Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky
Chci se zeptat…podstoupili jste některá odběr vajíček bez nar.?Po každé lehká narkoza. Teď změna centra a tam me to doktorka chce udělat bez nark.Tak mám trochu strach ![]()
@juja3 ahoj,ziju v cizine a tady to delaji pouze bez narkozy.Uz jsem to podstoupila 2× poprve doktor bylo to nejhorsi co jsem zazila bolesti ze proste jsem myslela ze to nedam potom bolesti jeste 2mesice fakt hruza podruhe jina dr sice to bolelo ale neda se to srovnat s poprve, na podruhe mi takyb dali prasek morfin coz melo trochu zmirnit bolest nevim no asi trochu pomohl a zbytek dne jsem z neho blila.Jako kdyz se na to ted divam s odstupem casu(po 2mesicich)tak jako uz jsem to zapomela a zas bych do toho sla kdybych musela ![]()
@juja3 ahoj, ja zatím z pěti odberu šla na 4 bez narkozy. A udělala jsem dobre, paty s narkozou byl hrůza. ![]()
To se dela v ivf v nativu, kdyz je jedno dve vajicka bez narkozy. Vic jich nedas, neblazni! Do toho bych nikdy nesla
Byla jsem na hysteroskopii bez narkozy a je to moje nocni mura. Odber vajicek si nedokazu predstavit. Me to uplne stacilo, jak me vsechno bolelo az po probuzeni. A to vubec nejsem zadna cita a prah bolesti mam hodne vysoko…
A kolik máš vajíček? Pokud 1-2 tak se to možná dá
Já měla 19 a když si vzpomenu na tu bolest po probuzení (nic na bolest mi nedali) tak si neumím představit podstupovat to zaživa ![]()
@juja3 ja měla odběr bez narkozy nejvic 11 vajicek, ale vydrzim hodně, bolelo to jako větší menstruační bolesti.
Kolik jich mas? Myslím, ze jedno, nebo dvě zvládneš.
@Serpentini já ani víc jak dvě vajíčka mít nebudu. Mám endometri. A jsem po operaci…Jsem bez jednoho vaječníků a bez vejcovodu.
@Pajka89 ja si pamatuji ze vedle mě ležela holka a ta těch vajíček měla 30 a jak chudera skucela
ja jich nejvíc asi 5