Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobré ranko,
4 pokus o založení diskuze.
Mám klavír po babičce. Kristýna na něj hrála od 5 do 10 let. Teď u ž ale dává přednost keyboardu. Z klavíru se stalo odkladiště nepořádku, prachu a navíc zabírá místo.
Prodat jej zatím nechci.
Prosím o radu - tip, kam s ním.
Markit.Hl píše:
Dobré ranko,4 pokus o založení diskuze.
Mám klavír po babičce. Kristýna na něj hrála od 5 do 10 let. Teď u ž ale dává přednost keyboardu. Z klavíru se stalo odkladiště nepořádku, prachu a navíc zabírá místo.
Prosím o radu - tip, kam s ním.
Prodat jej zatím nechci.
jeee, ja bych ho chtela !!!!!!! kdyz ho nechces prodat, nechces ho ulozit k nam?
teda koukam ze z Opavy se to asi fakt nevyplati vozit
tak nic.
pudloslava - vzala si mi mojí reakci, taky bych ho mooooc chtěla a když jsem si přečetla odkud zakladatelka je ![]()
Já bych ho taky chtěla=) No nevím kde bydlíte (jako kolik máte doma místa), ale do nějaké dílny, garáže a tak bych se bála, že se poškodí mechanismus jak je tam zima a vlhko=/.
Takže vlastně poradím prd, jedině k nějakým příbuzným, co doma místo mají ![]()
Mě napadlo tohle-než jsem zjistila kolik to stojí…
www.cityselfstorage.cz/
je to drahý. tak jedině někoho třeba z rodiny,kdo má místo…ale to už jste asi zkoušeli…
Škoda, že nejsi z Brna. Hlásím se k Pudle a dalším zájemncům. Já bych ho brala ![]()
Pracuje se na tom, možná brácha, ale nevím. Mamka říkala, že první zkusíme jeho - ale ten má rozbouraný byt a pak s e uvidí, když by ho nechtěl.
Aspoň že už nestávkují, že tu musí zůstat, jak tomu bylo doteď… nějak nechtěli pochopit, že je to můj byt, můj život a Kity na něj hrát nechce.
Navíc oni v bytě klavír mají
máme v rodině 2. A víc nás není.. teda teta a sestřenice v USA… ![]()
Měli jsme před lety podobný problém, a vyřešili ![]()
Klavír je v dlouhodobé zápůjčce na jednom moravském zámku.
Jde o kvalitu nástroje, ale pokud je dobrý, mohla by mít zájem třeba nějaká škola nebo hudebka - ve škole bych ale trvala na uzamykatelné učebně, kde nejsou žáci bez dozoru sami - bohužel…
NO holky diky moc za tipy. Urcite jeste nejake uvitam. Momentalne teda bracha uvazuje, ze by si ho vzal, jenze byt ma rozkopany - renovuje - a nevi zatim kam by ho dal… tak budu muset jeste vydrzet.