Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Hanka1 píše:
Já bych tam nejela do 5 a 6 ******, byla jsem jednou a bohate stacilo - nejvic mi vadil ten příšerný bordel a špina vsude kolem, jakmile clovek vylezl z hotelu. A to mame nacestovano od západu jeste za mlada jako batůžkáře vcetne Jižní Ameriky, ale takove Jordansko, Omán a podobne destinace, tam bych vyrazila hned…
Egypt je zrovna destinace, kde se neceka ze turista bude nejak sam cestovat. A ta spina je i na tom hotelu. Me treba krome hezkeho podmorskeho sveta nema co nabidnout. Nesnasim arabarny.
@nozu prosím tě, a nějak mi hlava nebere… co tě teda vede k tomu, rozkliknout diskuzi s názvem „dovolená v Egyptě“?
To máš obsedantní potřebu celému diskuznímu světu sdělit, že by tě tam nikdo nedostal…? ![]()
@vulpes evidentně v této diskusi nejsem jediná s tímto názorem ![]()
@nozu no, to je hezké, že jdeš s davem, ale nešlo mi ani tak o názor, jako o ty pohnutky, které tě vedou k tomu nelogickému jenání…? Oni ti ostatní většinou píšou aspoň něco o svých zkušenostech s pobytem a že už by tu zkušenost neradi opakovali… tam jako rozumím tomu, že je diskuze třeba zajímá, rozkliknou a něco napíšou. Ale pořád nechápu jednání někoho, kdo má potřebu přispívat do diskuze o tématu, které ho vlastně nezajímá, jen aby sdělil, že ho to nezajímá ![]()
Největším lákadlem Egypta je rudé moře, které je nádherné, a stálé teplé (v létě horké) počasí. Egypt je sázka na jistotu, že dovolenou můžu proválet u moře a nemusím si s sebou brát teplé oblečení pro jistotu.
@dreamis píše:
Egypt je zrovna destinace, kde se neceka ze turista bude nejak sam cestovat. A ta spina je i na tom hotelu. Me treba krome hezkeho podmorskeho sveta nema co nabidnout. Nesnasim arabarny.
My jsme tam sami cestovali. Bez ck, na vlastní pěst. A bylo to super.
Určitě chceme znovu.
@Hanka1 píše:
Slyšela jsem blby vtip, ze žralok pak chcipnul na otravu alkoholemKazdopadne dneska jsem videla na FB status a stížnost s fotkama na ctyrhvezdu hotel v Hurghade od Fischera, hnus velebnosti, dotyční dostali kompenzaci 1700 Kč, ale z fotek by clovek
Kde prosím najdu na Facebooku tyto recenze, stížnosti? ![]()
@kruel píše:
Kde prosím najdu na Facebooku tyto recenze, stížnosti?
https://m.facebook.com/…979071623608?…
Tady třeba ![]()
@kruel píše:
Kde prosím najdu na Facebooku tyto recenze, stížnosti?
Pak tam funguje taky skupina “Egypt - dovolená. Vše co chcete vědět.”
Jo kolegyne treba sdilela stížnost na petihvezdu v Turecku, kde nefungovaly tobogany, resp fungovaly velmi omezeně a ona ten hotel spešl kvuli klukovi vybirala…
@RockFous Turecko je 100 krát lepší varianta…ale příští rok chceme vyzkoušet i Egypt ale nevíme jaký hotel…dost často čtu že je malý výběr jídla což určitě nechceme…
Bože lidi vy jste jak nemocný.. Jet v Srpnu do Egypta a stěžovat si na to, že tam je vedro a 50 stupňů a k nevydržení, je jako stěžovat si tady, že tady v lednu není vedro ke koupání
. Přeci každý člověk musí vědět, že letět do Egypta v srpnu znamená úmorný vedra a tudíž v srpnu tam přeci nepojedu. To, že někdo chytne střevní potíže, tak to prostě je, když vidím jak se někteří lidi přecpávají, tak se ani nedivím a až na to, že většinou to je z těch přechodů z vedra do chladu + ledové nápoje, zmrzlina (organismus to nedá) + kombinování jídla. V létě navíc řádí víc střevní chřipky a přivezou si to třeba už z Čech a projeví se to tam, tak si myslí, že to je z hotelu, když vidím, že si plno lidí ani po použití wc neumí umýt ruce, tak se ani nedivím
kór na letišti, kolik je tam bacilů.. Minulý rok jsem před dovolenou chytla nějakou střevní chřipku a dávala se dohromady na dovolený
. Předminulý rok jsem ve vychvalovaným hotelu v Turecku chytla taky veliké zažívací problémy a skončila jsem na kapačkách a v ne moc dobrým stavu a nemám to hotelu za zlé (nebyla jsem totiž zdaleka jediná) a taky do Turecka lítám dál.. V Egyptě ani jednou problémy spíš naopak a v Turecku jednou. Taky, když vidím, co si někteří vyberou za hotel, tak se ani nedivím a jdou tomu naproti a ještě v těch největších pařákách.. Když se bojím, tak tam nejezdím a radši zůstanu sedět doma na pr…
Já bych tam nejela do 5 a 6 ******, byla jsem jednou a bohate stacilo - nejvic mi vadil ten příšerný bordel a špina vsude kolem, jakmile clovek vylezl z hotelu. A to mame nacestovano od západu jeste za mlada jako batůžkáře vcetne Jižní Ameriky, ale takove Jordansko, Omán a podobne destinace, tam bych vyrazila hned…