DPP při rodičovské a daňové přiznání
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Bylo u DPP podepsáno prohlášení k dani? Kolik jsi měla hrubého? Chce to více informací. Manžel si na tebe může uplatnit slevu, pokud mateřská + příjem z DPP budou nižší než 68tis.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaké prohlášení jsem podepisovala. Hrubého mám kolem 5 000 až 6 000 tisíc. Jinak děkuji za info.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Nějaké prohlášení jsem podepisovala. Hrubého mám kolem 5 000 až 6 000 tisíc. Jinak děkuji za info.
Tak to nemusíš daně řešit. Max. pokud by mezi mateřskou a rodičákem byla čerpaná nějaká dovolená, ze které ti byla sražena nějaká záloha na daň, pak by se tato záloha mohla vrátit. To zjistíš z výplatní pásky nebo od mzdovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj všichni, předem upozorňuji, že na daně jsem úplný antitalent, nevím co a jak, tak sem přicházím s několika dotazy. Pračuji třetím měsícem na čtvrteční úvazek na DPP. Takže minulý rok jsem byla na mateřské, pak přešla na rodičák a pak dva měsíce práce. Jak to bude s daněma. Mám si je vyřídit sama. Budu muset mít nějaká potvrzení kvůli té mateřské a rodičáku pro finančák a odkud? Z ČSSZ nebo ÚP? Může můj manžel dále uplatňovat slevu na dani, i když si přivydělávám. Omlouvám se zřejmě za hloupé dotazy, ale nevěděla jsem pořádně ani co hledat