Dramatická výchova

3398
22.6.16 11:21

Dramatická výchova

Dobrý den,

(nejprve se omlouvám, asi jsem diskuzi zařadila ke špatnému tématu, ale přišlo mi, že nic vhodnějšího tam není).

Od září budu učit v 9. ročníku dramatickou výchovu u nás na škole, vystudované to nemám (jsem jazykář). Chtěla jsem se zeptat vás, které/kteří to učíte, zda byste mi mohli poradit jaká je na to vhodná (kvalitní) učebnice, případně i metodika pro učitele. Koukla jsem na net, ale je tam toho příliš a podle obalu těžko zjistím, zda se jedná o dobrou učebnici či nikoliv.

Ještě.. na stránkách rvp jsem našla několik super tipů na hry do vyučovací hodiny, nemáte někdo ještě nějaký jiný tip na webovky, kde bych se mohla inspirovat..?

Díky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Nafrněná
22.6.16 11:23

Víš co, mrkni se na Partičku a budeš mít dost inspirace, tohle je bude bavit nejvíc :)

• Citovat
  • Upravit
3398
22.6.16 11:33

Taky mě to napadlo, improvizace budem dělat hodně :-), ale zase musím podle něčeho jet, nemůžem pořád dělat jen tohle.. Přece jen budu mít nějaký tématický plán a podle toho budu muset jet. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nafrněná
22.6.16 11:35
@neddo píše:
Taky mě to napadlo, improvizace budem dělat hodně :-), ale zase musím podle něčeho jet, nemůžem pořád dělat jen tohle.. Přece jen budu mít nějaký tématický plán a podle toho budu muset jet. ;)

to bylo jen k té poslední větě, chápu, že potřebuješ plán a snad ti poradí někdo, kdo to učí :)

• Citovat
  • Upravit
sunshinegirl
22.6.16 11:49

No tak to asi nedopadne. Jako nedivadelník nemáš žádnou šanci těm děckám něco dát.

• Citovat
  • Upravit
44193
22.6.16 12:10

Doufam, ze jde jen o kroužek a ne povinný nebo povinně volitelný předmět :roll: Pokud ano, kam to skolstvi spěje. Jinak jsem rada, ze moje deti neztrácejí cas kroužky ve skole, kde si učitelé delaji čárky nebo honí hodiny, ale chodí do příslušných institucí k lidem, kteří na to mají aprobaci a nemusi vznést dotaz na podobném foru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
22.6.16 13:06
@Jana206 píše:
Doufam, ze jde jen o kroužek a ne povinný nebo povinně volitelný předmět :roll: Pokud ano, kam to skolstvi spěje. Jinak jsem rada, ze moje deti neztrácejí cas kroužky ve skole, kde si učitelé delaji čárky nebo honí hodiny, ale chodí do příslušných institucí k lidem, kteří na to mají aprobaci a nemusi vznést dotaz na podobném foru :mrgreen:
:palec: :palec: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
3398
22.6.16 22:53

Díky za rady, opravdu to pomohlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie