DPP a ukončení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Nelli23 píše:
Zdravím, jsem prvorodička a chtěla bych se zeptat, zda má někdo nějaké zkušenosti s tím- když bych ukončila dohodu o provedení práce (jsem samoplátce na zdravotní pojišťovně) a nejsem vedena na úřadu práce, tak jak to funguje po té? To se tam asi musím jít přihlásit a nahlásit těhotenství? Nebo jak to funguje. Moc Vám předem děkuji. -Nella
Když si budeš dál platit zdravotní tak nemusíš nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrá a kdybych se přihlásila na ÚP tak to funguje jak? Děkuju.
- Citovat
- Upravit
A proč by ses těhotná hlásila na pracak? Hledas si snad práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kvůli zdravotnímu pojištění, třeba. Ptám se jelikož nevím jak to funguje Pani.
- Citovat
- Upravit
@Nelli23 tak ukonči dohodu a hlas se tam, těhotenství je moc zajímat nebude, i tak te budou zvát na schuzky a posílat na pohovory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč chceš dohodu ukončovat? Na UP se hlásí, když si chceš hledat práci. Těhotenství je zajímat nebude
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dohodu chci ukončit jelikož nezvládám v pátém měsíci dojíždět 35 km denně do své práce vlakem a s přestupama.
- Citovat
- Upravit
@Nelli23 píše:
No budeš chodit na schůzky a tak jako všichni uchazeči o zaměstnání. Práci ti asi hledat nebudou a posílat tě na pohovory.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelli23 píše:
Zdravím, jsem prvorodička a chtěla bych se zeptat, zda má někdo nějaké zkušenosti s tím- když bych ukončila dohodu o provedení práce (jsem samoplátce na zdravotní pojišťovně) a nejsem vedena na úřadu práce, tak jak to funguje po té? To se tam asi musím jít přihlásit a nahlásit těhotenství? Nebo jak to funguje. Moc Vám předem děkuji. -Nella
Jak to máš se sociálním pojištěním? Splňuješ odpracovanou dobu nároku na PPM?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelli23 píše:
Dohodu chci ukončit jelikož nezvládám v pátém měsíci dojíždět 35 km denně do své práce vlakem a s přestupama.
Ty ten vlak řídíš? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nelli23 píše:
Zaevidují tě a my všichni za tebe budeme platit zdravotní pojištění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SeeMy píše:
Jak to máš se sociálním pojištěním? Splňuješ odpracovanou dobu nároku na PPM?
No, pokud je samoplatce zdravotniho, tak nejspíš nespnuje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@SeeMy na takovéhle řeči jsem tu opravdu čekala. Myslím si že pro každou je těhotenství jiné. Nevíte jak to mám, tak se kdyžtak zdržte komentáře. Díky a nashledanou.
- Citovat
- Upravit