Dřevěná vláčkodráha

Napsat příspěvek
Velikost písma:
145
16.3.12 21:11

Prosím napište, jestli je mají, před vánoci ani v únoru jsem je nesehnala. Byla jsem v Letňanech a na Zličíně, ale třeba jsem neměla štěstí. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
18.3.12 12:50

před vánoci ano, ale jsme z jiné čáati republiky. Teď mají jen výhybky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.12.12 13:06

Může mi někdo napsat, které všechny nebo aspoň něco co se dá kombinovat s ikeou či tescem?
Jde Maxim, Bino, Woto?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.12.12 13:07

A ještě poprosím na odkaz na toho Tomáše co sám jede :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.12.12 13:09
@RyBANA píše:
Může mi někdo napsat, které všechny nebo aspoň něco co se dá kombinovat s ikeou či tescem?
Jde Maxim, Bino, Woto?

My jsme teď na Vánoce kupovali Woody a psali u toho, že jde kombinovat se všemi vláčkodráhami na našem trhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.12.12 13:23
@RyBANA píše:
A ještě poprosím na odkaz na toho Tomáše co sám jede :mrgreen:

Hledat se mi odkaz nechce. Ale máme ho, a žádné terno pro dítě to není. mnohem lepší josu ty za pade s Ikei. Oni maj ty děti asi trochu jiný pohled. Chtěj pozdit a posunovat vlaky sami a ne čučet, jak to jede samo. To ho bavilo asi tak první 2 dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5063
1.12.12 13:35

Holky teď maj v tescu v akci vláčkodráhu za 500kč, normálně jí prodávaj za 1000Kč, tak kdyby jste něko scháněl na Ježíška, maj je tam teď za levno :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
1.12.12 13:38

@RyBANA maxim i bino jdou, woto neznám. Tomáše na baterky? Ten by se mi taky líbil, ale ještě jsem ho neviděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
1.12.12 14:02

@Lili5 já musím souhlasit s lamou, my jsme koupili ne tomáše, ale nějakou jinou lokomotivu na baterky, svítí, houká, sama jede a za sebou táhne normální dřevěné vagonky a malého vůbec nezajímá, radši si je šoupe sám :-) my máme koleje sbiraniko tesko, ikea, woody a brio a spojit to jde, nesedí to úplně stoprocentně, ta baterková lokomotivka má problém, ale na to „ruční“ jezdění to stačí :-) ono to nesedí třeba o milimetr, dva (teď nemyslím jak to na sebe navazuje, ale to soustružení zářezů kolejí, v čem jezdí ty vláčky, že je trošičku jiné u každého výrobce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
611
1.12.12 14:04
@AstraG píše:
Holky teď maj v tescu v akci vláčkodráhu za 500kč, normálně jí prodávaj za 1000Kč, tak kdyby jste něko scháněl na Ježíška, maj je tam teď za levno :-)

přesně tu máme doma pár dní od babičky a malý si s ní pořád hraje. Je tam spoustu dílků, za ty peníze se určitě vyplatí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
1.12.12 14:07

Holky díky :kytka: Já teď nevím, do které jít. Nejsem si jistá, jestli to syna bude bavit - tak, že bych zkusila tu ikeu za 250,–, ale ta je zas taková holá… :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.12.12 14:13
@RyBANA píše:
Holky díky :kytka: Já teď nevím, do které jít. Nejsem si jistá, jestli to syna bude bavit - tak, že bych zkusila tu ikeu za 250,–, ale ta je zas taková holá… :nevim: :lol:

kup holou, ono z počátku stejnak neumí ani vymyslet, aby to postavili dokola. natož nějaké podjezdy nebo více okruhů s vyhybkama. bude ráda, že se to naučí spojovat. případně cokoli dokoupíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
1.12.12 14:14
@RyBANA píše:
Holky díky :kytka: Já teď nevím, do které jít. Nejsem si jistá, jestli to syna bude bavit - tak, že bych zkusila tu ikeu za 250,–, ale ta je zas taková holá… :nevim: :lol:

My jsme koupili velkou dráhu Woody za 1200,–. Doufám, že ho to bude bavit. Kde uvidí vláčky, všude se na ně vrhá, tak snad jsme nevyhodili peníze oknem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
1.12.12 14:16
@romča36 píše:
@Lili5 já musím souhlasit s lamou, my jsme koupili ne tomáše, ale nějakou jinou lokomotivu na baterky, svítí, houká, sama jede a za sebou táhne normální dřevěné vagonky a malého vůbec nezajímá, radši si je šoupe sám :-) my máme koleje sbiraniko tesko, ikea, woody a brio a spojit to jde, nesedí to úplně stoprocentně, ta baterková lokomotivka má problém, ale na to „ruční“ jezdění to stačí :-) ono to nesedí třeba o milimetr, dva (teď nemyslím jak to na sebe navazuje, ale to soustružení zářezů kolejí, v čem jezdí ty vláčky, že je trošičku jiné u každého výrobce)

souhlas. pasije vše, jsou tam malé rozdíly, se kterýma má baterková problém. ale ona má problém i s jedním výrobcem, pokdu třeba uděláš okruh a koleje jsou trochu v tahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
1.12.12 14:18

@romča36 máš pravdu, že malý si s něma vyjezdí i sám a je nadšený, máme už dílků hodně a jezdí s tím denně, s vlakama se u nás i spí, postupně si zvyšuje i náročnost staveb, jedou mosty, přejezdy, jen teda jeřáby s magnetem vyšuměly, ty jakože nee.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí