Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Michaelakkk píše:Kamča.dalmatinka píše:y máme mašiny co jsou na baterie a jezdí sami a tomáš to není
ještě doporučuji koupit alespon jednu orig, tomáš na baterie co sama jezdí.utáhne tak 10 vláčku a vyjede i kopcea dá se přepnout i na ruční pohon:-)) .pak máme na baterky vagon orig. tomáš co hraje melodii s tomáše a taky mašinky na baterky persy co svítí a vydávaj zvuk páry když se s nima jede
Já osobně nezastávám tyto módní výtřelky v podobě spiderman, mašinka tomáš, hello kity apod. mě e to nelíbí…
míšo ty to možná nezastáváš,ale dětem se to líbí
.Maty kouká na Tomáše a hraje si stejné příběhy jako viděl.jezdící s tesca máme taky,ale asi nějakou špatnou proto že kopec nevyjede a vagony utáhne jen dva a stála stejně jako jezdící Tomáš
Já s nima nejezdim takže mě to taky nebere ![]()
My taky máme samojezdící mašinku neznačkovou, ale z Tesca není. Vytáhne vagonky v pohodě. Jinak vláčkodráhy vypadají super
My ji nafocenou nemáme, malého zatím tolik nebere, snad později
U nás se teprve z mašinkama rozjíždíme.Máme sadu brio a s Tomáše zatim jen 2× Toma.U nás je problém že vše musíme mít 2× aby nebyla bitka
ale k vánocum přikoupím další Tomáše a klukum se líbí nemocnice od Brio.
Na MMB se dají Tomášové koupit laciněji než v krámu tak zaměstnáme babičky ![]()
Koleje Tomáš jsou drahé ale mašinky určitě koupíme.klukum brzy budu dělat pokoj styl Mašinka Tomáš tak už se těšim jak budou nadšení
Kamča.dalmatinka píše:Michaelakkk píše:míšo ty to možná nezastáváš,ale dětem se to líbíKamča.dalmatinka píše:y máme mašiny co jsou na baterie a jezdí sami a tomáš to není
ještě doporučuji koupit alespon jednu orig, tomáš na baterie co sama jezdí.utáhne tak 10 vláčku a vyjede i kopcea dá se přepnout i na ruční pohon:-)) .pak máme na baterky vagon orig. tomáš co hraje melodii s tomáše a taky mašinky na baterky persy co svítí a vydávaj zvuk páry když se s nima jede
Já osobně nezastávám tyto módní výtřelky v podobě spiderman, mašinka tomáš, hello kity apod. mě e to nelíbí…
.Maty kouká na Tomáše a hraje si stejné příběhy jako viděl.jezdící s tesca máme taky,ale asi nějakou špatnou proto že kopec nevyjede a vagony utáhne jen dva a stála stejně jako jezdící Tomáš
Já s nima nejezdim takže mě to taky nebere
Vím, že e to dětem líbí, ale dokavad to po mě nebude chtít kupovat to nebudu
ono hračky ještě překousnu to není nic hrozného, ale oblečení s potiskama ![]()
Ja bych trosku davala pozor na ty koleje z Ikea. Nekdy se stane ze jdou hur pripojovat k jinym typum, protoze maji umelohmotny cudlik na konci. Ale na druhou stranu, kdyz je potreba mit vystouply cudlik na obou stranach jedne koleje, da se to z tech Ikea koleji snadno vyrobit, bo ty umelohmotny cudliky jdou prendavat
Jinak jako zaklad vyjde nejlevneji Ikea a je tech koleji bezkonkurencne nejvic, pak jsme dokupovali Teco koleje a doplnky. Na fotce je kombinace Ikea + Tesco, jsou tam i mosty atd. Hrajou si s tim dneska uz vsechny nase deti ![]()
michaelakk Vis ja si myslela totez, ale ony to v urcitym veku ty deti zacnou vyzadovat, takze ustupuju, ale v rozumne mire - mame masinku Tomase a Gordona, jedno triko se Spidermanem a ted nove i pouzdro se Spidermanem-potreba syna byla uspokojena a ja nesilim z cerveno-modrych hruz vseho druhu
Ono se to nezda, ale ty deti si to sdeli a zacnou vyzadovat ![]()
http://lh5.ggpht.com/…IMG_0149.jpg
Děkuju vám za rady.Koupíme ty dřevěné a určitě nějakou tu mašinku Tomáš.Jsou fakt moc hezký.Co jste dále kupovali ke druhým narozeninám?
Míšo právě že je pak těžký odolávat když se Tomáš stane nejmilejším hrdinou a nej kamarádem
.Ještě u nás frčí Cars a Ferda mravenec
.Spiderman ještě nepropuknul ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
Míšo právě že je pak těžký odolávat když se Tomáš stane nejmilejším hrdinou a nej kamarádem.Ještě u nás frčí Cars a Ferda mravenec
.Spiderman ještě nepropuknul
no já bych radši ty kloasické pohádky krteček hurvínek, klasic. večerníčky… no dokud to nechce tak nic nekoupím
nechápu ty maminy co to kupují už od miminka
![]()
JO a ohledně ikeáckých drah. tak nemají umělohmotný čudlík my máme všechny jen se dřevěným ![]()
Ahoj vsem, nevim jak je to mozne, ale my koupili minuly tyden kolejnice v Ikea a dokopili padaci most v Tesco a vubec to k sobe nepasuje (spojovaci plastovy dil Ikea je delsi než spojovaci dil Tesco a tudiz nelze kolejnice spojit) asi museli zmenit rozmery ![]()
Poradíte někdo, zda pasují k sobě kolejnice z Ikea a kolejnice Maxim? Moc se mi líbí od Maxima závory (malý miluje závory a musíme na ty reálné denně chodit koukat), ale máme od vánoc vláčkodráhu z Ikea a nechce se mi jen kvůli závorám kupovat celou vláčkodráhu znovu.
Mafino máme tesco ikea a maxim šraňky máme z tesca cinkací a pasujou do sebe. posílám fotky
Tak to je paráda. Díky za info, juknu do Tesca. Máte to moc krásné ![]()
díky cinkátka (šraňky) tak tomu říká syn stojí cca 399korun a cinkají jak přejede mašinka s magnetkama. Žádné šraňky se nespouštějí samy ![]()
y máme mašiny co jsou na baterie a jezdí sami a tomáš to není