Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj, právě jsem narazila na věci od firmy DEDRA.Znáte to někdo a jaké máte zkušenosti?
Ahoj, já už pár věcí odzkoušených mám a něco bych doporučila a něco vůbec. Hodně se tam vyplatí nakupovat vůně do bytu, do auta, na textil …, voní fakt hezky a v akci je seženeš za 65,–. Každý kdo je u mě zahlédl, chtěl taky. Kupuji i hodně vlhčené kapesníčky. Švagrová třeba aviváž, ale já raději Lenor nebo Silan. Tchýně brala vůně do vysavače, taky je spokojená. Já jsem tam kupovala nerez věšáčky, svícny, … . Nedoporučuji čistící tablety do WC. Čekala jsem od nich víc, ale oni jen lehce zašumí.
ahojky jojo znám, mám doma pár dedra kosmetiky i nějaky veci do domácnosti- prostírání, koš na prádlo, lucerničku a spoustu věcí, zařizovali jsme si nově bydleníčko a spousta věcí se mi tam líbila tak jsme nakoupili.. kosmetika mi prijde prumerna, sezenes stejnou kvalitu v kazde drogerce… jinak ohledne kvality taky moc nevim protoze to máme doma teprve asi 2 mesíce.. ale jinak se mi dedra veci moc moc libi kupuju na jejich webu darecky…
Ahoj,
moje mamča je dealerka, takže mě zásobuje. Výborný jsou aviváže, osvědčily se mi úžasně čističe mikrovlnky, trouby a myčky. Ostaní vyzkoušeno nemám, ale neslyšela jsem žádné stížnosti z okolí…
ahoooj.. já s dedrou dělám
mám dobré zkušenosti (nejde jen o reklamu,opravdu maj věci dobrý) .. kdyby jste někdo měl zájem,zprostředkuji vám koupi.. tady je odkaz na katalog,který je do konce října ![]()
Ahoj, kamarádka to nedávno taky začala prodávat, tak už jsem něco vyzkoušela. Mám odstraňovač skvrn, řekla bych že je o krapet účinnější než Vanish a je za poloviční cenu. Vzala jsem si i aviváž s „pánskou“ vůní a peru v tom chlapům jejich tmavé prádlo
Ale co mi teda extra účinné nepřišlo je čistič na sprcháč ![]()
A je pravda, že se mi líbí ty jejich dárečky. Teď jsem kolegyni do práce brala jako dárek ručníček ve tvaru dortíku (když drží tu dietu) ![]()
Ernata píše:
Ahoj, kamarádka to nedávno taky začala prodávat, tak už jsem něco vyzkoušela. Mám odstraňovač skvrn, řekla bych že je o krapet účinnější než Vanish a je za poloviční cenu. Vzala jsem si i aviváž s „pánskou“ vůní a peru v tom chlapům jejich tmavé prádloAle co mi teda extra účinné nepřišlo je čistič na sprcháč
A je pravda, že se mi líbí ty jejich dárečky. Teď jsem kolegyni do práce brala jako dárek ručníček ve tvaru dortíku (když drží tu dietu)
jo jo,ten je správnej ![]()
kocunka píše:
ahoooj.. já s dedrou dělámmám dobré zkušenosti (nejde jen o reklamu,opravdu maj věci dobrý) .. kdyby jste někdo měl zájem,zprostředkuji vám koupi.. tady je odkaz na katalog,který je do konce října
Je to pak nějak lacinější když si to přes někoho koupim?
taky zařizuji a možná bych něco vybrala,ale ještě jsem na to nekoukla pořádně ![]()
Kamča.dalmatinka píše:kocunka píše:Je to pak nějak lacinější když si to přes někoho koupim?
ahoooj.. já s dedrou dělámmám dobré zkušenosti (nejde jen o reklamu,opravdu maj věci dobrý) .. kdyby jste někdo měl zájem,zprostředkuji vám koupi.. tady je odkaz na katalog,který je do konce října
taky zařizuji a možná bych něco vybrala,ale ještě jsem na to nekoukla pořádně
no normálně za ceny,co jsou v katalogu.. ![]()
kocunka píše:Kamča.dalmatinka píše:no normálně za ceny,co jsou v katalogu..kocunka píše:Je to pak nějak lacinější když si to přes někoho koupim?
taky zařizuji a možná bych něco vybrala,ale ještě jsem na to nekoukla pořádně
Kamča.dalmatinka píše:
kocunka píše:Kamča.dalmatinka píše:no normálně za ceny,co jsou v katalogu..kocunka píše:Je to pak nějak lacinější když si to přes někoho koupim?
taky zařizuji a možná bych něco vybrala,ale ještě jsem na to nekoukla pořádněTak to pak nechápu proč nakupovat přes někoho
.Já myslela že třeba když objednám přes někoho tak mi to vyjde laciněji a nebo dostanu třeba něco navíc jako s avonu.
Taky mě někdo lákal at pracuji s dedrou a takle bych si teda nevydělala ani na suchej chleba
Máš alespon ty s toho něco když to doporučíš?
Večer na to musim pořádně mrknout
počkej,to si můžeš objednávat sama pro sebe? aha.. to jsem nevěděla…
Mám to tak,že lidem prodám za katalogovou cenu podle toho ,za kolik udělám objednávku,mám slevu z celkový částky,za kterou nakoupím.. když si pod sebe seženu lidi,mám ty slevy ještě trochu větší…
myslim že zde mužeš nakoupit co chceš sama
http://www.dedra.cz/…dni-stranka/
Ale nevim,dnes na to koukám poprvé,ale nedává mi právě smysl proč všichni objednávaj přes někoho když to jde klasicky ![]()
Kamča.dalmatinka píše:
myslim že zde mužeš nakoupit co chceš sama
http://www.dedra.cz/…dni-stranka/
Ale nevim,dnes na to koukám poprvé,ale nedává mi právě smysl proč všichni objednávaj přes někoho když to jde klasicky
tak to je možný no… ![]()
Ahoj.taky prodávám výrobky z Dedry.moc jsem spokojená s těmi tabletami na praní.jinak avivaže,vůně…jinak já dárečky k objednávkám dávám.:-)
Ahoj, tak s Dedrou mam zkušenosti s jarem na nádobí, krásně voněl a docela dlouho pěnil a líbily se mi svíčky, který taky docela hezky voní. Objednávat jde právě i přes internet z jejich stránek, nemusí se přes nikoho a to mě právě taky docela zarazilo, ale asi jinak to bude stejný jako u Avonu a Oriflamu (já Oriflame), že když se pod sebe nasháněj lidi, tak je vyšší provize atd.