Dovolená v Itálii

38
31.3.14 15:59

dovolená v Itálii

Můžete mi prosím poradit nějaké místo pro dovolenou v Itálii.
Moje představa je: Severní Itálie, kvůli dostupnosti, vhodné pro tříleté a šestileté dítě, cca hodinu od přístavu do Benátek, abychom si mohli udělat výlet. Zábava pro děti.(např. pískoviště, tobogány, koupaliště), aby to nebylo daleko od moře max.100m!, a aby cestou na pláž nemusel podcházet trať. Nezáleží, jestli to bude apartmán, bungalov, hotel nebo kemp. Vedlejší požadavek jsou pak obchůdky a popř. restaurace nebo cukrárna, kam si může člověk sednout. Zhruba jsem se dívala na regiony Itálie a viděla bych to co se týče vzdálenosti z Prahy autem na Friuli- Venezia Giulia, Veneto nebo Emilia Romagna. Ale neuším, jaké letovisko. Můžete mi prosím něco doporučit? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
31.3.14 16:02

Caorle, Duna Verde, Bibione, Grado, Lignano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.3.14 16:02

@Prskavka
Napadá mě jedině Caorle.

• Citovat
  • Upravit
20767
31.3.14 16:07

Caorle je perfektní :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9226
31.3.14 16:13

My byli Jedo di Jesolo a od Benátek kousek a bylo to fajn, jen v ty době jsme nemeli děti. Caorle a bibione bych rekla ze jsou stejny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22680
31.3.14 16:18

Lignano :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.3.14 16:19
@radkka píše:
Caorle je perfektní :kytka:

Tam se mi líbilo, že je tam dobrý přístup k moři.

• Citovat
  • Upravit
20767
31.3.14 16:21
@Menora píše:
Tam se mi líbilo, že je tam dobrý přístup k moři.

Mě celé to město, mám ráda historická centra. Pláž byla ok, nebylo to tam tak našlapaný jako v bibione, jako rodinná dovolená mi to přijde fajn :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.3.14 16:25
@babetka333 píše:
My byli Jedo di Jesolo a od Benátek kousek a bylo to fajn, jen v ty době jsme nemeli děti. Caorle a bibione bych rekla ze jsou stejny.

Byla jsem v Caorle i Bibione. Do Caorle se doufám, někdy zase podívám, ale do Bibione by mě nikdo nedostal. Obojí bylo v hlavní sezoně, ale jen z bibione si pamatuju hlavu na hlavě, což fakt nesnáším. V Caorle byl větší klídek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Menora
31.3.14 16:26
@radkka píše:
Mě celé to město, mám ráda historická centra. Pláž byla ok, nebylo to tam tak našlapaný jako v bibione, jako rodinná dovolená mi to přijde fajn :kytka:

Já si z toho pamatuju, že tam byl takový klid. I na pláži to bylo lepší než třeba v Rimini. Snad tam v tu dobu bylo i více Italů než cizinců. Myslím, že to byl červen.

• Citovat
  • Upravit
20767
31.3.14 16:31
@Menora píše:
Já si z toho pamatuju, že tam byl takový klid. I na pláži to bylo lepší než třeba v Rimini. Snad tam v tu dobu bylo i více Italů než cizinců. Myslím, že to byl červen.

My tam byli na přelomu července a srpna a taky klid oproti profláknutějším destinacím. Vybrali jsme si to právě kvůli historickému centru a moc se nám tam líbilo, každý den jsme se tam chodili procházet. Ještě si pamatuju, že tam byla cesta kolem pláže, která byla lemována vytesanými kameny, to bylo taky moc pěkný (žádný kýč). Celkově fakt paráda, dá se odtud jet do Benátek i tam byla noční okružní plavba jen tak po moři… fakt pěkný, obzvlášt v takové cenové relaci, jinak třeba na mojí milovanou Krétu to nemá no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
31.3.14 16:34

Lignano :palec: Krome tech Benatek spluneje myslim vse a pro deti je to idealni :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1972
31.3.14 17:03

Já jsem byla v Bibione a Riccione. Za mlada bez dětí:-) A líbilo se mi, ale moc rušno. Kamarádka byla s dětmi v Eraclea Mare a moc chválila. Ubytování měli v píniovém háji. Kousek od moře a klidná lokalita. Fotky nádherné. Navnadila mě tak, že letos jedeme s holčičkou 2,5 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4156
31.3.14 17:12

Za mě Caorle :-) Pro děti je tam spousta vyžití, ale to bude asi ve všude stejné, ale Caorle má jako bonus krásné historické centrum. Až mladší povyroste, tak doufám, že se tam zase vypravíme. Letos to bohužel nevyjde, protože Adélka moc nemusí cestování autem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3553
31.3.14 17:20

V červenci jedeme do Caorle podruhé, pro rodiny s dětma je to ideální místo. Moc se nám líbily večerní procházky po pobřeží a historikým centrem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová