Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahojte holky,
chtěla jsem se zeptat, zda se tady nenajde někdo z Olomouckýho kraje, kdo by měl zkušenosti s firmou QHouse…přemýšlíme o dřevostavbě od této firmy, protože jsme kousek od Olmu, a taky proto, že nabízí hodně přijatelný ceny… ale zatím jsme jen ve fázi uvažování, takže spíš tak zjišťuju co a jak… kdyžtak Vám moc děkuji za případný ohlasy ![]()
BoboM-a vy uz jste se pro nejakou firmu rozhodly? Nasly jste jeste neco vyhodneho, tady v Ol kraji? U Qhause se nam zalibil jeden baracek, asi se tam dnes nebo zitra stavime poptat
Me zaujaly ty ceny, jsou o hodne nižší, nez u jinych firem ![]()
recenze ale zadne nejsou k dohledani, jen jedna http://podvodnefirmy.cz/qhouse/
Jj taky to tak na me pusobi a ten cenovy rozdil je mi podezrely
jestli tam pojedete, dej vedet co jste se dozvedeli…
ja mozna od nich využiju jen projekt ![]()
Tak ta cena právě asi zaujala každýho no
a přesně tak, trošku mě to děsí, že to bude nějakej poděl…asi se poohlídnem po něčem už ověřeným
kdybyste holky něco zjistily, určitě dejte vědět!
Tak jak tady čtu taky jsme se dívali na stránky firmy ekonomické stavby taky vše vypadalo krásně ale háček je v tom že vše není tak růžové jak tto vypadá…tak jsem našla firmu qhouse a zalíbil se mi tam domeček a hlavně ty ceny jsou luxusni…ale připadá mi to takové divné že tak malo penízků…
Dobrý den, narazili jsme ta tuto diskuzi a musíme také reagovat. Nabízíme opravdu kvalitní dřevostavby za velmi nízké ceny a 100 % péči o klienta. Naše seriózní jednání máte možnost ověřit u našich klientů. Rádi předáme kontakty. Nabízíme také prohlídky rozestavěných domů, kde může být přítomný i investor stavby. Není se opravdu čeho bát, jednatelé společnosti Quality house s. r.o.
Podvodníci a amatéři bez zkušenosti. Na stránkách Qhouse lživě informace. Založení firmy, praxe atd. Co je levné není nikdy dobré.
Petrss
Nevím tedy co je extra levné
Asi jste si v poslední době žádné firmy neobcházel. Možná kdyby jste to zkusil tak narazíte na opravdové podvodníky. Možná patříte k té konkurenci co navštěvuje fora a pomlouvá ostatní, protože nabízí sám předražené služby. Nic konkrétního jste neuvedl jen jste hloupě glosoval.
Reaguji jen proto, že takových rádoby chytráků jsem několik oslovil at doloží své tvrzení, abych se mohl i já dobře rozhodnout. A víte co se stalo?? Světe div se nic, všichni mlčeli ![]()
Pro všechny!!! Recenze jsou fajn, ale používejte selský rozum. Praxe firmy je fajn, ale nevíte zda sami nenakupují v polsku nebo zda nezaměstnávají ukrajince. K tomu se vám totiž nikdo nepřizná jaké lemply sám zaměstnává. Někdy i to nejdražší není to nej ![]()
Každá liška chválí svůj ocas ![]()
Dobrý den, rád bych se chtěl zeptat na ty kontakty vašich zákazníků. Prosím jestli by jste mi mohl některé zaslat.
Jsme klienti firmy QHOUSE OLOMOUC tak snad bude vše O. K. jen ta komunikace je se spožděním ![]()
Dobrý večer všem. Chtěla bych poprosit Gábi18, aby napsala nějaké další zkušenosti, co se firmy qhouse týká. Několikrát jsem narazila na to, že se někdo rozhoduje pro tuto firmu, ale že by potom někdo napsal svou zkušenost, to už nic, ticho po pěšině. Prosím pomozte nám ostatním, co se rozhodují pro stavbu baráčku a bojí se aby nenaletěli a přispějte se svými zkušenostmi s touto firmou, děkuji.