Poradna pro látkování a látkové pleny
Miloslava Ščerbová
Ahoj holky,
tak mě napadlo, že bych zde mohla založit klub bavlněných maminek. Asi mám nějaký bavlněný „úlet“, takže mám ráda i bavlněné plínky. Právě že hodně lidí v mém okolí používá jednorázovky, o to víc jsem motivovaná, že budu používat bavlněné. Mám klasické bílé čtvercové a peru a žehlím. Tak nějak mi to přijde normální, i když mi to občas taky pořádně přerůstá přes hlavu. Touto cestou hledám podobně založené maminky, které rády používají bavlnu.
Všechny zdraví Evča
bavlnenky se obcas schazeji v diskuzi bavlnene plenky, ale vetsina obyvatelek presedlala na jiny server. Jinak my taky pouzivame bavlnku. Vicevrstve plenky a na to Imse Vimse Soft. Jsou naprosto uzasne…
Terik
Podívej se tady https://www.emimino.cz/modules.php?… nebo víc to žije tady http://www.baby-cafe.cz/modules.php?… ![]()
Ahoj, já mám také zvláštní slabost pro bavlnu ![]()
Bohužel, v mém okolí neznám nikoho (živého).
Ale vypadá to, že od léta začne také jedna moje známá - ekologicky smýšlející budoucí maminka - použ. bavlnu. Huráá.
Používám klas.čtvercovky, bambino mio, imse vimse a haipa daipa. Ale klasické pleny nežehlím, na to jsem moc líná ![]()
Ahojte
Ahoj, supr nápad
ten bavlněný club
potřebovala bych poradit. . .
malá mi včechny kalhotky v noci pročůrá nemáte nějaký super tip na nepročůrající se kathotky?
ahoj taky se hlasim do klubu bavlnenych maminek, pouzivame klasicke ctvercove jednorazovky a ja jsem se do nich silene zamilovala
jinak zehlim jen kdyz mam naladu ![]()
sonko, nam se to taky obcas stane, ale vzhledem k tomu ze se Standa v noci casto budi tak ho i prebaluju takze se to stava vazne malokdy ![]()
ahojky
hlásím se také do klubu bavlněných maminek,i když nejsme stoprocentní.
doma používáme klas. čtvercovky, pak Haipa-daipa a podle nich ušité, občas Popoliny, ale ty mě nenadchli. a na noc a odpo na procházku dávám jednorázovky. v okolí jsem jediná kdo si hraje s bavlnou, ostatní na mě koukají jak na blázna, i moje mamka. Ale už to začíná pomalu chápat, dokonce nám i nějaké plínky ušila. Trochu k bavlnce přesvědčuju bráchu se švagrovou, čekají za dva měsíce, tak prý mám zkoušet co je nejlepší a nejni to moc pracný a drahý ![]()
Jitka
Tak to jsem ráda, že existují takto spřízněné duše. Ve svém okolí jsem taky za blázna.
Sonko: na klasické čtvercovky používám normální kalhotky s igelitem, zapínají se na cvočky nebo suchý zip.
Jen bych se ráda zeptala, co je to : imse vimse nebo haipa daipa. Opravdu nevím, nikdy jsem to neslyšela. Jestli jde o druh kalhotek? Znám jen ty s tím igelitem uvnitř. ![]()
ImseVimse jsou vrchní kalhotky nebo také plenkové kalhotky jsou úúúúžasné, nikdy neprotečou, krásně na miminku sedí. Haipa-daipa jsou plenky nebo také vrchní kalhotky. Já mám od nich vrchní kalhotky z Fleesu a krásné větrají a neprotečou
Koukni se na www.latkovky.cz
já jsem tomu propadla. Dnes už skoro žádná maminka nepoužívá ty kasické igelitové vrchní kalhotky. Je to z PVC a mimi se v tom hrozně zapaří.
ahoj, my jako svrchni kalhotky pouzivame polyesterky od popoliny a musim rict ze jsou fajn, neprotecou tak snadno a prcek se v nich nezaparuje… nahodim fotku ![]()
to je brouček. my je máme taky, ale úplně nám spálily nožičku jak dřou. A to jsou nám ještě velké, ale na těch nožičkách to nějak dře
sonko, fakt? nas nikde nedrou, meli jsme jeste na suchy zip ale to je strasny, prcek si je rozepina a sundava a taky mel odreny nozicky kdyz se plenka kousek posunula… a pak mame jeste na knoflicky, takove starsi, mozna jeste po me a ty jsou taky fajn ![]()
sonko, i kdyz je fakt ze Standa je hubenour, sice ted za mesic pribral skoro kilo ale i pak ho vetsinou nikde nic nedre
![]()
Ted jsem si objednala Wacky Wrap, tak uvidim. Podle mě jsou nejlepší ImseVimse a fleesáčky.