Dřevěná vláčkodráha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Michaelakkk
9.9.10 13:44
Kamča.dalmatinka píše:
ještě doporučuji koupit alespon jednu orig, tomáš na baterie co sama jezdí.utáhne tak 10 vláčku a vyjede i kopce :lol: a dá se přepnout i na ruční pohon:-)) .pak máme na baterky vagon orig. tomáš co hraje melodii s tomáše a taky mašinky na baterky persy co svítí a vydávaj zvuk páry když se s nima jede

y máme mašiny co jsou na baterie a jezdí sami a tomáš to není :-) Já osobně nezastávám tyto módní výtřelky v podobě spiderman, mašinka tomáš, hello kity apod. mě e to nelíbí…

• Citovat
  • Upravit
48576
9.9.10 13:46
Michaelakkk píše:
Kamča.dalmatinka píše:
ještě doporučuji koupit alespon jednu orig, tomáš na baterie co sama jezdí.utáhne tak 10 vláčku a vyjede i kopce :lol: a dá se přepnout i na ruční pohon:-)) .pak máme na baterky vagon orig. tomáš co hraje melodii s tomáše a taky mašinky na baterky persy co svítí a vydávaj zvuk páry když se s nima jede
y máme mašiny co jsou na baterie a jezdí sami a tomáš to není :-) Já osobně nezastávám tyto módní výtřelky v podobě spiderman, mašinka tomáš, hello kity apod. mě e to nelíbí…

míšo ty to možná nezastáváš,ale dětem se to líbí :mrgreen: .Maty kouká na Tomáše a hraje si stejné příběhy jako viděl.jezdící s tesca máme taky,ale asi nějakou špatnou proto že kopec nevyjede a vagony utáhne jen dva a stála stejně jako jezdící Tomáš
Já s nima nejezdim takže mě to taky nebere :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
9.9.10 13:48

My taky máme samojezdící mašinku neznačkovou, ale z Tesca není. Vytáhne vagonky v pohodě. Jinak vláčkodráhy vypadají super :palec: My ji nafocenou nemáme, malého zatím tolik nebere, snad později

• Citovat
  • Upravit
259
9.9.10 13:52

U nás se teprve z mašinkama rozjíždíme.Máme sadu brio a s Tomáše zatim jen 2× Toma.U nás je problém že vše musíme mít 2× aby nebyla bitka :lol: ale k vánocum přikoupím další Tomáše a klukum se líbí nemocnice od Brio.
Na MMB se dají Tomášové koupit laciněji než v krámu tak zaměstnáme babičky :palec:
Koleje Tomáš jsou drahé ale mašinky určitě koupíme.klukum brzy budu dělat pokoj styl Mašinka Tomáš tak už se těšim jak budou nadšení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.9.10 13:56
Kamča.dalmatinka píše:
Michaelakkk píše:
Kamča.dalmatinka píše:
míšo ty to možná nezastáváš,ale dětem se to líbí :mrgreen: .Maty kouká na Tomáše a hraje si stejné příběhy jako viděl.jezdící s tesca máme taky,ale asi nějakou špatnou proto že kopec nevyjede a vagony utáhne jen dva a stála stejně jako jezdící Tomáš
Já s nima nejezdim takže mě to taky nebere :lol:

Vím, že e to dětem líbí, ale dokavad to po mě nebude chtít kupovat to nebudu :-) ono hračky ještě překousnu to není nic hrozného, ale oblečení s potiskama :roll:

• Citovat
  • Upravit
5579
9.9.10 13:58

Ja bych trosku davala pozor na ty koleje z Ikea. Nekdy se stane ze jdou hur pripojovat k jinym typum, protoze maji umelohmotny cudlik na konci. Ale na druhou stranu, kdyz je potreba mit vystouply cudlik na obou stranach jedne koleje, da se to z tech Ikea koleji snadno vyrobit, bo ty umelohmotny cudliky jdou prendavat :wink: Jinak jako zaklad vyjde nejlevneji Ikea a je tech koleji bezkonkurencne nejvic, pak jsme dokupovali Teco koleje a doplnky. Na fotce je kombinace Ikea + Tesco, jsou tam i mosty atd. Hrajou si s tim dneska uz vsechny nase deti :)

michaelakk Vis ja si myslela totez, ale ony to v urcitym veku ty deti zacnou vyzadovat, takze ustupuju, ale v rozumne mire - mame masinku Tomase a Gordona, jedno triko se Spidermanem a ted nove i pouzdro se Spidermanem-potreba syna byla uspokojena a ja nesilim z cerveno-modrych hruz vseho druhu 8-) Ono se to nezda, ale ty deti si to sdeli a zacnou vyzadovat :wink:
 http://lh5.ggpht.com/…IMG_0149.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
9.9.10 14:07

Děkuju vám za rady.Koupíme ty dřevěné a určitě nějakou tu mašinku Tomáš.Jsou fakt moc hezký.Co jste dále kupovali ke druhým narozeninám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.9.10 14:21

Míšo právě že je pak těžký odolávat když se Tomáš stane nejmilejším hrdinou a nej kamarádem :lol: .Ještě u nás frčí Cars a Ferda mravenec :lol: .Spiderman ještě nepropuknul :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Michaelakkk
9.9.10 15:15
Kamča.dalmatinka píše:
Míšo právě že je pak těžký odolávat když se Tomáš stane nejmilejším hrdinou a nej kamarádem :lol: .Ještě u nás frčí Cars a Ferda mravenec :lol: .Spiderman ještě nepropuknul :lol:

no já bych radši ty kloasické pohádky krteček hurvínek, klasic. večerníčky… no dokud to nechce tak nic nekoupím :D nechápu ty maminy co to kupují už od miminka :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
9.9.10 15:16

JO a ohledně ikeáckých drah. tak nemají umělohmotný čudlík my máme všechny jen se dřevěným :think:

• Citovat
  • Upravit
szv
13.3.11 14:06

kolejnice Ikea

Ahoj vsem, nevim jak je to mozne, ale my koupili minuly tyden kolejnice v Ikea a dokopili padaci most v Tesco a vubec to k sobe nepasuje (spojovaci plastovy dil Ikea je delsi než spojovaci dil Tesco a tudiz nelze kolejnice spojit) asi museli zmenit rozmery :-?

• Citovat
  • Upravit
5352
15.3.12 18:54

Poradíte někdo, zda pasují k sobě kolejnice z Ikea a kolejnice Maxim? Moc se mi líbí od Maxima závory (malý miluje závory a musíme na ty reálné denně chodit koukat), ale máme od vánoc vláčkodráhu z Ikea a nechce se mi jen kvůli závorám kupovat celou vláčkodráhu znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.3.12 19:31

Mafino máme tesco ikea a maxim šraňky máme z tesca cinkací a pasujou do sebe. posílám fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5352
15.3.12 20:11

Tak to je paráda. Díky za info, juknu do Tesca. Máte to moc krásné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
15.3.12 21:07

díky cinkátka (šraňky) tak tomu říká syn stojí cca 399korun a cinkají jak přejede mašinka s magnetkama. Žádné šraňky se nespouštějí samy :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí