Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
@Kikulele ahoj, psaly jsme si cca před 6 týdny ohledně Ketu. Jak jsem psala o tom krvácení, tak krvácení bylo cca 4 dny ve formě spineni, tmavá krev. Pak nic. Mela jsem to dostat před týdnem znova a nic.. krom vynechane menstruace se mne zvětšilo břicho a to už vím od okolí, a prsa. Na tu krev jsem pak už nedošla.. myslíš si, že bych mohla být po tom Ketu těhotná?
Jako pry je spineni normalni,ja teda nespinila ale sestricka rikala ze se to stat muze,zkousela si dalsi test?Nebo si zajdi na krev jako samoplatce.Mozne to urcite je ze muzes byt tehotna.Ten muj „KET“ ma dneska presne tri tydny.
Dej pak vedet jak jsi na tom ![]()
@Kikulele Tak to gratuluji
. No test jsem dělala a vyšel negativní, ale nevím zase zda cca v 10 tt by test ukazal.. kolik skutečně hcg se vylučuje do moce v tomto týdnu. Zdá už to není jen v krvi..
připadám si jak idiot hlavně fakt s tím břichem.. teď se místo ms opět dostavuje spineni tmavě a stačí mne imtimka..
No kdyby jsi byla v 10tt tak si myslim,ze by to test ukazal.A u doktora jsi nebyla,ja bych sla,pro jistotu. Brala jsi nejake leky nebo jsi to mela v nativu? Asi bych radeji zasla dr.jestli,kvuli tomu apineni aby zkontrolovat jestli je vsechno v poradku.
Ahoj holky, snad tu některá z vás bude. Jsem dnes 5.den po KET A zda se mi že mi vyšel slabé pozitivní testik… Jen by mě zajímalo jestli některá z a vidí to co já nebo ne… Díky… Cyklus mám řízený tudis to nemůže být z Ovitrillu… Prosím snad se tu najde nějaká dobrá duše že uvidí taky druhou čárecku… Dávám foto
Cauky, test dělaný 5 den po KET a 12den po Ovitralle 250mg.
Myslíte, ze je to spis Ovitralle duch nebo už to muže byt těhu?
Vložena 5 denní blastocyta ![]()
Dekuju ta odpovědi ![]()
@Mala_nebeska ahoj, já měla slabou druhou čárku 4ty den po ket a taky 5ti denni blastocysta a těhotenství to bylo. Jen já ovitrel před ketem neměla, tak s tím ti neporadím. Držím palce ať sílí ![]()
@Mala_nebeska máš to vložený v blbé kategorii, tyhle má být ve Věštby všeho druhu… ![]()
Hele holka, nikdo, ani lékař ti v tuhle chvíli neřekne, jestli je to těhotenství nebo zbytek ovitrel. Počkej pár dnů, nejlíp deset a pak teprve testuj znovu. Pak už budeš mít jakous takous jistotu, že je to prosperující těhotenství…
@Mala_nebeska to je fakt 50 na 50..za mě už by to ovitrelle být nemusel, ale každá tu injekci odbourává jinak…bud bude slábnout nebo zesílí..
@Janli
Proč bych měla být v sekci Věštby? Normálně se ptám na zkušenosti holek, který tohle zažily. Já se neptám na to, jestli jsem těhotná ale jestli některá má zkušenost, že měla Ovitralle v moči déle.
Příště radši nekomentuj, když chceš být sarkastická ![]()
@Mala_nebeska ještě to může být Ovitrelle. Zkus test za 2 dny.
@Mala_nebeska píše:
@Janli
Proč bych měla být v sekci Věštby? Normálně se ptám na zkušenosti holek, který tohle zažily. Já se neptám na to, jestli jsem těhotná ale jestli některá má zkušenost, že měla Ovitralle v moči déle.
Příště radši nekomentuj, když chceš být sarkastická
Moje zkušenost to je. Při takhle slabým testu nikdo neví, jestli je to ovitrel nebo hcg a není způsob jak to zjistit. Testuj později.
@Mala_nebeska píše:
@Janli
Příště radši nekomentuj, když chceš být sarkastická
Hmmmmm..magic eight 🎱 ball říká „Je to Ovitrelle“
nikdy nepochopím ženské co testují 5 dní po KET a navíc s Ovitrelle..
trápení sebe sama..Janli má pravdu, zkušenosti tu má každá a u každé byl výsledek jiný..holt..chce to trpělivost ![]()
@Skaiqy Že Vám to za to stojí, napsat takovejhle komentář ![]()
Ve většině skupin je vážně radost se na něco vůbec zeptat.
@Mala_nebeska píše:
@Skaiqy Že Vám to za to stojí, napsat takovejhle komentář
Ve většině skupin je vážně radost se na něco vůbec zeptat.
Baví, stejně jak ženské nebaví číst v předchozích diskuzích a dočíst se, že nemá smysl testovat před příchodem menstruace a navíc ještě s Ovitrelle.. tady těch diskuzí je miliarda..nejen na eMiminu ale také na modrem koniku
víš jak, ušetřila by sis čas ![]()