Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj lidi,
chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nemáte někdo zkušenosti s touto firmou? Hodně nás oslovil jeden jejich baráček, konkrétně tento
http://www.atrium.cz/…-89-187.html
Případně co si o tomto baráčku myslíte, uvítám i zkušenosti s dřevostavbou atd ![]()
Jo a je možné mít v dřevostavbě krb?
Zatím děkuji ![]()
Ahoj vlastní zkušenost nemám, ale ve vedlejší vesnici mají přesně tenhle dům. Jednoho krásného dne jim ho už v kompletu přivezli a jeřábem umístili na pozemek!!
To jsem opravdu čuměla na drát…Vypadá opravdu skvostně…my teda s manžou máme favorita od Atria http://www.atrium.cz/…112-141.html
Jen mě mrzí že tam nemají ceny…:( Potřebovala bych to vědět aspoň přibližně, ptz dřevostavbu bychom museli nechat postavit kompletně (z.deska, stěny, zateplení). Musí to být určitě něčím namořené aby to přečkalo všechny vlivy a taky to zároveň „dýchalo“
My jsme teda pro Ytong, ptz chceme stavět svépomocí, přece jenom na tom trošičku ušetříme.
Ale přeju hodně zdaru a ať se SEN STANE SKUTEČNOSTÍ ![]()
A na v dřevostavbě může být krb naprosto bez problému..Taky jsem si myslela, že by to třeba od toho mohlo chytit a začít hořet, jako od toho tepla
No prostě jsem tomu moc nerozuměla. Ale po pár otázkách na bratránka, který staví právě dřevostavbu, jsem trošku chytřejší. Za to on má ze mě asi pěkný guláš v hlavě ![]()
Selino, tahle Nova 112 byla taky mým favoritem, ale cena Novy 89 rozhodla
Jsou si dost podobný-
My dneska podepsali smlouvu na pozemek, takže to ještě máme na delší čas, tak dva měsíce než budeme moct stavět, volala jsem tam a prý ta akce bude ještě pokračovat ![]()
Na krb jsem se taky ptala, prý v základu není, ale dělají ho tak v 80% zákazníků, takže super.
Ceny by neměly být problém, stačí si napsat o katalog ![]()
Tak budu držet palce ať vám to taky klapne
My bychom stavět svépomocí nemohli, muž je sice hodně šikovný a na stavbách se pohybuje furt, ale s jeho pr. vytížením bychom bydleli za deset let ![]()
Meredit, tak to je skvělý, asi tam písnu. A nevíš takhle z hlavy na kolik by teda vyšla ta Nova 112? Tak u nás to asi taky bude na delší dobu, ale zatím máme střechu nad hlavou, takže to zas až tak nepospíchá…radši pomaličku polehoučku a vše dvakrát měřit…Ale strašně se bojím hypotéky..nikdy v životě jsme neměli půjčky /teda až teď auto/ ale stejně to bude mazec vyjít s troškem na celý měsíc:(
Ale zvládli to jiní, zvládneme to i my
![]()
Tak snad už se vám to potom rozjede rychlostí blesku a vy budete bydlet v novém ![]()