Dredy a 12 let

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1433
14.8.17 13:43

Nechala bych ho. Koneckonců jsou to jeho vlasy ne moje, o jejich vzhledu by si měl rozhodovat sám :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
14.8.17 13:47

Neříkám na to nic, protože je to věc tvoje a tvých dětí.
Názor na to jistě máš sama, tak naco názor cizích lidí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
14.8.17 14:00
@Barush píše:
Nechala bych ho. Koneckonců jsou to jeho vlasy ne moje, o jejich vzhledu by si měl rozhodovat sám :srdce:

jasně..až dítě chodí v otrhaných hadrech, kluk v sukních, holka s mastnýma, dredatýma vlasama..ružovýma, kokrhelem, pircingem, tetováním, však to je jejich tělo, jejich vzhled..
no nedivím se ničemu teda 8o
ale jako oka, každý vychováváme jinak, proč ne..ameriku na nás

• Citovat
  • Upravit
74217
14.8.17 14:15

Vzala bych kluka k nejakemu kadernikovi, ktery si s tim vi rady a poradil by nam. Ze my by jsme sami nevedeli, jak se o to starat.
Muze to byt chvilkovy rozmar, ktery brzo prejde. Nevysilovala bych. Mi se teda dredy libi vic, jak ti vyholeni nacci nebo co to je.

Me v jarnich mesicich zkousel pan, ktery ma hezke dredy a slusi mu, jsem si rikala bez nich by byl nejspis takovy obycejny, nudny. Chlap, ktery ma doktorat a ma i ty dredy :).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23966
14.8.17 14:54

Dovolila, ale nejdřív bych se ujistila, že ví co to obnáší. Pokud by to i tak chtěl, tak klidně, jen bych mu ještě oznámila, že jestli se o ně nebude starat půjdou okamžitě dolů. Stejně si myš, že mu to dlouho nevydrží.

Mně nechtěli dovolit ostříhat se na krátko. Pro holku se to nehodí. Tak jsem se ostříhala sama. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78
14.8.17 16:00

A však proč ne? :) Některé holky si barví ve 12 vlasy, Váš syn chce dready. No problemo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
14.8.17 16:06

Naše 12 leta by si je nechala udělat i přes zákaz počítám. Puberta no. Doufám že moji kluci takové nápady mít nebudou, a když tak později. Zrovna dredy, piercing apod se mi vůbec nelíbí. My ve 12 ulitavaly tak max na barevných lacích na nehty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
14.8.17 16:17
@andelka83 píše:
Naše 12 leta by si je nechala udělat i přes zákaz počítám. Puberta no. Doufám že moji kluci takové nápady mít nebudou, a když tak později. Zrovna dredy, piercing apod se mi vůbec nelíbí. My ve 12 ulitavaly tak max na barevných lacích na nehty.

Dneska taky holky ulitavaji na lacich a i driv uz je nosi. Ja chodim na gelovky. Delala jsem v prvni tride pred prazdninama, holky mivaji nekdy lak.
I moje dve chteji, ale ty maji povolene o prazdninach a kdyz zapomeneme odlakovat, ale pravidelne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32877
14.8.17 16:24

@Kelsey my jsme se do školy, celou ZŠ nesměly výrazněji malovat. Max prošel ten lak, a kamarádku mamka kadeřnice asi ve 14 trochu nabarvila ( do původní tmavé dali tuším červené, vínové proužky)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
14.8.17 20:25
@Kelsey píše:
Vzala bych kluka k nejakemu kadernikovi, ktery si s tim vi rady a poradil by nam. Ze my by jsme sami nevedeli, jak se o to starat.
Muze to byt chvilkovy rozmar, ktery brzo prejde. Nevysilovala bych. Mi se teda dredy libi vic, jak ti vyholeni nacci nebo co to je.Me v jarnich mesicich zkousel pan, ktery ma hezke dredy a slusi mu, jsem si rikala bez nich by byl nejspis takovy obycejny, nudny. Chlap, ktery ma doktorat a ma i ty dredy :).

Jako bychom znaly toho samého :-). Taky u nás jednoho takového máme :-). Bez dredů si ho nedokážu představit.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
14.8.17 20:26
@Netopirek píše:
Dovolila, ale nejdřív bych se ujistila, že ví co to obnáší. Pokud by to i tak chtěl, tak klidně, jen bych mu ještě oznámila, že jestli se o ně nebude starat půjdou okamžitě dolů. Stejně si myš, že mu to dlouho nevydrží.Mně nechtěli dovolit ostříhat se na krátko. Pro holku se to nehodí. Tak jsem se ostříhala sama. ;)

Mne a ségru naopak nechávaly stříhat na krátko, žádná možnost volby. V 15 jsem se sekla a nechala si růst vlasy. Do té doby jsem byla na ježka.

• Citovat
  • Upravit
blabla123
14.8.17 20:29

Já bych byla proti, co by to bylo další rok? Hulení trávy, tetování :? :think:

• Citovat
  • Upravit
78
16.8.17 12:46
@blabla123
@blabla123 píše:
Já bych byla proti, co by to bylo další rok? Hulení trávy, tetování :? :think:

Ale to, že člověk chce dready neznamená, že z něj bude smažka a fetna. :D
Já mám třeba piercing v jazyku a kolikrát to nikdo ani nepozná a rozhodně nejsem žádnej vexlák. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
16.8.17 12:51

Je řada horších věcí než dredy ve dvanácti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smurfka
16.8.17 12:54
@Teressska píše:
@blabla123Ale to, že člověk chce dready neznamená, že z něj bude smažka a fetna. :D
Já mám třeba piercing v jazyku a kolikrát to nikdo ani nepozná a rozhodně nejsem žádnej vexlák. :D

myslím že to bylo myšleno jinak.
on chce ve 12ti dredy ( fajn je to jeho tělo, jeho vzhled, tak at si rozhoduje sám ), ve 13ti bude chtít tetování ( co je to jeho tělo, jeho vzhled, tak at si rozhoduje sám )..ve 14ti bude chtít začít kouřit…však co je to jeho tělo, jeho zdraví, proč bych mu to zakazoval..
nejde o to že každý kdo má dredy bude z něho feták…jde o to že dítěti povolíme uplně všechno jen proto že to je jeho tělo a může si rozhodovat?? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová