Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahojky,chystáme se ještě s jednou rodinkou na lyže do Krkonoš a jedou s náma 2 děti (1-2 roky).Můžete mi poradit nějaký ubytko - hotel,penzion,v soukromí,… Moc děkuju.
Ahoj, my jezdíme už několik let do Pece, do Boudy Máma a jsme maximálně spokojeni. K dětem jsou vstřícní, vaří výborně, bazén je super a garáže taky nejsou k zahození, kulečník, bowling…
Ahoj, už jsem jsem psal jednou ohledně mé zkušenosti s hotelem Aurum v Černém Dole, http://www.hotel-aurum.cz. Je to bezva hotel, byl jsem tam sám se dvěma dětmi a byl jsem moc spokojený. Co jsem jako otec opravdu ocenil byl baby sitting, dětský koutek a taky to, že sjezdovky jsou jak pro pokročilejší dceru, tak začínajícího syna. Byl jsem tam už podruhé a jsem opravdu nadšený. A děti se tam opravdu vyblbly a nikdo po nich zle nekoukal, když tam lítaly po celém hotelu, od bazénu po restauraci.
ahoj, my jsme byli ted v prosinci pres silvestra ve spindlu ve Felicity Hotelu Snezka (www.felicity.cz) s miminem 1,5 roku a spokojenost. dali nam povlecenou klasickou drevenou postylku pro malou, v restauraci vysoke zidlicky, nabizeli detske jidla, bylo mozne i zajistit babysitting (nevyuzili jsme).
ve spinldu je pry taky dobry Hotel Harmony, je to uz trochu vetsi hotel, ale pry super zazemi pro deti (i herna).