Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@liiizzza Ahoj. Zkus treba zitra test, nebo pokud mas hodne stresu, tak to nech byt a zkus treba az 9. den. Neboj. Opravdu jsi mlada. Urcite se to povede.
Ja mela ve 40 ivf a mam jedno dite, ted mam ve 42 KET. Cas je na tve strane!! To je velike plus. Drz se a dej vedet.
Myslíš ze už zítra, to budu 7 den už se zase nervuju ze uvidím bilo jako vždycky, už se snažíme přes 4 roky
@liiizzza tak zkus az 9. den. A rekli vam nejakou pricinu nebo proc to pravdepodobne zatim jeste nevyslo? kvalita embryi, pripravena deloha apod. ?
@Lana Banana Ty jsi zlatíčko, já jo, ale jiným testem než včera, žel včerejší nemám a jen dušiček sotva znatelný…tak nevím, nevím…Jsem 8 dní po KET. Myslím, že by to tam už mělo být znatelnější. Čas ukáže? Jak ty? Kdy další kontrola?
@Nova snazilka co je to za test? Mě ty testy taky škádlí…Na jedno celkem jasně ano a na druhém, skoro nic…
@Venuše28 Ja jsem mela vsechny dobre pozitivni, jenom ten jeden ranni z myslim predevcerejska byl divny, ale dneska jasne clear blue. Ja mam silnejsi pozitivni spise odpoledne, rano mivam slabsi carku, takze to bude asi ono.
@Nova snazilka tak mě začíná bolet břicho jako kdybych to mela dostat
děloha dobra, ještě jsem po hysteroskopii no uvidíme, jinak beru na imunitu prednison, trochu mam zvýšené protilátky. ..jinak jsme oba zdraví ![]()
@Nova snazilka to je zvl ale někdo to tak píše a vidíš ja bych řekla že z ranní moci bude nejznatelnejsi
moc ti to preju! Holky v neděli to mam dostat. Doufám že ms nepřijde ![]()
@liiizzza neboj, to me taky boli bricho jako na MS a minule IVF uplne to same, taky jsem myslela, ze to dostanu. A nedostala. To jeste nic neznamena. ![]()
@Nova snazilka no kéžby jsi mela pravdu kočko.A to jsem si stěžovala ze bez příznaků, teď se budu bát abych to nedostala
@Venuše28 Já nedám dopustit na ten obyčejný test od Dr. Maxe, jak jsou dva v balení. Ten mi vždycky ukázal správně, ať jsem byla, nebo nebyla těhotná. Tobě držím palce, aby se už čárka vyloupla hezky a jasně ![]()
Na kontrolu jdu zase v pátek.
@liiizzza Jestli se necítíš na test, tak ho zatím nedělej
A držím palce, aby to už dopadlo! Jo a jinak pobolívání jako na MS je úplně v pohodě, to tam dělá ten progesteron ![]()
Ahoj holky,vcera byl náročný den. Hlavně v praci. Ale čekala me jedna úžasná zpráva. Jeden prdolka to dohnal,udelal za 24 hodin velky pokrok a mame jednoho mrazacka
Sama doktorka mi do telefonu říkala,ze to je bojovník. Takže jsem ji do telefonu stestim brecela
![]()
@Lana Banana no dnes test krasne zesilil I digital ukazuje tehu, ale vcera jsem spinila a dnes krev.Takze nejsis bohuzel.V patek ti budu drzet palce! ![]()