Drogistické zboží DEDRA

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1666
1.10.10 14:29

drogistické zboží DEDRA

Ahoj, právě jsem narazila na věci od firmy DEDRA.Znáte to někdo a jaké máte zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14535
1.10.10 14:38

Ahoj, já už pár věcí odzkoušených mám a něco bych doporučila a něco vůbec. Hodně se tam vyplatí nakupovat vůně do bytu, do auta, na textil …, voní fakt hezky a v akci je seženeš za 65,–. Každý kdo je u mě zahlédl, chtěl taky. Kupuji i hodně vlhčené kapesníčky. Švagrová třeba aviváž, ale já raději Lenor nebo Silan. Tchýně brala vůně do vysavače, taky je spokojená. Já jsem tam kupovala nerez věšáčky, svícny, … . Nedoporučuji čistící tablety do WC. Čekala jsem od nich víc, ale oni jen lehce zašumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1477
1.10.10 14:43

ahojky jojo znám, mám doma pár dedra kosmetiky i nějaky veci do domácnosti- prostírání, koš na prádlo, lucerničku a spoustu věcí, zařizovali jsme si nově bydleníčko a spousta věcí se mi tam líbila tak jsme nakoupili.. kosmetika mi prijde prumerna, sezenes stejnou kvalitu v kazde drogerce… jinak ohledne kvality taky moc nevim protoze to máme doma teprve asi 2 mesíce.. ale jinak se mi dedra veci moc moc libi kupuju na jejich webu darecky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
1.10.10 15:39

Ahoj,

moje mamča je dealerka, takže mě zásobuje. Výborný jsou aviváže, osvědčily se mi úžasně čističe mikrovlnky, trouby a myčky. Ostaní vyzkoušeno nemám, ale neslyšela jsem žádné stížnosti z okolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
1.10.10 15:45

ahoooj.. já s dedrou dělám :-) mám dobré zkušenosti (nejde jen o reklamu,opravdu maj věci dobrý) .. kdyby jste někdo měl zájem,zprostředkuji vám koupi.. tady je odkaz na katalog,který je do konce října :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
1.10.10 15:46

Ahoj, kamarádka to nedávno taky začala prodávat, tak už jsem něco vyzkoušela. Mám odstraňovač skvrn, řekla bych že je o krapet účinnější než Vanish a je za poloviční cenu. Vzala jsem si i aviváž s „pánskou“ vůní a peru v tom chlapům jejich tmavé prádlo :palec: Ale co mi teda extra účinné nepřišlo je čistič na sprcháč :nevim:
A je pravda, že se mi líbí ty jejich dárečky. Teď jsem kolegyni do práce brala jako dárek ručníček ve tvaru dortíku (když drží tu dietu) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
1.10.10 15:51
Ernata píše:
Ahoj, kamarádka to nedávno taky začala prodávat, tak už jsem něco vyzkoušela. Mám odstraňovač skvrn, řekla bych že je o krapet účinnější než Vanish a je za poloviční cenu. Vzala jsem si i aviváž s „pánskou“ vůní a peru v tom chlapům jejich tmavé prádlo :palec: Ale co mi teda extra účinné nepřišlo je čistič na sprcháč :nevim:
A je pravda, že se mi líbí ty jejich dárečky. Teď jsem kolegyni do práce brala jako dárek ručníček ve tvaru dortíku (když drží tu dietu) :mrgreen:

jo jo,ten je správnej :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.10.10 16:03
kocunka píše:
ahoooj.. já s dedrou dělám :-) mám dobré zkušenosti (nejde jen o reklamu,opravdu maj věci dobrý) .. kdyby jste někdo měl zájem,zprostředkuji vám koupi.. tady je odkaz na katalog,který je do konce října :-)

Je to pak nějak lacinější když si to přes někoho koupim?
taky zařizuji a možná bych něco vybrala,ale ještě jsem na to nekoukla pořádně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
1.10.10 16:05
Kamča.dalmatinka píše:
kocunka píše:
ahoooj.. já s dedrou dělám :-) mám dobré zkušenosti (nejde jen o reklamu,opravdu maj věci dobrý) .. kdyby jste někdo měl zájem,zprostředkuji vám koupi.. tady je odkaz na katalog,který je do konce října :-)
taky zařizuji a možná bych něco vybrala,ale ještě jsem na to nekoukla pořádně :mrgreen:

no normálně za ceny,co jsou v katalogu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.10.10 16:10
:lol:
kocunka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
kocunka píše:
taky zařizuji a možná bych něco vybrala,ale ještě jsem na to nekoukla pořádně :mrgreen:
:lol: Tak to pak nechápu proč nakupovat přes někoho :lol: .Já myslela že třeba když objednám přes někoho tak mi to vyjde laciněji a nebo dostanu třeba něco navíc jako s avonu.
Taky mě někdo lákal at pracuji s dedrou a takle bych si teda nevydělala ani na suchej chleba :lol:
Máš alespon ty s toho něco když to doporučíš?
Večer na to musim pořádně mrknout :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
1.10.10 16:14
Kamča.dalmatinka píše: :lol:
kocunka píše:
Kamča.dalmatinka píše:
kocunka píše:
:lol: Tak to pak nechápu proč nakupovat přes někoho :lol: .Já myslela že třeba když objednám přes někoho tak mi to vyjde laciněji a nebo dostanu třeba něco navíc jako s avonu.
Taky mě někdo lákal at pracuji s dedrou a takle bych si teda nevydělala ani na suchej chleba :lol:
Máš alespon ty s toho něco když to doporučíš?
Večer na to musim pořádně mrknout :palec:

počkej,to si můžeš objednávat sama pro sebe? aha.. to jsem nevěděla… :think: Mám to tak,že lidem prodám za katalogovou cenu podle toho ,za kolik udělám objednávku,mám slevu z celkový částky,za kterou nakoupím.. když si pod sebe seženu lidi,mám ty slevy ještě trochu větší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
1.10.10 16:16

myslim že zde mužeš nakoupit co chceš sama
http://www.dedra.cz/…dni-stranka/
Ale nevim,dnes na to koukám poprvé,ale nedává mi právě smysl proč všichni objednávaj přes někoho když to jde klasicky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9223
1.10.10 16:25
Kamča.dalmatinka píše:
myslim že zde mužeš nakoupit co chceš sama
http://www.dedra.cz/…dni-stranka/
Ale nevim,dnes na to koukám poprvé,ale nedává mi právě smysl proč všichni objednávaj přes někoho když to jde klasicky :lol:

tak to je možný no… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
1.10.10 19:16

Ahoj.taky prodávám výrobky z Dedry.moc jsem spokojená s těmi tabletami na praní.jinak avivaže,vůně…jinak já dárečky k objednávkám dávám.:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
3.10.10 12:42

Ahoj, tak s Dedrou mam zkušenosti s jarem na nádobí, krásně voněl a docela dlouho pěnil a líbily se mi svíčky, který taky docela hezky voní. Objednávat jde právě i přes internet z jejich stránek, nemusí se přes nikoho a to mě právě taky docela zarazilo, ale asi jinak to bude stejný jako u Avonu a Oriflamu (já Oriflame), že když se pod sebe nasháněj lidi, tak je vyšší provize atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný