klub bavlněných maminek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
326
6.3.07 19:56

klub bavlněných maminek

Ahoj holky,
tak mě napadlo, že bych zde mohla založit klub bavlněných maminek. Asi mám nějaký bavlněný „úlet“, takže mám ráda i bavlněné plínky. Právě že hodně lidí v mém okolí používá jednorázovky, o to víc jsem motivovaná, že budu používat bavlněné. Mám klasické bílé čtvercové a peru a žehlím. Tak nějak mi to přijde normální, i když mi to občas taky pořádně přerůstá přes hlavu. Touto cestou hledám podobně založené maminky, které rády používají bavlnu.
Všechny zdraví Evča

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2239
6.3.07 20:11

bavlnenky se obcas schazeji v diskuzi bavlnene plenky, ale vetsina obyvatelek presedlala na jiny server. Jinak my taky pouzivame bavlnku. Vicevrstve plenky a na to Imse Vimse Soft. Jsou naprosto uzasne…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.3.07 20:57
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
6.3.07 22:27

Ahoj, já mám také zvláštní slabost pro bavlnu :P
Bohužel, v mém okolí neznám nikoho (živého).
Ale vypadá to, že od léta začne také jedna moje známá - ekologicky smýšlející budoucí maminka - použ. bavlnu. Huráá.
Používám klas.čtvercovky, bambino mio, imse vimse a haipa daipa. Ale klasické pleny nežehlím, na to jsem moc líná :lol:
 Ahojte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.3.07 08:02

Ahoj, supr nápad :idea: :idea: ten bavlněný club

potřebovala bych poradit. . .

malá mi včechny kalhotky v noci pročůrá nemáte nějaký super tip na nepročůrající se kathotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
7.3.07 08:03

Já jsem již bavlnkou nakazila 3 kamarádky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
7.3.07 08:37

ahoj taky se hlasim do klubu bavlnenych maminek, pouzivame klasicke ctvercove jednorazovky a ja jsem se do nich silene zamilovala :-D jinak zehlim jen kdyz mam naladu :)

sonko, nam se to taky obcas stane, ale vzhledem k tomu ze se Standa v noci casto budi tak ho i prebaluju takze se to stava vazne malokdy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.3.07 10:28

ahojky
hlásím se také do klubu bavlněných maminek,i když nejsme stoprocentní.
doma používáme klas. čtvercovky, pak Haipa-daipa a podle nich ušité, občas Popoliny, ale ty mě nenadchli. a na noc a odpo na procházku dávám jednorázovky. v okolí jsem jediná kdo si hraje s bavlnou, ostatní na mě koukají jak na blázna, i moje mamka. Ale už to začíná pomalu chápat, dokonce nám i nějaké plínky ušila. Trochu k bavlnce přesvědčuju bráchu se švagrovou, čekají za dva měsíce, tak prý mám zkoušet co je nejlepší a nejni to moc pracný a drahý :-)
 Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
326
7.3.07 23:26

Tak to jsem ráda, že existují takto spřízněné duše. Ve svém okolí jsem taky za blázna.
Sonko: na klasické čtvercovky používám normální kalhotky s igelitem, zapínají se na cvočky nebo suchý zip.

Jen bych se ráda zeptala, co je to : imse vimse nebo haipa daipa. Opravdu nevím, nikdy jsem to neslyšela. Jestli jde o druh kalhotek? Znám jen ty s tím igelitem uvnitř. 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.3.07 07:10

ImseVimse jsou vrchní kalhotky nebo také plenkové kalhotky jsou úúúúžasné, nikdy neprotečou, krásně na miminku sedí. Haipa-daipa jsou plenky nebo také vrchní kalhotky. Já mám od nich vrchní kalhotky z Fleesu a krásné větrají a neprotečou

Koukni se na www.latkovky.cz

já jsem tomu propadla. Dnes už skoro žádná maminka nepoužívá ty kasické igelitové vrchní kalhotky. Je to z PVC a mimi se v tom hrozně zapaří.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.3.07 09:03

ahoj, my jako svrchni kalhotky pouzivame polyesterky od popoliny a musim rict ze jsou fajn, neprotecou tak snadno a prcek se v nich nezaparuje… nahodim fotku :lol:

http://www.ecards.cz/…e8_90536.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.3.07 09:06

:D to je brouček. my je máme taky, ale úplně nám spálily nožičku jak dřou. A to jsou nám ještě velké, ale na těch nožičkách to nějak dře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.3.07 09:11

sonko, fakt? nas nikde nedrou, meli jsme jeste na suchy zip ale to je strasny, prcek si je rozepina a sundava a taky mel odreny nozicky kdyz se plenka kousek posunula… a pak mame jeste na knoflicky, takove starsi, mozna jeste po me a ty jsou taky fajn :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
8.3.07 09:14

sonko, i kdyz je fakt ze Standa je hubenour, sice ted za mesic pribral skoro kilo ale i pak ho vetsinou nikde nic nedre :oops: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
8.3.07 09:29

Ted jsem si objednala Wacky Wrap, tak uvidim. Podle mě jsou nejlepší ImseVimse a fleesáčky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí