Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj ženy, chystám se na svůj zřejmě poslední KET. Kdo je na tom stejně a má taky potřebu to s někým celé sdílet?
.
Mikolaska: 24.9. KET (4. IVF, 2. KET)
Macina 27: 15.10. KET (2. IVF; 3 mraz.; 1. KET - zaved. 2) (endom.)
Evineczka: 19.10. KET (3. IVF; 2. KET; z 1. IVF dítě s exmanž.; 7 mraz.) (PCO)
Nicky B: 1. IVF cca říjen (10 let snahy, teď po SP) (SPG)
Beruskakataa: v plánu KET v půli října (z 1. IVF dítě; 1. KET - /; zbývá 1 mrazák)
Srabek: KET v plánu cca v listopadu (2× ZT; asi 1 IVF - //, ale další ZT cca v 8. tt; zbývají 2 mrazáky)
Katree: KET cca listopad-prosinec (1. IVF s kr. protokolem bez ET; 5 mrazáků) (nízká slizn.)
Nellis.9: //
Snazivka27: //
Moncaq: // 13.7. KET (1. IVF s dl. prot.; 10 mraz.; 2. KET) (2×MT; bez vejc.)
Lelis: // 24.7. KET (1. IVF - dítě; 2. KET, zbývají 2 mrazáky)
Anyway007: // 10.8. KET (1. IVF bez ET kvůli PGS, 3 mrazáky; 1. KET)
Helposhel: // 14.8. KET (1. IVF; 1. KET; 5 mrazáků po PGS s DV)
Aluska123: 14.8. KET; 17. den po KET hcg 160 (2. IVF s PGS; 2. KET; zbývají 3 mrazáky) (bez vejc.)
Kakaramelka: // 17.8. ET (2. IVF; po 1.IVF i KET //, ale bioch. t.; 2. IVF: 2 zr. vajíčka, 1 oplodn.; 3PK) (SPG, PCO)
Ammy p: // 18.8. ET (2. IVF, 1. IVF byla minimálka; 2. IVF: 2 vajíčka, 5 PK; bez mraz.) (imuno)
Victory13: // (1. IVF)
Gilmorka: // 21.9 KET (2. IVF; z ET u 2. IVF dítě; zbývají 2 mraz.)
Margaretka90: (2. IVF; dlouhý protokol; z 10 embryí zbylo 1) (SPG)
Bendísek28: (1. IVF bez ET kvůli OHSS; z 12 embryí zbylo 1) (SPG, imuno)
MKplusMK: (2. IVF; kr. protokol; 3 zr. vajíčka, 3 embrya, 3denní PK; bez mraz.) (PCO)
Oandre: (5. IVF s DV: ET dvou emb. - //, ale SP obou, zbývá 1 mrazák; z před. vztahu 2 větší děti)
Denniska22: (1. IVF bez ET kvůli OHSS; z 16 embryí zbyly 2; 2. KET //, ale ZT cca v 8.tt ) (SPG, imuno)
MoniNěm: 15.8. KET (1.IVF, 3. KET)
Kopretina: 29.8. KET (1.IVF?, 3. KET; zbývá 1 mraz.)
Jizvíková 7.9. KET (dvojčata z 1. IVF, třetí dítě přirozeně)
Lindarebi: 12.9. KET (1. IVF, 4. KET, bez mraz.)
Sojka85: 24.9. OPU (2.IVF; 2 zr. vajíčka, 0 embr.)
Štítovka: 6.9. OPU (2. IVF s PGS: 3 vaj., 2 embr. po 5PK zanikla)
Lana Banana: 20.9. KET (3. IVF s PGD, bez mraz.)
neozvaly se:
EllEff: (1. IVF; ET dvou embryí; 3denní PK; nic k mrazení)
Ellusi: 24.7. KET (1. IVF, 2. KET)
Karkylka: 28.7. OPU (1. IVF; kr. protokol; 11 zr. vajíček, 6 embryí)
Kastanek5: stimulace na 2. KET (1. IVF, 5 mrazáků)
Příspěvek upraven 20.10.18 v 10:53
Ahoj, taky mě čeká poslední KET na konci června, už poctivě zobu léky. V jaké jsi fázi?
Ahoj, já jdu v červenci na druhé IVF. Při prvním bohužel na KET nic nezbylo.
Hezký den, v červenci mě čeká druhé ivf. První pokus bohužel nevyšel a nebylo ani co zamrazovat takže celý kolotoč od zacatku. Chci de zeptat měli jste dlouhý nebo kratky protokol??
@margaretka90 tak to jsme na tom úplně stejně. Já mám nyní na měsíc nasazenou antikoncepci a po vysazení až dostanu menstruaci začnu stimulovat. Takže myslim krátký protokol.
@MKplusMK já měla na poprvé kratky a teď mi pro změnu dali dlouhy.
@margaretka90 mě daj to samé, jen mi od začátku dají větší dávky. A v čem máte problém? Já mám bohužel anovulační cykly a PCO. Manžel je ok.
@MKplusMK já jsem dobrá zdravá ale můj chlap má špatný spg. Tak doufám že teď už to vyjde ![]()
Ahojky holky, můžu se prosím přidat? My mám teprve před prvním pokusem s darovanými vajíčky, řešíme už od ledna ale pořád ještě nic konkrétního nevíme.. celkem my to přijde už dlouho.. nebo mi to jen přijde?
Ahoj holky, taky jsem ve fázi stimulace na KET. Zítra mě čeká kontrolní UTZ.
@IvetaZ27 píše:
Ahoj, taky mě čeká poslední KET na konci června, už poctivě zobu léky. V jaké jsi fázi?
Ahoj, já budu mít KET v přirozeném cyklu. Momentálně se čeká, až přijde ovulace. A ta se zatím jako na potvoru ani náznakem nechystá. ![]()
@MKplusMK píše:
Ahoj, já jdu v červenci na druhé IVF. Při prvním bohužel na KET nic nezbylo.
@margaretka90 píše:
Hezký den, v červenci mě čeká druhé ivf. První pokus bohužel nevyšel a nebylo ani co zamrazovat takže celý kolotoč od zacatku. Chci de zeptat měli jste dlouhý nebo kratky protokol??
Naše první IVF bylo taky bez mrazáků.
První IVF krátký protokol, druhé a třetí dlouhý protokol a mrazáky naštěstí byly.