Odběr vajíček bez narkozy

99
13.6.18 10:51

Odběr vajíček bez nark.

Ahoj holky :) Chci se zeptat…podstoupili jste některá odběr vajíček bez nar.?Po každé lehká narkoza. Teď změna centra a tam me to doktorka chce udělat bez nark.Tak mám trochu strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1353
13.6.18 11:23

@juja3 ahoj,ziju v cizine a tady to delaji pouze bez narkozy.Uz jsem to podstoupila 2× poprve doktor bylo to nejhorsi co jsem zazila bolesti ze proste jsem myslela ze to nedam potom bolesti jeste 2mesice fakt hruza podruhe jina dr sice to bolelo ale neda se to srovnat s poprve, na podruhe mi takyb dali prasek morfin coz melo trochu zmirnit bolest nevim no asi trochu pomohl a zbytek dne jsem z neho blila.Jako kdyz se na to ted divam s odstupem casu(po 2mesicich)tak jako uz jsem to zapomela a zas bych do toho sla kdybych musela :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
13.6.18 11:38

@juja3 ahoj, ja zatím z pěti odberu šla na 4 bez narkozy. A udělala jsem dobre, paty s narkozou byl hrůza. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.6.18 11:58

@HandulkaK moc díky za odpověď…A bolelo to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.6.18 12:00

@Tulipankaa díky moc za odpověď…se mám teda na co těšit :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4140
13.6.18 12:10

To se dela v ivf v nativu, kdyz je jedno dve vajicka bez narkozy. Vic jich nedas, neblazni! Do toho bych nikdy nesla 8o Byla jsem na hysteroskopii bez narkozy a je to moje nocni mura. Odber vajicek si nedokazu predstavit. Me to uplne stacilo, jak me vsechno bolelo az po probuzeni. A to vubec nejsem zadna cita a prah bolesti mam hodne vysoko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9019
13.6.18 12:28

A kolik máš vajíček? Pokud 1-2 tak se to možná dá :think: Já měla 19 a když si vzpomenu na tu bolest po probuzení (nic na bolest mi nedali) tak si neumím představit podstupovat to zaživa 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
13.6.18 13:49

@juja3 ja měla odběr bez narkozy nejvic 11 vajicek, ale vydrzim hodně, bolelo to jako větší menstruační bolesti.
Kolik jich mas? Myslím, ze jedno, nebo dvě zvládneš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.6.18 21:46

@Serpentini já ani víc jak dvě vajíčka mít nebudu. Mám endometri. A jsem po operaci…Jsem bez jednoho vaječníků a bez vejcovodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.6.18 21:50

@Pajka89 ja si pamatuji ze vedle mě ležela holka a ta těch vajíček měla 30 a jak chudera skucela :( ja jich nejvíc asi 5

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí