Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Neznate nejakou dobrou znacku drog.vyrobku ze Schleckeru pro mimco?
Vim, ze tam maji napr.Babysmile.
Dekuji.
tasa píše:
Neznate nejakou dobrou znacku drog.vyrobku ze Schleckeru pro mimco?
Vim, ze tam maji napr.Babysmile.Dekuji.
U Schleckera kupuju právě výrobky Babysmile a mám s nimi dobré zkušenosti. Osvědčilo se mi mýdlo s olivovým olejem, papírové ubrousky pro mimčo, vlhčené ubrousky a také přebalovací podložky. Na zadeček dávám Rybilku a jinou kosmetiku zatím nepotřebujeme.
Dekuju, vyzkousim to. My ji mame par metru od domu (na rozdil od jinych).
U Schleckera kupuju právě výrobky Babysmile a mám s nimi dobré zkušenosti. Osvědčilo se mi mýdlo s olivovým olejem, papírové ubrousky pro mimčo, vlhčené ubrousky a také přebalovací podložky. Na zadeček dávám Rybilku a jinou kosmetiku zatím nepotřebujeme.
A za kolik mají vlhčené ubrousky pro mimčo? Do Schleckera to máme asi dvacet kilometrů, tak že bysme někdy zajeli, kdyby se to vyplatilo..
rejžička píše:U Schleckera kupuju právě výrobky Babysmile a mám s nimi dobré zkušenosti. Osvědčilo se mi mýdlo s olivovým olejem, papírové ubrousky pro mimčo, vlhčené ubrousky a také přebalovací podložky. Na zadeček dávám Rybilku a jinou kosmetiku zatím nepotřebujeme.A za kolik mají vlhčené ubrousky pro mimčo? Do Schleckera to máme asi dvacet kilometrů, tak že bysme někdy zajeli, kdyby se to vyplatilo..
Nevím, jestli Ti moje odpověď bude co platná, ty ubrousky mají za 0,99€. Já totiž u Schleckera nakupuju v SRN, ale kdyby nezrušili prodejnu 30 km od nás, tak tam nakupuju též.