Jak se zbavit kolegyně

Anonymní
15.2.24 08:24

Jak se zbavit kolegyně

Zdravím všechny, mám problém s kolegyní v práci, nemáte někdo nápad jak ji donutit aby odešla z práce?
Pracuji s partnerem jako OSVČ, ona nám to všechno jenom kazí a dělá zle kde může. Partner je jí zastává a já nemůžu nic dělat. Zatím jsem zkusila ji ignorovat, práci ji znechutit, být na ni nepříjemná ale ve výsledku jsem byla špatná já že dělám dusno. Děkuji za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
15.2.24 08:25
@Anonymní píše:
Zdravím všechny, mám problém s kolegyní v práci, nemáte někdo nápad jak ji donutit aby odešla z práce?
Pracuji s partnerem jako OSVČ, ona nám to všechno jenom kazí a dělá zle kde může. Partner je jí zastává a já nemůžu nic dělat. Zatím jsem zkusila ji ignorovat, práci ji znechutit, být na ni nepříjemná ale ve výsledku jsem byla špatná já že dělám dusno. Děkuji za odpovědi

Problém asi nebude tvoje kolegyně, ale tvůj chlap, co je z ní paf :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.2.24 08:28

@unuděná on z ní není paf akorát si pořád myslí že mu je v práci k něčemu platná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
15.2.24 08:29
@Any555 píše:
@unuděná on z ní není paf akorát si pořád myslí že mu je v práci k něčemu platná

Tak asi je, když si to myslí, ne? :nevim: Nebo je nesvéprávný a není schopen vyhodnotit její pracovní výsledky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
694
15.2.24 08:29

Zarlis. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12594
15.2.24 08:52
@Eowyn01 píše:
Zarlis. ;)

Presne tak a dej si bacha avy s timhle prustupem nesestrelilzahy tebe od prace i loze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.24 08:53

Ten nadpis je jak na detektivku. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
15.2.24 08:59
@Anonymní píše:

A co dělá tak strašnýho? Tak si jí nevšímej, k čemu ti jsou ty komedie s dusnem a nepříjemnem? Děláš to jen sobě a jí je to fuk. A partnerovi taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
15.2.24 09:01
@Any555 píše:
@unuděná on z ní není paf akorát si pořád myslí že mu je v práci k něčemu platná

Třeba je, jen ty to nevidíš, protože žárlíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6656
15.2.24 09:04

Jed do čaje? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
15.2.24 09:07

Ajta krajta, tady někdo zarli jak blázen a místo toho, aby vylepšil sebe a partnera víc zaujal, tak plánuje jak se zbavit sokyně :mrgreen: to je jak ze starých detektivek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33608
15.2.24 09:08
@Temnástranasíly píše:
Jed do čaje? :think:

Ta je na ní tak nabroušená, že nad tím možná začne přemýšlet. Radši jí nenapovídej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6363
15.2.24 09:09

Ona špatně odvádí svoji práci? Je taky OSVČ? Popsala jsi svůj problém velmi obecně a připomíná spíš osobní problém (žárlivost, nesedly jste si…). Jsi její nadřízená?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80061
15.2.24 09:10

@arinecka Už jsem chtěla napsat, ať uvaří bylinkový čaj z těchto rostlin, ale raději ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2668
15.2.24 09:12

Pokud by měla negativní dopady na vaši práci a příjem, pak je nejlepší cestou to partnerovi racionálně předložit fakty. Ale předložit to bez vstupování nějakých tvých emocí. Není nic trapnějšího, než když se žena chce sokyně v práci/u chlapa zbavit tím, že začne dělat výstupy, pokouší se o šikanu. Akorát jí tím potvrdíš, že se jí bojíš a ona má navrch. Ponižuješ tím sama sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat