Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahojky.
Nedávno jsem na zkoušku koupila pár kusů Droxi plenek a jsem jima úplně nadšená. Do teď jsem kupovala buď Pampers nebo Huggies Super flex, ale ta cena:-((. Droxi plenky stojí 229 korun balík, takže jsou podstatně levnější a zdají se mi prostě super. Už mám asi čtvrtý balík a už jiné nekoupím. Mají suché zipy, gumičku na zádech, no prostě všechno co od plenek chci.
Máte s nimi také tak dobré zkušenosti, nobo jsem jenom já nějaká divná:-)) Nebo vám na nich něco nevyhovuje?
Děkuji Radka
Mám je taky odzkoušené a jsem s nimi spokojená. Kupuji v akci fialové Tesco, pokud nám ale dojdou doma zásoby, tak to Droxi jistí ![]()
Droxi je super, pak jsou výborné Albert, samozřejmě barevné Tesco,ale do droxi se vleze víc
Monika27 - a ty od Alberta, nejsou to takový ty, já jim říkám „igeliťáci“ ?
Už jsem na ně koukala ale měla jsem strach
malá je na ně alergická ![]()
Díky.
Ahojky, já kupuji výhradně PAMPERS,nebo vyjímečně ty lepší HUGGIESSKY, ani ty Tesko pleny Aničce nevyhovují. A je na těhle jako ta igelitová vrstva, nebo né? Někdy to jde fakt do peněz, tak bych je taky zkusila. Máme 4 velikost, nevíte kolik je jich v balení? Nebo mají něco menšího na zkoušku? Díky MAjka.
Ahojky.
Plenek ve vel. 8-14 kilo je asi 56 a igelitové nejsou. VELIKOST NÁM SEDÍ PERFEKTNĚ, MALÝ MÁ NĚCO KOLEM 10 KIL. a PRODÁVAJÍ VZORKY PO DVOU KUSECH ASI ZA 15 KORUN.
Radka
Ahoj, všimla jsem si, že se křížily okruhy diskusí - „Kosmetika, plenky a hygienické potřeby“ s novým okruhem jen pro plenky - tak jsem tuto diskusi přesunula do plenek a z kosmetiky dala plenky pryč ![]()
Díky za pochopení.
L.
my už jsme vyzkoušeli různé druhy, ale ty z Droxi ještě ne, zatím po nich jen tak pokukuju
Měli jsme Rossman NewBorn, pak z DM Drogerie Babylolove, pak Pampers Sleep and Play, to vše bylo o.k. Pak jsem zkusila Huggies - taky super, se suchým zipem. Teď ale šetříme a kupujeme buď z Hypernovy ty nejlevnější Euro Shopper:170Kč/balík, nebo z Teska fialové, a jsme taky spokojeni, i když to jsou takové ty igeliťáky, malý opruzený nikdy nebyl.
Mě tedy přijdou Droxi A DM plenky téměř totožné. Která firma je okoukala od které?? ![]()