Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky! ![]()
Najdu nějakou těhulku na společný procházky nebo posezení při kávičce? Ráda pokecám o radostech a starostech v těhotenství. Je to moje první těhu a nemám s kým vše probrat - klidně může být i maminka s miminkem, alespoň se přiučím. ![]()
Ahoj, už jsem napsala v bloku Unhošť. Koukám, že jsi založila blok Svárov. Super, třeba se k nám někdo přidá.
. Těším se až se potkáme
. Zdeňka
O radostech a starostech se ráda podělím
.
@mausse Ahojky! jj já vím, četla jsem to tam. Nevím jestli se někdo přidá, přece jen je Svárov malý. Jsem teda o něco mladší než ty, ale to snad nevadí(bude mi 27).Je jasný, že půjdu ráda i s tvýma prckama! Děti mám moc ráda. Jak malé prcky máš? Máš dvojčátka? Akorát jsem omezená vycházkama, takže můžu kdykoliv od dvou do šesti. Kde přibližně bydlíš? Asi v nějaké novostavbě, že? já bydlím v ulici K Podkozí.
Ahojky, Svárov je sice malý, ale přijde mi, že je tu poměrně dost dětí. Spíš se mi zadají ty lidi tady hodně uzavření. Máme tu sousedy s dětma a ti se s náma moc nebaví.
Škoda… Děti si mohly hrát společně.
My bydlíme uplně na konci Svárova, když se jede na Ptice. Ulice tu neznám
. Nejsou ofiko, tak si je ani nečtu
.
Máme skoro tříletého syna a skoro rok a půl starého syna
. Takže v podstatě ještě prcky
. My můžeme ven až po tom co se vyspí a nají Tzn. tak kolem 15-16hod.. Pokud máš vycházky do šesté, tak super
.
Tento týden už nemůžu, ale příští týden bychom mohli jeden srazík stihnout. Zatím krom Po nemám nic domluveného.
Měj se krásně
Zdeňka
Ahojda! No to máš pravdu, je tu opravdu dost maminek s dětma. Nevím, jestli mají známý z bývalého bydliště, nebo jak to, že nemají potřebu se seznámit s někým ve stejné obci.
Jé tak to je hezký, máte je hezky po sobě
Jinak určitě se v příštím týdnu sejdeme. já bych neměla mít vůbec nic.Na utz jdu až v Po 14.4.
Ahojky. Tenhle týden můžeme vyrazit odpo ve St, Čt (nejsem si zcela jistá) a Pá
.
Který den si vybereš? ![]()
Ahojda! nejvíc mi vyhovuje středa. V pátek mi přijede návštěva, takže ve čtvrtek musím poklidit a připravit nějaké papání, abychom mohli oslavit prcka
Kudy chodíš na hřiště? obcházíš to (jdeš dolů po silnici kolem koziček na levé straně, okolo rybníku nahoru) nebo jdeš tam mezi baráky? Takže uhneš doprava a jdeš zadem okolo rybníku? Já jen kde se sejdeme, abych tam došla a daly jsme si tam srazík
Napiš mi prosím i čas. Alespoň přibližný, kdy ti prckové vstávají. Nebo mi pak můžeš napsat sem, že vyrážíte. Těším se na vás! ![]()
Ahojky. Pujdu zadem. Vyrazíme cca 15:00-15:30. Záleží jak budou spát. Počítám tedy se St.
Taky se moooc těším
. A jsem zvědavá
.
Sraz klidně po cestě nebo až na hřišti
. Tel.: 603751278
Přeji hezký zbytek dne
Ahoj holky,
je to už sice stará diskuse a možná ji ani nebudete číst, ale stejně píšu, protože jsem přesně v situaci, kterou tady popisujete
Bydlíme cestou ke Svárovské lípě a nemám tady nikoho. Všichni kamarádi i rodina bydlí daleko a bez cestování si tu není s kým povídat
Mám tříletého kluka a roční holčičku. Když napíšete, budu moc ráda. Iva
@jakimiviva Ahojky Ivko!!já jako zakladatelka jsem si to přišla ráda přečíst!
Nevím kde přesně bydlíte? ještě ve Svárově??Nebo v/u té chatové osady? Ráda se seznámím a vyrazím někam s dětma!13.5. jsme se rozrostli ještě o holčičku. Jinak mám doma 18 měsíčního kluka. Zdenička už tu bohužel nebydlí, ale bydlí tu ještě jedna maminka se skoro stejně starými dětmi jako mám já. Pokud znáš ulice ve Svárově, tak my bydlíme na jedné z hlavních K Podkozí.
@Tokara Ahoj, ahoj, to mám radost, že jsi napsala! Bydlíme v jedné z těch chat, před několika lety jsme ji koupili a postupně ji dáváme dohromady
Moc gratuluju k holčičce, narodila se přesně o rok a o den dřív než ta naše! Ta má narozeniny 14.5.2015. Před rokem miminečko v kočárku a teď už běhá… Na víkend i na pondělí je u nás babička, tak jí děti nebudu nikam brát
ale můžeme se sejít klidně v úterý, ve středu… Jak se Ti to bude hodit a taky podle počasí a kojení a spinkání… ![]()
@jakimiviva Ivuško, strašně ráda s Tebou kamkoliv zajdu, ale až po šestinedělí jo? Zatím se doma sžíváme a malej si musí zvyknout na sestřičku..To je hezký, že je Tvoje dcerka jen rok a den před námi
Ládík-můj syn má děti strašně rád a je mu jedno jak velký jsou, tak věřím, že si pak vyhraje jak s Tvým synkem, tak s dcerkou!
Chatky a polobaráčky tam jsou krásný!!jediný co nezávidím je ta samota a že do obchodu máte vcelku daleko…A jelikož jsem strašpytel, tak bych se tam v noci bála. A to tam bydlíte nastálo?
@Tokara Ahoj, vidíš, promiň, to jsem si nějak neuvědomila, rozhodně si užívej domácího klidu jak jen budeš potřebovat! Dneska jsem si všimla, kde je ta ulice k Podkozí a dost možná na sebe koukáme
My tady teď bydlíme nastálo, ale právě jak jsi napsala, je to polobaráček a my už bychom pomalu potřebovali baráček celej… Samota je ale právě to, proč se nám tady tak líbilo, ta pole a les a ticho a vůně… Zrovna ten obchod mi vůbec nevadí (stejně v něm tady nic moc nemají) a když jdeme třeba na statek pro mlíko, tak je to hezká procházka, ale smutnej je ten nedostatek dětí v okolí ![]()
Jinak moc chválím jméno Láďa
- tak se jmenuje můj tatínek a jmenoval se tak i dědeček, sice jsme se rozhodli v řadě nepokračovat, ale je to krásný jméno. My máme Otakara a Miriam a taky si myslím, že si spolu jednou všichni hezky pohrajou
A jak Ládík na sestřičku reaguje? U nás to bylo nádherný období, Otakar mi pořád pomáhal, podával mastičku, plenky… Teď už je to trošku horší, pořád jí něco zakazuje a říká co má nebo nemá dělat…
Moc si užívej ten voňavej uzlíček a zatím ![]()