Jak se zbavit kolegyně
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, mám problém s kolegyní v práci, nemáte někdo nápad jak ji donutit aby odešla z práce?
Pracuji s partnerem jako OSVČ, ona nám to všechno jenom kazí a dělá zle kde může. Partner je jí zastává a já nemůžu nic dělat. Zatím jsem zkusila ji ignorovat, práci ji znechutit, být na ni nepříjemná ale ve výsledku jsem byla špatná já že dělám dusno. Děkuji za odpovědi
Problém asi nebude tvoje kolegyně, ale tvůj chlap, co je z ní paf ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@unuděná on z ní není paf akorát si pořád myslí že mu je v práci k něčemu platná
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Any555 píše:
@unuděná on z ní není paf akorát si pořád myslí že mu je v práci k něčemu platná
Tak asi je, když si to myslí, ne?
Nebo je nesvéprávný a není schopen vyhodnotit její pracovní výsledky?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Eowyn01 píše:
Zarlis.
Presne tak a dej si bacha avy s timhle prustupem nesestrelilzahy tebe od prace i loze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, mám problém s kolegyní v práci, nemáte někdo nápad jak ji donutit aby odešla z práce?
Pracuji s partnerem jako OSVČ, ona nám to všechno jenom kazí a dělá zle kde může. Partner je jí zastává a já nemůžu nic dělat. Zatím jsem zkusila ji ignorovat, práci ji znechutit, být na ni nepříjemná ale ve výsledku jsem byla špatná já že dělám dusno. Děkuji za odpovědi
A co dělá tak strašnýho? Tak si jí nevšímej, k čemu ti jsou ty komedie s dusnem a nepříjemnem? Děláš to jen sobě a jí je to fuk. A partnerovi taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Any555 píše:
Třeba je, jen ty to nevidíš, protože žárlíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ajta krajta, tady někdo zarli jak blázen a místo toho, aby vylepšil sebe a partnera víc zaujal, tak plánuje jak se zbavit sokyně
to je jak ze starých detektivek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Temnástranasíly píše:
Jed do čaje?
Ta je na ní tak nabroušená, že nad tím možná začne přemýšlet. Radši jí nenapovídej ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ona špatně odvádí svoji práci? Je taky OSVČ? Popsala jsi svůj problém velmi obecně a připomíná spíš osobní problém (žárlivost, nesedly jste si…). Jsi její nadřízená?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka Už jsem chtěla napsat, ať uvaří bylinkový čaj z těchto rostlin, ale raději ne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by měla negativní dopady na vaši práci a příjem, pak je nejlepší cestou to partnerovi racionálně předložit fakty. Ale předložit to bez vstupování nějakých tvých emocí. Není nic trapnějšího, než když se žena chce sokyně v práci/u chlapa zbavit tím, že začne dělat výstupy, pokouší se o šikanu. Akorát jí tím potvrdíš, že se jí bojíš a ona má navrch. Ponižuješ tím sama sebe.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit