Dřevěné chodítko z pepca
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Drevene choditko z pepca
Dobry den, koupil ted nekdo choditko v pepcu? Ma rtdicky na koleckach? Choditko z lidlu se da prave zabrzdit tak me zajima jestli toto take. Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Proboha, k cemu takovy kram? Je to nezdrave pro vyvoj ditete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jogrr ona mysli aktivní
chodítko. To už je jedno jestli to dítě tlačí tohle, kočárek, židli
nebo cokoliv podobného
Co sem koukala tak zabrzdit nejde
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jogrr píše:kdyz nevite o co jde tak prosim neodpovidekte na dotaz. Jedna se o choditko ktere dote tlaci pred sebou.

- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Helmahelma ani
aktivni choditko vhodne neni…nicmene na to jste se neptala ja myslim ze asi nejde zabrzdit zadne…teda co
jsem zatim videla tak nesly…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Helmahelma vzdyt je to stejny drek, ale co uz, je to Tvoje decko, zmar mu co chces a pak zakladej dalsi diskuse jak to napravit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kriss Tina vzdyt je to stejny drek z pohledu vyvoje, a kdyz resi zabrzdeni, tak to s tim chozenim bez opory nebude zadna slava.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Helmahelma píše:
Dobry den, koupil ted nekdo choditko v pepcu? Ma rtdicky na koleckach? Choditko z lidlu se da prave zabrzdit tak me zajima jestli toto take. Dekuji
Neviděla jsem ho, ale máme chodítko kočárek a za sebe Ti můžu říct že když jsem dala brzdy děti nechtěli vůbec tlačit. Nebavilo ICH to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jogrr slušné chování vám nic neříká?… 1. Je to čistě věc paní nahoře zda chce nebo nechce choditko pořídit.. 2. Z čeho usuzujete že to s chuzi s oporou nebude žádná sláva, vy paní a dítko znáte? 3. Je to interaktivní hračka tudíž neslouží jen jako choditko, máme doma a prcek u toho sedí a hraje si, v zadu si skládá hračky, umí stát a tak si k tomu stoupne a nebo klekne a hraje si, tak to má zabrzdene aby mu to neujizdelo… příště trošku slušnosti, nemusíte souhlasit, ale přemýšlet by to občas taky chtělo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@rena621 vim ze i ten vozicek z ikei jde ruzne nastavit aby neujizdel. Na fotkach ze zadni strany jsem ho prave nikde nenasla a v obchode mi pani nechtela vyndat navod coz chapu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Jogrr píše:
Nezdravé??? Není nezdravé. Kdo Vám to řekl? Když někdo dospělý se rehabilituje a učí znovu chodit taky maji chodítka kovové a tlačí před sebou. Nebo myslíte, že i to je nezdravé???
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Dcera ma taky to aktivní choditko, je ji 14,5 mesice, jeho kouzlo objevila pred cca 2 mesici, ted tak 14 dni s nim lita po baraku, sama udela par krucků, zacala takhle litat s malou plastovou stolickou, opre se o ni a lita po obyvaku…no mam ji to zakazat, ze to neni zdravé??Rozhodně ji netaham za ruce, nervu ji do skakadel a tomu podobnejch věcí…porad potrebujr oporu a tohle ji baví a taky nejde zabrzdit ma to na koberci, takze to neujizdi
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Helmahelma píše:
@rena621 vim ze i ten vozicek z ikei jde ruzne nastavit aby neujizdel. Na fotkach ze zadni strany jsem ho prave nikde nenasla a v obchode mi pani nechtela vyndat navod coz chapu.
Nechtěla ti vyndat návod? Děláš si srandu? Ty, jako zákazník máš právo na úplné informace o výrobku. Pokud je ona nezná a odmítne ti je poskytnout, i když je součástí výrobku návod, porušuje zákon na ochranu spotřebitele.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Helmahelma píše:
No nevím jak IKEA ale v pepcu můžeš vrátit zboží když nevyhovuje. Zkusit to a pák vratit. To mě jediné napadá. Na naším kočárků je brzda přímo v koleckach. Kolečko se zatlačí do strany a brzdí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Janli píše:
Nechtěla ti vyndat návod? Děláš si srandu? Ty, jako zákazník máš právo na úplné informace o výrobku. Pokud je ona nezná a odmítne ti je poskytnout, i když je součástí výrobku návod, porušuje zákon na ochranu spotřebitele.
Teď mě napadlo vždyť IKEA má e-shop určitě tam bude i popis u daného výrobku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Rodina nás pomlouvá, protože nepoužíváme chodítko
- Jak je to teď v Pepcu?
- Odlepená a vyboulená dřevěná podlaha
- Otevře zítra Pepco?
- Aktivní chodítko - ano či ne?
- Hrnky pepco na malovaní, vydrží troubu?
- Nákupy v pepco
- Je dobré spodní prádlo z Pepka?