Drenážní trubička- kdo má zkušenost?

27010
24.2.14 13:39

Drenážní trubička-kdo má zkušenost?

Ahojky holky.Dnes po krvácení z ouška nám opět levé píchali:(Synovi bude 18 měsíců a každý měsíc až dva jsme na píchání:(Domluvila jsem se konečně s paní dr a čeká ho kontrola mandlí, ale na to je prý malý(na vyndání),tak prý nás nejspíš čeká zavedení drenážní trubičky. Tak se chci zeptat, kdo s tím má zkušenost? Prý po půl roce sama vypadne nebo co a pak už to bude dobré? A co samotný zákrok a následná péče? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5585
24.2.14 14:11

Já teda nevím, jaký máte s ouškama problém ale mám vlastní zkušenost…Když jsem já byla malá, píchali mi uši snad pořád…Po nějaké době jsme s mamkou šli k jinému dr a ten zjistil, že nemám ušní maz, takže mi všechna „špína“ zůstáva vzdadu v uchu a nějak to tam dráždí, uši pak bolí atd (taky mi z nich tekla krev)mamka mi potom kapala do uší dětský olejíček..Zeptala bych se dr, jestli nemůže mít prcek něco podobného, aby ho zbytečně netrápili.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27010
24.2.14 14:16

Má každou chvilku zánět :(a Poslední dva záněty bych nepoznala kdyby mu z ouška netekla krev. Jinak je totiž klidnej, teplotu nemá…až po píchnutí mu teče rýma před tím nic:(Už minule nás strašila zánětem mozkových blan.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5585
24.2.14 14:21

@Crystal87 kdyby radši nestrašila a něco dělala… ach jo… No určitě bych se zeptala na ten maz…Taky jsem měla ušaře co jen strašil a píchal mi uši s tím, že je to zánět a nevím co a nakonec to bylo kvůli tomu, že mi nešla ta špína ven a ucpávalo mi to vnitřek… Ti doktoři jsou občas takoví, že když to není jejich vlastní, tak to není jejich starost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10170
24.2.14 14:22

Syn měl opakované záněty středního ucha, cca od 8 měsíců do 18 měsíců. Kolikrát měl píchané ucho jsem pak už ani nepočítala. Pak mu zavedli trubičku. S trubičkou měl zánět dvakrát. Díky trubičce se vyhnul píchání, prostě to rovnou vyteklo. Trubičky cca za půl roku sami vypadly. Tuším, že od té doby měl zánět středního ucha jen jednou nebo dvakrát. Ted je mu 6,5. :think: Takže moje zkušenost je pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí