Dovolená v Egyptě?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
19.2.23 19:58

@RockFous vzhledem k tomu, že v tu dobu tam může být klidně 50 st, tak bych zdechla i já a to mám provozní teplotu na 35 st :mrgreen: :lol: jet tam touto dobou je dost sebevražda. Pominu li další věci ala faraón. Kámoška si dovezla super úplavici, strávila měsíc na JIP. A to měli 5 hvězd hotel, voda balená, ovoce myte atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1046
19.2.23 20:27
@Kfětoslava píše:
Taky jsem měla hranici a to 9 let.

Jojo, to je rozumny. Kamaradka do me furt husti, ze preci neni ceho se bat letet tam s ditetem. Staci jen dodrzovat pravidla co se tyka vody. Tak urcite, ja v Egypte byla 5×, ona ani jednou. Sama lita s detma do Recka. Nezapomenu, jak nam busila na dvere v Marse sousedka, ze nevi, co ma delat, ze jeji 2 lety dite ma krece a celou noc zvraci a ma prujem. A to byl teprve 2.den dovoleny. Pominu to, ze k mori sli az posledni den, ale ten strach o to dite…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
19.2.23 21:03

Bude tam vedro a nejspíš to odse*ete. Kamarádka tam byla taky takhle uprostřed léta s dvouleťákem. Všichni faraona. On ještě na plínách, zadeček v jednom ohni. Ale zase ho to nejspíš odplenkovalo. :nevim: někdo to odskace, i když si dává pozor. Někoho skolí ta voda z kohoutku (led v pití, umyté ovoce). Podle mě někomu stačí i to, že tam lítají vzduchem jiný, zdánlivě neškodný, kmeny bakterií, spory plísní, na který člověk není zvyklý a tím pádem s tím chce tělo bojovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
19.2.23 21:39

Se tam upečete, jidla bych se zas tak nebala, prinejhorsim si vezmete nejaky leky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
19.2.23 22:36

Ještě bych pochopila, ze jedete sami, ale tahnout do padesáti stupnu čtyřleté dite, jako by nebylo dost bezpecnejsich a hezcich destinaci po Evropě…

• Citovat
  • Upravit
21511
20.2.23 07:50

Já bych do Egypta nejela. Pravděpodobnost, že to někdo z rodiny odskáče se střevními problémy se téměř blíží jistotě. V jiné diskusi jsi zvažovala Tunisko, pak Djerdu. I to ti lidi dost rozmlouvali. No a nakonec vyberete Egypt, což je ještě horší destinace… Doufám, že aspoň máte 5* hotel s dobrými recenzemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kocicka1987
8.4.23 08:08

Byla jsem v Marse dvakrát v srpnu a úplně bez problémů, podruhé s ani ne dvouletou kojenou dcerou…trochu střevních potíží měl manžel, my dvě úplně v pohodě…v resortu byla lékárna, kde prodávali jejich lék Antinal.mam ráda teplé moře, v 11h jsme dávali dceru spát do kočárku, chodili jsme na vycházku palmobou alejí nebo šli na bar, na pokoj, na oběd…na hřiště chodila ráno nebo po 6.hodine…přes den jsme střídali moře a bazén se skluzavkama…jedli jsme normálně všechno, zmrzlinu, pití na baru,…cena byla asi 11500kc má dospělého s all :-)

• Citovat
  • Upravit
Kocicka1987
8.4.23 08:20

@Hanka1 no vidíte, každý má na to jiný pohled…mně se třeba Evropské destinace pro děti moc nelíbí, bývají předražené a služby nula, hotely a pláže ve městech, na pláži pak nemají žádné občerstvení, záchody, apod…máme hodně procestováno…kdežto Egypt, Omán mají velké resorty se vším, nesrazí mi dítě auto cestou na pláž, váží si klientů a ceny levnější jak dovolená v Čr…po Evropě jsme loni byli v Itálii s malou v pěkném velkém kempu v mobilhomu, to bylo podobné těm velkým resortům mimo Evropu :wink:a zrovna do toho Egypta v srpnu letěli po půlnoci 4plný letadla a dětí tam bylo spoustu a spousta jich tam bylo po nekolikáté…nyní máme dceru školkovou, ale jinak nemám problém ji vzít i později ze školy, pokud dezénem nějaký top last minute…v létě třeba autem a mimo sezónu do exotiky😊

• Citovat
  • Upravit
1
18.5.23 07:52

Dobry den letíme na dovču do Egypta all Inn syn má celiakii je tam i výběr s čeho se dá najíst bez lepku? děkuji☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14867
18.5.23 11:08
@Pavka 90 píše:
Dobry den letíme na dovču do Egypta all Inn syn má celiakii je tam i výběr s čeho se dá najíst bez lepku? děkuji☺️

Tady asi nikdo neodhadne, jak to je v daném hotelu. O tohle bych se zajímala ze všeho nejdřív

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
115751
18.5.23 11:27
@Pavka 90 píše:

To jste asi měli zjišťovat než jste koupili zájezd. Těžko říct, zeptej se v cestovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10672
18.5.23 11:28
@Zumpa píše:
Je to Afrika, takže hnus, špína, nulová hygiena a vysoké teploty. To vše v naleštěném hotelu. Někomu to nevadí, já osobně s tím mám dost závažný problém, záleží na tom, jak se s tím vypořádáte vy.

Ta je i v naleštěné Paříži ;). Nulová hygiena určitě ne a vysoké teploty, to je snad jasné ;)!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
18.5.23 11:37

@Bytsamsebou to už jsem o Paříži slyšela taky, naleštěné uličky pro turisty a mimo to prej humač.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
8.6.23 09:53

@RockFous zakladatelko mohla bys nám říct jak jste to nakonec vyřešili? Jedete do Egypta nebo ne? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15771
8.6.23 10:01
@dreamis píše:
@Bytsamsebou to už jsem o Paříži slyšela taky, naleštěné uličky pro turisty a mimo to prej humač.

Protože Paříž je poloviční Afrika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario