Dovolená v Egyptě?

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
11.6.23 07:53
@nozu píše:
No on jen blázen by jel do Egypta do 4. Tam pouze 5 a ještě velmi pečlivě vybírat podle referencí. Jinak ten facebookovy příspěvek jsem viděla také.

Já bych tam nejela do 5 a 6 ******, byla jsem jednou a bohate stacilo - nejvic mi vadil ten příšerný bordel a špina vsude kolem, jakmile clovek vylezl z hotelu. A to mame nacestovano od západu jeste za mlada jako batůžkáře vcetne Jižní Ameriky, ale takove Jordansko, Omán a podobne destinace, tam bych vyrazila hned…

• Citovat
  • Upravit
964
11.6.23 07:58
@Hanka1 píše:
Já bych tam nejela do 5 a 6 ******, byla jsem jednou a bohate stacilo - nejvic mi vadil ten příšerný bordel a špina vsude kolem, jakmile clovek vylezl z hotelu. A to mame nacestovano od západu jeste za mlada jako batůžkáře vcetne Jižní Ameriky, ale takove Jordansko, Omán a podobne destinace, tam bych vyrazila hned…

Egypt je zrovna destinace, kde se neceka ze turista bude nejak sam cestovat. A ta spina je i na tom hotelu. Me treba krome hezkeho podmorskeho sveta nema co nabidnout. Nesnasim arabarny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21511
11.6.23 13:32

@Hanka1 mě by také do Egypta nikdo nedostal…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
11.6.23 13:47

@nozu prosím tě, a nějak mi hlava nebere… co tě teda vede k tomu, rozkliknout diskuzi s názvem „dovolená v Egyptě“? :lol: To máš obsedantní potřebu celému diskuznímu světu sdělit, že by tě tam nikdo nedostal…? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21511
11.6.23 14:48

@vulpes evidentně v této diskusi nejsem jediná s tímto názorem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
11.6.23 16:21

@nozu no, to je hezké, že jdeš s davem, ale nešlo mi ani tak o názor, jako o ty pohnutky, které tě vedou k tomu nelogickému jenání…? Oni ti ostatní většinou píšou aspoň něco o svých zkušenostech s pobytem a že už by tu zkušenost neradi opakovali… tam jako rozumím tomu, že je diskuze třeba zajímá, rozkliknou a něco napíšou. Ale pořád nechápu jednání někoho, kdo má potřebu přispívat do diskuze o tématu, které ho vlastně nezajímá, jen aby sdělil, že ho to nezajímá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
249
11.6.23 16:25

Největším lákadlem Egypta je rudé moře, které je nádherné, a stálé teplé (v létě horké) počasí. Egypt je sázka na jistotu, že dovolenou můžu proválet u moře a nemusím si s sebou brát teplé oblečení pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
11.6.23 18:04
@nozu píše:
@Hanka1 mě by také do Egypta nikdo nedostal…

Tak proč sem lezeš? :mrgreen: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
11.6.23 18:05
@dreamis píše:
Egypt je zrovna destinace, kde se neceka ze turista bude nejak sam cestovat. A ta spina je i na tom hotelu. Me treba krome hezkeho podmorskeho sveta nema co nabidnout. Nesnasim arabarny.

My jsme tam sami cestovali. Bez ck, na vlastní pěst. A bylo to super.
Určitě chceme znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1615
11.6.23 19:24
@Hanka1 píše:
Slyšela jsem blby vtip, ze žralok pak chcipnul na otravu alkoholem :PKazdopadne dneska jsem videla na FB status a stížnost s fotkama na ctyrhvezdu hotel v Hurghade od Fischera, hnus velebnosti, dotyční dostali kompenzaci 1700 Kč, ale z fotek by clovek :poblion:

Kde prosím najdu na Facebooku tyto recenze, stížnosti? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
11.6.23 19:33
@kruel píše:
Kde prosím najdu na Facebooku tyto recenze, stížnosti? :kytka:

https://m.facebook.com/…979071623608?…

Tady třeba :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7844
12.6.23 08:57
@kruel píše:
Kde prosím najdu na Facebooku tyto recenze, stížnosti? :kytka:

Pak tam funguje taky skupina “Egypt - dovolená. Vše co chcete vědět.”

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
14.6.23 13:15

Jo kolegyne treba sdilela stížnost na petihvezdu v Turecku, kde nefungovaly tobogany, resp fungovaly velmi omezeně a ona ten hotel spešl kvuli klukovi vybirala…

• Citovat
  • Upravit
14313
3.11.24 22:08

@RockFous Turecko je 100 krát lepší varianta…ale příští rok chceme vyzkoušet i Egypt ale nevíme jaký hotel…dost často čtu že je malý výběr jídla což určitě nechceme…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.25 20:02

Bože lidi vy jste jak nemocný.. Jet v Srpnu do Egypta a stěžovat si na to, že tam je vedro a 50 stupňů a k nevydržení, je jako stěžovat si tady, že tady v lednu není vedro ke koupání :lol:. Přeci každý člověk musí vědět, že letět do Egypta v srpnu znamená úmorný vedra a tudíž v srpnu tam přeci nepojedu. To, že někdo chytne střevní potíže, tak to prostě je, když vidím jak se někteří lidi přecpávají, tak se ani nedivím a až na to, že většinou to je z těch přechodů z vedra do chladu + ledové nápoje, zmrzlina (organismus to nedá) + kombinování jídla. V létě navíc řádí víc střevní chřipky a přivezou si to třeba už z Čech a projeví se to tam, tak si myslí, že to je z hotelu, když vidím, že si plno lidí ani po použití wc neumí umýt ruce, tak se ani nedivím :lol: kór na letišti, kolik je tam bacilů.. Minulý rok jsem před dovolenou chytla nějakou střevní chřipku a dávala se dohromady na dovolený :lol:. Předminulý rok jsem ve vychvalovaným hotelu v Turecku chytla taky veliké zažívací problémy a skončila jsem na kapačkách a v ne moc dobrým stavu a nemám to hotelu za zlé (nebyla jsem totiž zdaleka jediná) a taky do Turecka lítám dál.. V Egyptě ani jednou problémy spíš naopak a v Turecku jednou. Taky, když vidím, co si někteří vyberou za hotel, tak se ani nedivím a jdou tomu naproti a ještě v těch největších pařákách.. Když se bojím, tak tam nejezdím a radši zůstanu sedět doma na pr…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí

Juno Fix