DPČ a zdravotní - minimum?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
101523
20.7.21 06:51
@Hanula1212 píše:
35ba je i sleva na poplatníka. Daň je 1680,– takže sleva je 1680,–. Daň po slevě 0,– Ale to je detail.

Jasne, diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.21 07:24

No už jsem samozřejmě paní psala, ta má dovolenou a nemyslím si, že ani tak se k tomu bude nějak extra hlásit. Mám totiž už za minulý měsíc dvakrát uplatněného poplatníka, tak si budu muset podávat daňové přiznání a tam to vrátit, natož aby řešila nějakou zdravku.
Myslíte, že je i možnost si to doplatit na zdravce sám? A snad od dalšího měsíce jí říct, ať to strhává. :zed:

• Citovat
  • Upravit
8502
20.7.21 07:28
@Anonymní píše:
No už jsem samozřejmě paní psala, ta má dovolenou a nemyslím si, že ani tak se k tomu bude nějak extra hlásit. Mám totiž už za minulý měsíc dvakrát uplatněného poplatníka, tak si budu muset podávat daňové přiznání a tam to vrátit, natož aby řešila nějakou zdravku.
Myslíte, že je i možnost si to doplatit na zdravce sám? A snad od dalšího měsíce jí říct, ať to strhává. :zed:

Takto to nefunguje. Stejně je to i s tím přiznáním. Ona udělala chybu, ona musí opravit. Pokud jí přijde kontrola a ona nebude mít nějaký podklad k tomu, proč nesrazila do minima, pak jí to kontrola srazí znovu. Stejně tak je to i s tou slevou na poplatníka. Daňové přiznání neslouží k opravám chyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat