DPČ - kolik na hodinu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
DPČ - kolik na hodinu?
Hezký večer,
chtěla bych Vás poprosit o Váš názor. Natupuji při mateřské do nové práce. Budu pracovat z domu ve svém oboru, tak jsem velmi nadšená.
Dnes však přede mnou vedoucí vyslovil otázku, kolik chci na hodinu. Prý zadarmo pro něj pracovat nemůžu
a mám si do pátku promyslet.
No a já vůbec nemám představu kolik si tak říct.
Jedná se o velmi specifickou odbornou práci. Je víceméně nezbytné mít VŠ vzdělání a jedná se o technický obor. Budu pracovat s technickými daty, zpracovávat zprávy, grafy případně i analýzy apod. Některé zprávy budou i v anglickém jazyce.
Vždy jsem pracovala na celý úvazek, tak na dohodu při hodinové sazbě tedy moc netuším ![]()
Po mateřské ve firmě pak nastoupím na úvazek, pokud to oboum stranám bude vyhovovat.
Předem moc děkuji za názory ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
To asi záleží jak je ta prace ceněna.
Zkus si to rozpocitat z plného úvazku, co jsi byla, kolik bylo na hodinu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hodinovou mzdu jsi měla spočítanou na výplatní pásce, tak jestli si je schováváš, mrkni. Anebo si vem svůj hrubý plat a vyděl ho 168 a taky se zhruba dostaneš na tu částku
(při standartní 8 hodinové pracovní době, tj 40 hodin týdně)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
DPČ kolik na hodinu?
Nezapomeň, že doma budeš platit za elektřinu, kterou při práci pro zaměstnavatele budeš spotřebovávat, mysli na amortizaci PC, tiskárny, skeneru, vyjasni si předem, zda papír, tonery atd. budeš dostávat z firmy, nebo je kupovat sama a v jak asi velkém objemu, dza-li ti dají firemní mobil nebo ne atd. Tyto náklady by bylo vhodné také promítnout do své odměny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Myslím ze mzda by neměla být moc vysoká, aby o tebe měli zájem. Raději bych pracovala na MD za málo a měla jistotu že mam kam se vrátit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit