Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Tak nám stavěla firma Strade z Hracholusk. Byli jsme s nima naprosto spokojeni. Pokud nastal nějaký problém, hned se vyřešil. Nemůžeme si vůbec stěžovat.
RENČI:můžeš napsat více,za jak dlouho ste ho měli,na kolik vás vyšel,jak je veliký,zda je na klíč nebo ste si dělali něco sami?
děkuju všem za SZ,jste zlata…ale budu ráda za další názory,zkušenosti.Vypadá to super! ![]()
Ahoj
to je škoda, že je taková zpráva po SZ, taky pátrám kde se dá.
Máme, zatím „jen“ v hlavě podobný domeček. Nějaký skromný.
Tak jsem zvědavá na reakce…
MAE, držím palce s výběrem!!
Ahoj, my teda jsme zatím jen ve stádiu plánování, protože se nám zatím nedaří prodat byt, abychom koupili pozemek, nicméně jsme jednali zatím s firmou RD Rýmařov a alespoň zdejší plzeňské zastoupení je velice ochotné. Udělali nám cenovou nabídku a oproti třeba jiné firmě (HK Dřestav - tu bych nedoporučovala) to za něco stojí…ale jinak zkušenost nemám, je to u nás zatím plán, bohužel…
LENI:u nás je to taky plánování,pozemek a plány již máme,ale přes zimu musíme vyřídit papíry a na jaro chceme začít,tak sháním zatím co nejvíce informací.Přeju ať to jde dobře ![]()
Všem moc děkuju za poslané fotky a zkušenosti,mailíky a SZ,jste zlata…už jsme taky vybrali.Firmu tady z okolí,což bude pro nás snadnější,když manžel pracuje často mimo ČR…Jara se nedočkám
děkuju všem ![]()
Ahoj, obnovuji toto téma, mohly by jste mi, prosím, napsat s jakou firmou jste spokojené a naopak, jaké máte vytápění, kolik za celý rok protopíte, jestli jste měli vybavení jako je kotel, komín a kuchyň v ceně, dispozice a cenu za domek bez pozemku…? Samozřejmně pochopím a přivítám anonymní příspěvky ![]()
Snažíme se v tom zorientovat a je to peklo. Chtěli by jsme baráček 4+1(+G), prostředky samozřejmně omezené z HYPO. Nehledáme žádné atypy, ani výstřelky, jen příjemné bydlení pro naší holčičku.
JITKO, MŮŽETE MI PROSDÍM NAPSAT PROČ S DRESTAV NE? UVAŽUJI O NICH..
DÍK
MARCELA
@macaa píše:
JITKO, MŮŽETE MI PROSDÍM NAPSAT PROČ S DRESTAV NE? UVAŽUJI O NICH..
DÍK
MARCELA
My v domku od Drestavu bydlime uz rok a zadny problem. Nevim, proc nedoporucit..
Ametyst 134 Jek jste pochodili, už máte domek? Nebo ještě stále hledáte. My sháníme také 4+1. Pozemek už máme, vybíráme projekt a firmu. Při hledání jsme našli tento: Ametyst 134. Na webu mají i fotky z výstavby. Dohodli jsme si už ve firmě schůzku. Cena se nám zdá dobrá a obývák s otevřeným stropem je bomba
. Moc se nám to líbí
Nemá tu prosim nekdo zkusenosti s retail-house?? moc moc prosim
nevime zda do toho jit ![]()
Zdravím při úterku,
chtěla bych se zeptat a poradit a budu ráda,když někdo napíše svou zkušenost či názor…
Na jaře chceme začít stavět,v plánu máme dřevostavbu,přízemní bungalov 4+1.Plány již máme vyřízené a přes zimu chceme vyřídit povolení a jiné nezbytnosti.
Chtěla bych se zeptat zda někdo máte tenhle typ domu,od které firmy ho máte postavený a jeké zkušenosti s určitou firmou máte,zda byste na ni dali doporučení.Pochopitelně nechceme vzít první firmu,ale spíše poslat plány více firmám,které dřevostavby dělají a nechat si udělat rozpočet…
Děkuju moc za názory.MIRKA