Firma Atrium - zkušenosti?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1350
24.6.11 08:17

firma Atrium-zkušenosti?

Ahoj lidi,
chtěla jsem se zeptat jestli náhodou nemáte někdo zkušenosti s touto firmou? Hodně nás oslovil jeden jejich baráček, konkrétně tento
http://www.atrium.cz/…-89-187.html
Případně co si o tomto baráčku myslíte, uvítám i zkušenosti s dřevostavbou atd :-)
Jo a je možné mít v dřevostavbě krb?
Zatím děkuji :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
116
30.6.11 00:03

Ahoj vlastní zkušenost nemám, ale ve vedlejší vesnici mají přesně tenhle dům. Jednoho krásného dne jim ho už v kompletu přivezli a jeřábem umístili na pozemek!! 8-o To jsem opravdu čuměla na drát…Vypadá opravdu skvostně…my teda s manžou máme favorita od Atria http://www.atrium.cz/…112-141.html
Jen mě mrzí že tam nemají ceny…:( Potřebovala bych to vědět aspoň přibližně, ptz dřevostavbu bychom museli nechat postavit kompletně (z.deska, stěny, zateplení). Musí to být určitě něčím namořené aby to přečkalo všechny vlivy a taky to zároveň „dýchalo“
My jsme teda pro Ytong, ptz chceme stavět svépomocí, přece jenom na tom trošičku ušetříme.
Ale přeju hodně zdaru a ať se SEN STANE SKUTEČNOSTÍ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
30.6.11 00:06

A na v dřevostavbě může být krb naprosto bez problému..Taky jsem si myslela, že by to třeba od toho mohlo chytit a začít hořet, jako od toho tepla :oops: No prostě jsem tomu moc nerozuměla. Ale po pár otázkách na bratránka, který staví právě dřevostavbu, jsem trošku chytřejší. Za to on má ze mě asi pěkný guláš v hlavě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
30.6.11 14:33

Selino, tahle Nova 112 byla taky mým favoritem, ale cena Novy 89 rozhodla :wink: Jsou si dost podobný-
My dneska podepsali smlouvu na pozemek, takže to ještě máme na delší čas, tak dva měsíce než budeme moct stavět, volala jsem tam a prý ta akce bude ještě pokračovat :palec:
Na krb jsem se taky ptala, prý v základu není, ale dělají ho tak v 80% zákazníků, takže super.
Ceny by neměly být problém, stačí si napsat o katalog :-)
Tak budu držet palce ať vám to taky klapne :kytka: My bychom stavět svépomocí nemohli, muž je sice hodně šikovný a na stavbách se pohybuje furt, ale s jeho pr. vytížením bychom bydleli za deset let :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
1.7.11 00:54

Meredit, tak to je skvělý, asi tam písnu. A nevíš takhle z hlavy na kolik by teda vyšla ta Nova 112? Tak u nás to asi taky bude na delší dobu, ale zatím máme střechu nad hlavou, takže to zas až tak nepospíchá…radši pomaličku polehoučku a vše dvakrát měřit…Ale strašně se bojím hypotéky..nikdy v životě jsme neměli půjčky /teda až teď auto/ ale stejně to bude mazec vyjít s troškem na celý měsíc:(
Ale zvládli to jiní, zvládneme to i my :wink: :-)
Tak snad už se vám to potom rozjede rychlostí blesku a vy budete bydlet v novém :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí