Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj:)
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti z dražbou. Zajímá mě to tak obecně, kde hledat (na internetu je toho hodně, ale nevím jestli všechno je důvěryhodné), vydražili jste něco fakt za dobrou cenu? Byli jste spokojení nebo zklamaní?
Mám teď nařízený klidový režim, tak musím ležet, tak od rána hledám něco o dražbách, tak mě zajímá i názor na emiminu ![]()
Dívali jsme se na auta, ale zajímají mě i nemovitosti a tak, prostě jakákoliv vaše zkušenost ![]()
@soleile tak jen aukro a MMA.. osobne bych si neriskla prihazovat na auta a domy… jinak vim o holandskych aukcich (tam jde naopak cena dolu), ale vzdycky kdyz jsem na nejakou narazila (nabytek), tak uz bylo po ![]()
Já bych to právě moc neriskovala přes net, to mi přijde že si člověk tu určitou věc ani neprohlédne, spíš mě zaujaly dražby přímo na exekutorském dvoře (jsme z docela malého města takže tady toho moc není), nebo teď nedávno třeba byla v Přerově velká dražba aut (právě to jsem se dozvěděla až z TV
), takže spíš hledám nějakou stránku kde bych se o tom mohla dovědět nějak předčasně ![]()
@soleile píše:
Já bych to právě moc neriskovala přes net, to mi přijde že si člověk tu určitou věc ani neprohlédne, spíš mě zaujaly dražby přímo na exekutorském dvoře (jsme z docela malého města takže tady toho moc není), nebo teď nedávno třeba byla v Přerově velká dražba aut (právě to jsem se dozvěděla až z TV), takže spíš hledám nějakou stránku kde bych se o tom mohla dovědět nějak předčasně
to je fakt
¨no byl jsem na exekutorské dražbě v Přerově u Vrány.
Bylo to peklo. Bylo tam strašně moc věcé. Nic se nedalo odzkoušet, nikdo nevěděl v jakém je to stavu, jak moc kompletní atd a samotná stažba probíhala tak že se přihazovalo po 100kč, od ceny 1000kč po 500kč, od 2000 po 500kč.
Byla tam obyč žehlička, holčina vedle že přihodí. Zvedla číslo… bohužel až sedmá (ve vteřině). vyvolávací cena 600kč, takže 4přihození po 100kč do 1000 tři po 500, takže žehlička za 2500kč… cena úplně mimo. A tak to bylo naprosto u všeho.
Takže ne nedražím
Na té dražbě co jsem byl já byla i auta. Více než rok stála ve skladě exekutora, nešlo to nastartovat a nebyly k tomu všechny doklady. vydražily se za takovo průměrnou cenu jako v bazaru. ( okolo 150 000kč)
Já jsem teda kupoval od exekutora chatu. A nebylo to v dražbě, protože pozemek patřil nějaké firmě a chatu zabavil exekutor. takže se spolu dohodli že to prodají dohromady.