Drobná úzká nožička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
slepice123
28.3.14 14:27

Drobná úzká nožička

Ahoj,
chci se poradit o značce bot. Shánim sandálky se třemi pásky, dobře ohebnou a hlavně pro úzkou nožičku. Zkoušely jsme superfit a stejně ji byly volný. Je jí 11 měsíců a už měsíc chodí, je to malá čiperka k tomu ještě hubená.

Děkuju za rady.

Lucka

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5517
28.3.14 14:45

@lucaja koupila jsem pro dceru tyhle http://shop.fare.cz/…robnosti.php?…, taky má pidi úzkou nožku, chodí od 10 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59357
28.3.14 14:46

@lucaja jo malá taky začla v 11m a nejlépe jí sedí boty richtr, i sandálky má richtr, ty teda moc neunosila :? ale na noze jí sedí super :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1490
28.3.14 14:47

My jsme měli první sandálky Santé zakoupené v lékárně. Stály kolem 600Kč ale byly super - malá má také úzkou nožku.
 http://www.svetdetskeobuvi.cz/…-810-101.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14973
28.3.14 14:57

Zkuste fare, ty mela loni rocni dcera

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35320
28.3.14 18:08

Na uzkou nohu Superfit( delaji i uzke, videla jsem v Humanicu), nebo Richter. A v malych veliksotech jeste DPK - uzsi varianta. Jo a jeste dela specialne na uzkou nohu boty Bama( Reno).
Obe moje deti maji uzke nohy, mam bohate zkusenosti.
Urcite ne Fare, ty jsou siroke.
Sante z odkazu jsou taky docela siroke, nosila je neter, moje deti z nich vypadavaly i ze zapnutych.

Jinak terba tohle jsou boty spec. na uzkou nohu - Superfit sire S., Mym detem jeste sedi MIII, S se uz ve vetsich velikostech neda u nas sehnat.
Odkaz mi nejde vlozit je to na www. detske-boticky uprav - pridej cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
425
28.3.14 23:06

Určitě superfit, mají rozlišení S, M, W. Dcerka má také uzounkou nožku, pasuje ji šíře S. To samé značení mají botičky elefant. A ty jsou naprosto perfektní a cenově výhodnější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35320
29.3.14 10:10
@mamaho píše:
Určitě superfit, mají rozlišení S, M, W. Dcerka má také uzounkou nožku, pasuje ji šíře S. To samé značení mají botičky elefant. A ty jsou naprosto perfektní a cenově výhodnější. :palec:

A kde je shanis? Ja v siri S nesezenu uz nic. Jedine boty, ktere ve veliksotech 31 a 37 sezenu na uzkou nohu, jsou Bamy, ale vyber je tristni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
23.5.14 14:40

Pridavam se k vam… mame extremne uzkou, nosime superfit (celorocky, sandalky bez spice)… ale shanim ted letni se spici, superfity jsou nam sirsi :? tip na nejake tenisky ci neco takoveho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková