Dovolená v Egyptě?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10629
11.1.25 09:20

https://www.pruvodceegyptem.cz/
Doporučuji si přečíst nějakého bloggera ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
11.1.25 09:34

Já miluju Egypt, ale jen starověký. Jako dítě jsem jim byla posedlá. Mají i krásný podmořský život. Ale nesnáším Araby, jsou vlezlí a protivní. Jako děcko mě chtěli koupit za velbloudy. Faraona jsem tam mela vždy a to se nijak nepřežírám, jen mám citlivé zažívání. A je to nepříjemné, je to fakt blbej stav a vypne to člověka na pár dní. Egypt jsem zažila na jaře a naposled i v létě a myslím, že jsem měli veeeelké štěstí nebylo vůbec tak horko, jak jsem čekala. Večer vždy foukalo a bylo to příjemné. Egypt jsem zažila, jako děcko-puberták, po dlouhé době jsme tam byli 3 roky zpět a asi stačilo. Jinak vždy jsem počítala s tím, že žraloci tam jsou a že 100% tam nějaký byl když jsem tam byla já :D. To se mě vždycky smál muž, že žraloci to neeee. Ale já z dokumentu vím své. :D Teď po těch útocích couvl a bojím se i v Řecku. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
11.1.25 11:49
@Alušáček píše: Více

Ale to je Egypt přece :nevim:

Já reagovala na @Simod, která psala, že to super šnorchlování a dokonce i mnohem více nalezneme nejen v Egyptě, ale i v jiných destinacích. Tak mě zajímalo v jakých? Ale bohužel jsem se zase nic nedozvěděla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15077
11.1.25 11:54
@vulpes píše: Více

Aha, to jsem nepochopila.. Ja nevim, byli jsme všude možně a nejlepší podmořský život jsem viděla v Egyptě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
11.1.25 11:57
@Lucy75 píše: Více

Jako Bulharsko - já tam byla jen jako malé dítě, cca ve 4-5 letech. Pamatuji si hlavně to, jak tam bylo strašně moc medůz a já si s nimi hrála…a můj táta celou dovolenou nevlezl do vody :lol: Jenže když jsem vyrostla, tak mám tu nepřekonatelnou fóbii z medůz taky :zed: Je mi úplně jedno, jestli to žahá nebo ne, prostě kdyby se mě to dotklo, tak umřu :nevim:
Takže Bulharsko pokoušet radši nebudu :lol: A to tam mají naši mladí byt a pořád nás tam zvou…

Stačí že do Egypta jsem jednou jedinkrát jela na konci jara a neomylně jsme chytli kulminaci medůz v zátoce u hotelu - no a nevlezla jsem do moře celý týden :,( Takže Já můžu do E jen na podzim a v zimě, kdy tam ty mrchy nejsou. Vážně jsem se snažila to překonat, všichni mezi tím normálně plavali…ale mně stačí jedna a chytím takovou paniku, že bych se utopila. Nejde to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7835
11.1.25 11:59
@Alušáček píše: Více

můj muž právě taky procestoval celý svět, potápěl se všude možně, včetně Antarktidy a i on suše konstatoval, že na šnorchlování ze břehu od hotelu a na druhovou pestrost a rozmanitost ten korál v Egyptě nemá celosvětově obdoby. :nevim:
Proto mě zaujalo, kde by to jako mělo být ještě lepší, jestli mi něco uniklo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
279
11.1.25 12:05
@vulpes píše: Více

To se ti ani nedivím, mě žahla medúza na ruce a na noze, tam to tak zlý nebylo, ale bolelo to jak, čert, a na ruce jsem měla ošklivý puchýře, trvalo to snad 14 dní, než mi to slezlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.2.25 23:30

AirStop

Přijde mi to tady jako z nějaké vymyšlené pohádky. Můj příběh je úplně jiný. Zájezd zprostředkovaný AirStopem byla noční můra. Přeprodáno Německé cestovce, která zajišťovala transfér u Britské spilečnosti a ta to objednávala u Egyptské dopravní taxislužby. Co myslíte? Přilet ve 2:00 do Hrgády a taxi nebylo zajištěno. Najednou v 5:00 zjistíte že je to jen a jen na vás co si kde a s kým vyhandlujete. Za nehorázný balík se necháte dopravit na 300 km vzdálený hotel od divnotýpka somrujícího na letišti a domoci se náhrady není možné. Zatím hrajeme s AirStopem hru kdo déle vydrží. Náhrada za podruhé vynaložené peníze za dopravu na hotel (jednou v ceně zájzdu a podruhé kešem divnotýpkovy) jsou v nedohlednu. Nikdo se s vámi nebude bavit. Já to jen zprostředkoval, já to zajistil, já to objednal atd. Vypadá to že se stejně ničeho nedomůžu. Tak nevím kdo tu píše ty slastné recenze ale zákazník AirStopu v nesnázích asi určitě ne.!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí