Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Janča1212 píše:
Díky moc
Ještě bych ráda koupila nějaké příslušenství, protože vím, že tohle ho chytne… Zajímalo by mě, zda půjde na vláčkodráhu toto: http://www.mimibazar.cz/foto.php?…Píšou, že ano…tak asi koupím pár těchto vláčků, protože mašinku Tomáš miluje.
A doporučíte mi nějaké opravdu super příslušenství na začátek? Co třeba v té vláčkodráze není? Nějaké výhybky, otočnou plošinu atd? Já vlastně nevím, co se dělá a co hlavně děti baví
ohledně těch mašinek projeď tuhle diskuzi. KamcaDalmatinka tam píše, že na to pasují a jsou super, já tedy zkušenost nemám. Jinak pro začátek co doporučit? možná přejezd se závorama, otočnou plošinu a pár výhybek navíc (dělá se jich hodně druhů). Dají se sehnat jednotlivě, např po 2 ks v balení
já mám teď spadeno na depo ![]()
@martina.se píše:
ohledně těch mašinek projeď tuhle diskuzi. KamcaDalmatinka tam píše, že na to pasují a jsou super, já tedy zkušenost nemám. Jinak pro začátek co doporučit? možná přejezd se závorama, otočnou plošinu a pár výhybek navíc (dělá se jich hodně druhů). Dají se sehnat jednotlivě, např po 2 ks v baleníjá mám teď spadeno na depo
A nějaký odkaz, kde se dá dokoupit???
@Janča1212 tohle seženeš např v pompu, dráčikovi, sparkysu a pod. Ale jinak online přes net mrkni: odkaz
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat. Kde jste koupila ten vagónek s vodou a žralokem? Je úžasnej a na internetu ho nikde nemůžu najít.
Dobrý den, prosím chtěla bych se zeptat. Kde jste koupila ten vagónek s vodou a žralokem? Je úžasnej a na internetu ho nikde nemůžu najít.
To byl dotaz nejspíš na @Kamča.dalmatinka, taky by mě zajímalo, co je to za mašinky.
![]()
Ahoj, máte prosím někdo doma tuto dráhu http://www.pinkorblue.cz/…t/zeleznice/?… nevíte náhodou, jestli pasuje na vláčkodráhu z Ikea? Děkuji ![]()
@Akivasha Všechny vláčkodráhy jsou navzájem kompatibilní.
Ikeáckou nemáme, ale neměl by být problém.
Tak mi právě zmizel příspěvek, ano jsou kompatibilní. Máme Ikea, Woody a Brio.
Někdy jsou tyto spoje trošku pevnější a tužší na spojení, ale jde to.
@Akivasha jj pasuje. Kupovala jsem loni starší vláčkodráhu asi 350ks a jsou tam ty díly od různých výrobců a všechny k sobě jdou
Pasuje. Mame woody ikea a pak nejaky co dostali darem a vsechno do sebe pasuje