 4 dny ve formě spineni, tmavá krev. Pak nic. Mela jsem to dostat před týdnem znova a nic.. krom vynechane menstruace se mne zvětšilo břicho a to už vím od okolí, a prsa. Na tu krev jsem pak už nedošla.. myslíš si, že bych mohla být po tom Ketu těhotná?
@Kikulele ahojky, tak jsem dnes to zopakovala. Test ukazuje druhou čárku. Akorát mne přijde stejnou jako posledně. Jsem 9 den po KET.