Jak si vydělat peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@jakub39 píše:
Dobrý den,na konci prosince jsem přišel o práci, z toho důvodu jsem v lednu pracoval jako moderátor chatu na chatzdomu, kde jsem si přivydělal necelých 10 000 Kč, bohužel mi přijde, že čím větší byl výdělek, tím větší byla také snaha nadřízených najít nějakou chybu, dnes mi již potřetí od začátku roku udělili STOP na 72hod a varovali, že pokud ještě jednou dojde k chybě bude okamžitě ukončena spolupráce. Proto mě napadlo se zeptat, zda náhodou nemá někdo podobnou zkušenost, případně zda není lepší pracovat pro nějakou konkurenční společnost. Rád bych si našel normální práci, to se mi ale bohužel nedaří, jsem nyní na ÚP, další schůzku tam mám až skoro za měsíc, takže práce je v nedohlednu, proto bych ocenil nějakou radu jak si okamžitě nějakým způsobem vydělat peníze.
Práci si musíš hledat sám, nespolehat na UP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Okamžitě? Komparz do nekonečných seriálů.
pak můžeš rovnou na noční doplňování zboží (agentura Dantem třeba) a taky můžeš rovnou poslat životopis do všech řetězců, od Tesca po Obi, určitě tě v nějakém do konce měsíce vezmou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakub39 píše:
Dobrý den,na konci prosince jsem přišel o práci, z toho důvodu jsem v lednu pracoval jako moderátor chatu na chatzdomu, kde jsem si přivydělal necelých 10 000 Kč, bohužel mi přijde, že čím větší byl výdělek, tím větší byla také snaha nadřízených najít nějakou chybu, dnes mi již potřetí od začátku roku udělili STOP na 72hod a varovali, že pokud ještě jednou dojde k chybě bude okamžitě ukončena spolupráce. Proto mě napadlo se zeptat, zda náhodou nemá někdo podobnou zkušenost, případně zda není lepší pracovat pro nějakou konkurenční společnost. Rád bych si našel normální práci, to se mi ale bohužel nedaří, jsem nyní na ÚP, další schůzku tam mám až skoro za měsíc, takže práce je v nedohlednu, proto bych ocenil nějakou radu jak si okamžitě nějakým způsobem vydělat peníze.
Vím, na DPP, call centrum, práce z domu.
Ale u toho nemůžeš být na ÚP.
Na Tvém místě vezmu na přechodnou dobu ty volačky, a přitom intenzivně hledám nějakou normální práci ve Tvém oboru, protože na sluchátkách dlouhodobě vydrží jen silné povahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak hlavně na pracáku si můžeš vydělat maximálně 9.450 Kč měsíčně na DPČ a nesmíš brát podporu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co umíš?😉
Jestli umis opravdu dobre německy a anglicky vedela bych o práci na full Home Office, takze se da delat odkudkoliv z ČR (a je to dobra stabilní nadnárodní spolecnost, žádnej šmejd). Na HPP.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jakub39 píše:
Zdravím, dovoluji si reagovat na podnět ohledně přivýdělku se společností chat z domu.
Nicméně mám stejné zkušenosti a dostala jsem také ban na 76 hodin. Aniž bych vědomě něco porušila. Mám jen dojem že jak se tam často mění coach tak je tam více problémů.
Máte nějakou alternativu? Děkuji za odpověď M.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
na konci prosince jsem přišel o práci, z toho důvodu jsem v lednu pracoval jako moderátor chatu na chatzdomu, kde jsem si přivydělal necelých 10 000 Kč, bohužel mi přijde, že čím větší byl výdělek, tím větší byla také snaha nadřízených najít nějakou chybu, dnes mi již potřetí od začátku roku udělili STOP na 72hod a varovali, že pokud ještě jednou dojde k chybě bude okamžitě ukončena spolupráce. Proto mě napadlo se zeptat, zda náhodou nemá někdo podobnou zkušenost, případně zda není lepší pracovat pro nějakou konkurenční společnost. Rád bych si našel normální práci, to se mi ale bohužel nedaří, jsem nyní na ÚP, další schůzku tam mám až skoro za měsíc, takže práce je v nedohlednu, proto bych ocenil nějakou radu jak si okamžitě nějakým způsobem vydělat peníze.