Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Berry77 píše:
No přece potřebuje vědět, jestli má někdo stejnou zkušenost![]()
![]()
tahle věta je fakt kouzelná
@Mala_nebeska já tipuju, že je to zbytek Ovitrelle, tolik moje zkušenost. Mě zůstávalo zbytkové hcg po pregnylu v těle i 12 dní.
Ano, nejvíc kouzelná, nvždy mě dojímá k slzám
nechápu jak jsem mohla být tak zlá a poznamenat takovou nekulturní hlášku.. příště se nad sebou zamyslím ![]()
Ahoj snažilky chcela by som vedieť Váš názor. Hneď na začiatku poviem že viem že je ešte skoro na testovanie ale po takej dobe snaženia, mimodeložnímu, dve biochemka, tri IUI a teraz prvý KET je proste zvedavosť silnejšia.8.4 pichnutý ovitrelle a 14.4 KET v riadenom cykle s estrofenem. Čo mám odsledované z minulých cyklu vždy už 10den po ovitrelle čiarka na teste skoro nevidno takže som testovala od 17.4 to bola čiarka vidno(9den po ovitrelle) vrchný test, ten v strede už takmer nič (10den po ovitrelle) a 4den po KET a dnes 11dni od ovitrelle a 5dní po KET to už snad nemoze byt ovitrelle ked vcera tam skoro nic nebolo.Co myslite? foto treba rozkliknut inak to je hrozna kvalita ![]()
@Síma7777 píše: Více
Ahoj, problém je v tom že testujes inými značkami, znamená to iný obsah farbiva, jeho kvalita atd… samozrejme, vypadá to na dusika ale za dva dni budeš múdrejšia.. mala som to podobne ako ty a chápem nedočkavost ale tá nikam nevedie.. 6 a pol roka čakania a nakoniec sme sa dočkali prirodzene a skutočne nie je nič lepšieho než si počkať na deň vynechanej menštruácie, kde je úplne jasno.. dosť čo už máš nervy na pochode z KETu.. držím palce..
@Skaiqy ja viem ale iný som nemala a dnes som skusila zo srandy ovu test kedže všade čítam že aj ovu dokáže ukazať tehu ked je na tt duch a teda dost ma to prekvapilo. mám už neco natestovane skrz ovulaci a vim ze cely cyklus moze byt slaba ciarka ale toto mi príde hodne silné čo myslíš?
@Síma7777 píše: Více
Jo ale istota to nie je..ide o dva rozdielne hormóny ktoré majú síce spoločného dosť ale stále to nie je vypovedajúce.. samozrejme nechcem pôsobiť ako neveriaci Tomáš ale istota je proste vynechaná menštruácie..za tých X rokov čo sme sa rozhodli pre dieťa som sa naučila že je to istota..
@Skaiqy to ja viem proto sem si kupila mama testy maju najvic barviva