Drogerie Schlecker - značka pro mimčo

10726
23.10.11 11:33

drog.Schlecker-zn.pro mimco

Neznate nejakou dobrou znacku drog.vyrobku ze Schleckeru pro mimco?
Vim, ze tam maji napr.Babysmile.

Dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8.11.11 12:20
tasa píše:
Neznate nejakou dobrou znacku drog.vyrobku ze Schleckeru pro mimco?
Vim, ze tam maji napr.Babysmile.Dekuji.

U Schleckera kupuju právě výrobky Babysmile a mám s nimi dobré zkušenosti. Osvědčilo se mi mýdlo s olivovým olejem, papírové ubrousky pro mimčo, vlhčené ubrousky a také přebalovací podložky. Na zadeček dávám Rybilku a jinou kosmetiku zatím nepotřebujeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10726
8.11.11 20:06

Dekuju, vyzkousim to. My ji mame par metru od domu (na rozdil od jinych).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
8.11.11 23:00
U Schleckera kupuju právě výrobky Babysmile a mám s nimi dobré zkušenosti. Osvědčilo se mi mýdlo s olivovým olejem, papírové ubrousky pro mimčo, vlhčené ubrousky a také přebalovací podložky. Na zadeček dávám Rybilku a jinou kosmetiku zatím nepotřebujeme.

A za kolik mají vlhčené ubrousky pro mimčo? Do Schleckera to máme asi dvacet kilometrů, tak že bysme někdy zajeli, kdyby se to vyplatilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.11.11 01:22
rejžička píše:
A za kolik mají vlhčené ubrousky pro mimčo? Do Schleckera to máme asi dvacet kilometrů, tak že bysme někdy zajeli, kdyby se to vyplatilo..

Nevím, jestli Ti moje odpověď bude co platná, ty ubrousky mají za 0,99€. Já totiž u Schleckera nakupuju v SRN, ale kdyby nezrušili prodejnu 30 km od nás, tak tam nakupuju též.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí