IVF/KET červen/červenec 2018

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.6.18 15:41

@liiizzza Ahoj. Zkus treba zitra test, nebo pokud mas hodne stresu, tak to nech byt a zkus treba az 9. den. Neboj. Opravdu jsi mlada. Urcite se to povede. :hug: Ja mela ve 40 ivf a mam jedno dite, ted mam ve 42 KET. Cas je na tve strane!! To je velike plus. Drz se a dej vedet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.6.18 15:48

Myslíš ze už zítra, to budu 7 den už se zase nervuju ze uvidím bilo jako vždycky, už se snažíme přes 4 roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 15:52

@liiizzza tak zkus az 9. den. A rekli vam nejakou pricinu nebo proc to pravdepodobne zatim jeste nevyslo? kvalita embryi, pripravena deloha apod. ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
26.6.18 16:54

@Lana Banana Ty jsi zlatíčko, já jo, ale jiným testem než včera, žel včerejší nemám a jen dušiček sotva znatelný…tak nevím, nevím…Jsem 8 dní po KET. Myslím, že by to tam už mělo být znatelnější. Čas ukáže? Jak ty? Kdy další kontrola?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
26.6.18 16:56

@Nova snazilka co je to za test? Mě ty testy taky škádlí…Na jedno celkem jasně ano a na druhém, skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 17:23

@Venuše28 Ja jsem mela vsechny dobre pozitivni, jenom ten jeden ranni z myslim predevcerejska byl divny, ale dneska jasne clear blue. Ja mam silnejsi pozitivni spise odpoledne, rano mivam slabsi carku, takze to bude asi ono.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.6.18 18:05

@Nova snazilka tak mě začíná bolet břicho jako kdybych to mela dostat :think: děloha dobra, ještě jsem po hysteroskopii no uvidíme, jinak beru na imunitu prednison, trochu mam zvýšené protilátky. ..jinak jsme oba zdraví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.6.18 18:08

@Nova snazilka to je zvl ale někdo to tak píše a vidíš ja bych řekla že z ranní moci bude nejznatelnejsi :srdce: moc ti to preju! Holky v neděli to mam dostat. Doufám že ms nepřijde :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.6.18 18:08

@liiizzza neboj, to me taky boli bricho jako na MS a minule IVF uplne to same, taky jsem myslela, ze to dostanu. A nedostala. To jeste nic neznamena. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
759
26.6.18 18:13

@Nova snazilka no kéžby jsi mela pravdu kočko.A to jsem si stěžovala ze bez příznaků, teď se budu bát abych to nedostala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
26.6.18 22:10

@Venuše28 Já nedám dopustit na ten obyčejný test od Dr. Maxe, jak jsou dva v balení. Ten mi vždycky ukázal správně, ať jsem byla, nebo nebyla těhotná. Tobě držím palce, aby se už čárka vyloupla hezky a jasně :srdce:
Na kontrolu jdu zase v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
26.6.18 22:13

@liiizzza Jestli se necítíš na test, tak ho zatím nedělej :hug: A držím palce, aby to už dopadlo! Jo a jinak pobolívání jako na MS je úplně v pohodě, to tam dělá ten progesteron :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
340
27.6.18 06:55

Ahoj holky,vcera byl náročný den. Hlavně v praci. Ale čekala me jedna úžasná zpráva. Jeden prdolka to dohnal,udelal za 24 hodin velky pokrok a mame jednoho mrazacka :srdce: Sama doktorka mi do telefonu říkala,ze to je bojovník. Takže jsem ji do telefonu stestim brecela :palec: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.6.18 07:10

@bendísek28 to je krásný no vidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
27.6.18 08:14

@Lana Banana no dnes test krasne zesilil I digital ukazuje tehu, ale vcera jsem spinila a dnes krev.Takze nejsis bohuzel.V patek ti budu drzet palce! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí