dřevěné hračky

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
30.11.08 20:25

dřevěné hračky

Ahojky, kde nakupujete hračky pro dětičky my jsme v pátek nakoupili v Trutnově mají nádherný obchod a mají i e-shop www.drevacek.cz máte někdo nějaké zkušenosti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4
15.8.17 13:36

Ahoj, tak trochu oživuji téma dřevěných hraček. Koukala jsem se třeba na stránky www.hrackydrevak.cz, jsou i další, ale spíš by mě zajímalo - baví to děti ještě dneska hrát si s dřevěnými hračkami? Za postřehy předem děkuji. Mě osobně se celkem líbí, ale nechtěla bych, aby to doma pak jen leželo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.8.17 13:52

@ladyBL A jak staré máš dítko? Máme doma věci např. od Detoi nebo Bino. Skládací vláček, klasické dřevěné kostky, dřevěná pexeso a domino, magnetickou skládačku, kuličkodráhu a zatloukačku, vkládačky, několik dřevěných puzzle pro nejmenší, obrázkové kostky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.8.17 13:56

Prckovi je rok, se vším háže, tluče…na těch stránkách, co jsem psala, mají právě Bino. Líbí se mi třeba zatloukačka, nějaké ty vkládačky…a Tvoje děti si s tím tedy rády hrají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
15.8.17 14:10

Podle mě je lepší koupit kvalitní dřevěnou hračku, která nějakým způsobem může rozvíjet třeba motoriku než nějaký čínský šunt, který řve a bliká (nehledě na to, že to děti brzy rozbijí) Takže za nás super dcera 2 roky dřevěné kostky, pexeso, a syn 6 let miluje takové ty dřevěné vláčkodráhy, dají se libovolně skládat a dokupovat další a další dílky a mašinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.8.17 14:17

@bunulinka tak to je super, já mám asi podobnou představu jako Ty, ale měla jsem trochu strach, jestli to má smysl, jestli to děti stále baví, když dnes právě všude vidíš většinou jen plast a různé blikačky, interaktivní bla, bla… Díky za zkušenost ???? tak já jdu nakupovat ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.8.17 14:21
@ladyBL píše:
Prckovi je rok, se vším háže, tluče…na těch stránkách, co jsem psala, mají právě Bino. Líbí se mi třeba zatloukačka, nějaké ty vkládačky…a Tvoje děti si s tím tedy rády hrají?

Ano, děti si s tím hrají. Chce to ale vybírat hračky s ohledem a zájmy a schopnosti dítěte. A naučit s tím dítě hrát, k hračce se opakovaně vracet. V roce z kostek poskládá maximálně komín, ve třech letech z nich udělá ohrádku pro zvířátka nebo základy na garáž a obrázek na nich složí třeba až ve čtyřech. Roční bude jezdit vlakem po kolejích, které mu postavíš. Za půl roku se třeba naučí nez ladu a skladu napojovat kolejnice na sebe, ale až třeba za další dva až tři roky si vláčkodráhou dokáže hrát úplně sám ve smyslu, že si ji celou potsaví tak, aby mu dobře navazovala včetně výhybek.
A co baví jdno dítě, nemusí bavit druhé. Syn před druhým rokem skládal sám puzzle o 16 dílkách. Dcera nezvládne v téměř dvou a půl letech ani puzzle o 4. Zato dneska postavila z malého lega nějako ohrádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
15.8.17 14:24
@ladyBL píše:
@bunulinka tak to je super, já mám asi podobnou představu jako Ty, ale měla jsem trochu strach, jestli to má smysl, jestli to děti stále baví, když dnes právě všude vidíš většinou jen plast a různé blikačky, interaktivní bla, bla… Díky za zkušenost ???? tak já jdu nakupovat ????

Ono děti, co neznají blikačky a rodiče/prarodiče ji to necpou horem dolem, jsou spokojené i s klasickýma hračkama. Když dá někdo batoleti v roce a půl do ruky tablet s tím, ať si hraje a neotravuje, tak sedět sám u kostek už ho asi taky tolik bavit nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
15.8.17 21:11

Přesně tak, já třeba koupila dcerce z druhé ruky nějaké interaktivní hračky od Fisher price a vůbec jí nezajímají, hraje si s traktory staršího bráchy. Ale celkově mám dřevěné hračky ráda a snažím se aby je měli rádi i děti, hrajeme dřevěné pexeso, máme dřevěné vkládačky, puzzle a jak jsem zmínila vláčkodráhu a kostky - jak s obrázky tak takové ty různé tvary - ty jsou i super na učení, poskládat každou barvu zvlášť, tvořit řadu - žlutá, zelená, červená, modrá… aby navazovala. Je fajn si i s těmi dětmi hrát a né jim ho strčit a hraj si, když to to dítě nezná a neví co s tím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
950
15.8.17 22:43

Dřevěné hračky miluju. Dcera ma taky dřevěné vlacky, pexeso a různé dřevěné figurky, které si dává do domečku pro panenky, ten ma taky dřevěný a když byla menší, tak měla tahaciho kačera. U mamky mám ještě schované klasické kostky po me.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.1.19 18:12

Naše dcera a dřevěné hračky

My na dřevěné hračky popravdě původně zanevřeli, ale od 2 let je kupujeme dceři celkem pravidelně. I ona si s nimi hraje rád, zjistila, že vydrží mnoho pokusů, takže si víc vyhraje :D

Nejčastěji kupujeme Bino je to česká značka a hlavně cenově jedna z nejlepších asi :) Jen poblíž nemáme bohužel žádnou prodejnu (v hračkářství jsou dřevěné hračky dost drahé) tak máme oblíbené mestohracek.cz :) Ale na to si musí každý asi přijít sám jestli dřevo nebo řaději plast :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
JikaMika
22.4.20 13:43

U nas drevene hracky boduji

U nas teda drevene hracky boduji :) ze zacatku jsme je moc kupovat nechtelu, protoze nam prisli… No staromodni :D (ja vim je to hloupej nazor, ale vlastne i s kamaradkama jsme to meli podobne). Pak jsme koupili na jednom vanocnim jarmarku drevene pexeso od www.montyhohracky.cz kde meli stanek a od te doby je to jedna z nejpouzivanejsi hracek doma :D pak jsme koupili i dalsi jak mala povyrostla a proste je pravda, ze ji ty blikaci hracky zaujmpu, ale za dva dny uz si jich moc nevsima, tady i z pexesa stavi treba zoo :D

• Citovat
  • Upravit
90
25.11.20 11:36

Já mám teda taky raději dřevěné hračky, ony fakt vydrží dlouho a mají více využití, jak píšete, my jsme se zase na dominu učili poznávat zvířátka a teď máme kuchyňku od little dutch a ta je teda peckovní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AnettkaMalus
19.5.21 17:28

Taky nakupuju jenom dřevěné hračky, protože ta výdrž se s těmi plastovými nedá srovnat a hlavně mají hezký výběr hraček na rozvoj motoriky.

• Citovat
  • Upravit
Kikinka01
21.5.21 20:13

Kde tady ty dřevěné hračky kupujete?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení