Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Prosím napište, jestli je mají, před vánoci ani v únoru jsem je nesehnala. Byla jsem v Letňanech a na Zličíně, ale třeba jsem neměla štěstí. Díky moc.
před vánoci ano, ale jsme z jiné čáati republiky. Teď mají jen výhybky.
Může mi někdo napsat, které všechny nebo aspoň něco co se dá kombinovat s ikeou či tescem?
Jde Maxim, Bino, Woto?
@RyBANA píše:
Může mi někdo napsat, které všechny nebo aspoň něco co se dá kombinovat s ikeou či tescem?
Jde Maxim, Bino, Woto?
My jsme teď na Vánoce kupovali Woody a psali u toho, že jde kombinovat se všemi vláčkodráhami na našem trhu…
@RyBANA píše:
A ještě poprosím na odkaz na toho Tomáše co sám jede
Hledat se mi odkaz nechce. Ale máme ho, a žádné terno pro dítě to není. mnohem lepší josu ty za pade s Ikei. Oni maj ty děti asi trochu jiný pohled. Chtěj pozdit a posunovat vlaky sami a ne čučet, jak to jede samo. To ho bavilo asi tak první 2 dny.
Holky teď maj v tescu v akci vláčkodráhu za 500kč, normálně jí prodávaj za 1000Kč, tak kdyby jste něko scháněl na Ježíška, maj je tam teď za levno ![]()
@RyBANA maxim i bino jdou, woto neznám. Tomáše na baterky? Ten by se mi taky líbil, ale ještě jsem ho neviděla.
@Lili5 já musím souhlasit s lamou, my jsme koupili ne tomáše, ale nějakou jinou lokomotivu na baterky, svítí, houká, sama jede a za sebou táhne normální dřevěné vagonky a malého vůbec nezajímá, radši si je šoupe sám
my máme koleje sbiraniko tesko, ikea, woody a brio a spojit to jde, nesedí to úplně stoprocentně, ta baterková lokomotivka má problém, ale na to „ruční“ jezdění to stačí
ono to nesedí třeba o milimetr, dva (teď nemyslím jak to na sebe navazuje, ale to soustružení zářezů kolejí, v čem jezdí ty vláčky, že je trošičku jiné u každého výrobce)
@AstraG píše:
Holky teď maj v tescu v akci vláčkodráhu za 500kč, normálně jí prodávaj za 1000Kč, tak kdyby jste něko scháněl na Ježíška, maj je tam teď za levno
přesně tu máme doma pár dní od babičky a malý si s ní pořád hraje. Je tam spoustu dílků, za ty peníze se určitě vyplatí ![]()
Holky díky
Já teď nevím, do které jít. Nejsem si jistá, jestli to syna bude bavit - tak, že bych zkusila tu ikeu za 250,–, ale ta je zas taková holá…
![]()
@RyBANA píše:
Holky díkyJá teď nevím, do které jít. Nejsem si jistá, jestli to syna bude bavit - tak, že bych zkusila tu ikeu za 250,–, ale ta je zas taková holá…
![]()
kup holou, ono z počátku stejnak neumí ani vymyslet, aby to postavili dokola. natož nějaké podjezdy nebo více okruhů s vyhybkama. bude ráda, že se to naučí spojovat. případně cokoli dokoupíš.
@RyBANA píše:
Holky díkyJá teď nevím, do které jít. Nejsem si jistá, jestli to syna bude bavit - tak, že bych zkusila tu ikeu za 250,–, ale ta je zas taková holá…
![]()
My jsme koupili velkou dráhu Woody za 1200,–. Doufám, že ho to bude bavit. Kde uvidí vláčky, všude se na ně vrhá, tak snad jsme nevyhodili peníze oknem…
@romča36 píše:
@Lili5 já musím souhlasit s lamou, my jsme koupili ne tomáše, ale nějakou jinou lokomotivu na baterky, svítí, houká, sama jede a za sebou táhne normální dřevěné vagonky a malého vůbec nezajímá, radši si je šoupe sámmy máme koleje sbiraniko tesko, ikea, woody a brio a spojit to jde, nesedí to úplně stoprocentně, ta baterková lokomotivka má problém, ale na to „ruční“ jezdění to stačí
ono to nesedí třeba o milimetr, dva (teď nemyslím jak to na sebe navazuje, ale to soustružení zářezů kolejí, v čem jezdí ty vláčky, že je trošičku jiné u každého výrobce)
souhlas. pasije vše, jsou tam malé rozdíly, se kterýma má baterková problém. ale ona má problém i s jedním výrobcem, pokdu třeba uděláš okruh a koleje jsou trochu v tahu
@romča36 máš pravdu, že malý si s něma vyjezdí i sám a je nadšený, máme už dílků hodně a jezdí s tím denně, s vlakama se u nás i spí, postupně si zvyšuje i náročnost staveb, jedou mosty, přejezdy, jen teda jeřáby s magnetem vyšuměly, ty jakože nee.