Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
ahoj děvčata, s přítelem se budeme zanedlouho stěhovat do našeho zrekonstruovaného baráčku, a tak mi dal za úkol sepsat seznam všech věcí co potřebujeme koupit abychom mohli začít bydlet ať jídlo tak ostatní věci. Zatím máme koupený hrnce na indukci, talíře, příbory, prostředky do myčky a na úklid a prací prášky. Holky poradili byste mi další věci bez kterých se denně neobejdete. Abychom nakoupili teď ty nejdůležitější věci a postupem času ten zbytek? Byla bych Vám moc vděčná ![]()
pokud začínáte úplně od nuly, tak mě ještě napadá napadá sušák na prádlo, žehlička a žehlící prkno, mop, hadry, houbičky na nádobí, hrnečky a skleničky a potřeby na vaření - naběračky, vařečky atd.; cedník, zapékací mísy, kuchyňská váha, rychlovarná konvice.
n, je toho hodně ![]()
jinak třeba ručníky, ložní prádlo, mýdlo, šampon a sprchový gel.
Terrad píše:
Mě napadl jen toaleťák, bez toho nemůžu být nikde.![]()
Tak pokud máte jen toaleták tak Vám toho schází dost.
Máte lednici? ![]()
máme horkovzdušnou troubu, indukční desku, myčku, ledničku, pračku,mikrovlnku, toustovač, ruční mixér, hnětač těsta, nádobý na indukci, talíře, příbory. Čistící prostředky, hadry na vytírání, prachovky, houbyčky i prostředky do myčky a prací prášek. A to je tak všechno co máme ![]()
Koše na prádlo, nějaké kbelíky, něco na sedění, jedení, nějaký stůl, no prostě hodně věcí.
teda hledím, já se postupně stěhovala před pár lety do bytu kde byla jen postel, kychyňská linka se sporákem a doteď některé z výše napsaných věcí nemám a ani mi nechybí
nicméně i tak by ten seznámek byl hodně dlouhý… ono by bylo nejlepší vzít si papír a projít si postupně celý byt nebo dům, kde momentálně bydlíš a psát si každou věc, kterou vidíš že používáš a potřebuješ
my jsme s přítelem zařizovali před dvěma měsíci a konečně jsme se dostali k nákupu dekorací. Musím říct, že to stěny úplně ozdobilo a celý byt prokoukl, je najednou osobnější..jestli chceš, podívej se taky na www.fotodekorace.cz
Většina věcí už tu byla popsaná, ale já bych určitě nepřežila bez kafe. ![]()
To, co člověku nejvíc chybí, si uvědomí, až když to nemá. Ale já jsem se během dvouměsíčního pobytu v zahraničí, kdy jsem vařila v cizí kuchyni, přesvědčila, že když člověk potřebuje, spoustu věcí dovede nahradit tím, co má k dispozici.. ![]()