Plenky pro novorozeně s gumičkou

210
1.2.07 13:08

Jaké plenky pro novorozeně?

Ahoj! Mohli byste mi prosím poradit / napsat zkušenosti, jaké plenky si mám koupit pro novorozeně? Koupila jsem 1 balík Pampers New Baby 3-6 kg, ale když jsem je doma otevřela, tak jsem zjistila, že nemají gumičku. Když jsem četla jiné diskuse o plenkách, tak si většinou maminy chválí právě ty plenky , které gumičku mají. Navíc to bude kluk, a ty asi přeci jen čůrají víc všude možně do stran:-) Nebo mám koupit nejmenší velikost plenek New Born 2-5kg? Je mi jasné, že je třeba ozkoušet, co bude mimču vyhovovat, ale čím byste doporučovali začít? Děkuju. Z.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17718
1.2.07 13:16

ahoj,

určitě bych začala těmi Pam. new born. mají speciální výpln pro novorozenecké kakání :D :D :D . a jinak, žádné pampersky nemají gumičku. ale nám vyhovují, jinou značku jsme dosud nenosili :wink:

Irias + štěpán 2 r.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
743
1.2.07 13:23

Petan i my sme začínali na Pam New Born 2-5kg a to z důvodu,že malej měl 2.83 a všechyn ostatní mu padali.Ale nemohla sem si je vynachválit a používáme je do teď. čůrají tam kam mají nasměřovanýho pindíka :P ale u takle malej miminek to ještě neproteče.U nás musíme pinďulu už rovnat,páč je to kluk s velkým pindíkem a když ho táta nesrovná,máme mokrý kalhotky :oops: ale to se stává málokdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2434
1.2.07 13:32

Ahoj,
taky doporučuju ty New Born ze stejného důvodu jako Irias. Ale nedělej si velké zásoby, jestli se ti narodí 4 kilový macík, dlouho by nebyly. Já jsem měla obě děti jako králíčky takže je užili dlouho, pak jsem dlouho experimentovala než jsem se zas vrátila k Pamperskám, případně Huggies, ty mají tu gumičku nahoře. Ale když se zadařilo, prcek překonal jakékoliv značkové i neznačkové 8O
 Katka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1311
1.2.07 13:35

Ahoj, já měla krome Pampers New born, ještě Fixies a s těmi jsem byla taky moc spokojená.

R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
1.2.07 13:44

My taky s obema holkama zacinaly na Pam. New Born. Ale nenakupovala bych velke zasoby. Ja tuto chybu udelala u prvni dcery a pak jsem zjistila, ze je na urcitou znacku alergicka. Druha dcera je alergicka zatim na vsechny vyzkousene znacky, takze jsme skoncily u novodobych latkovek.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
1.2.07 14:07

Taky jsme začínali na pampers newborn 2-5 kg. Kup zatím jeden balík, a uvidíš, jak malému budou vyhovovat a jak buýde velký, až se narodí. Zásoby nedělej.
My už ted dlouho jedem ve fialových tesco plenách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1535
1.2.07 15:11

Ahoj,

nám se víc než ty Pampers New Born osvědčily víc ty Fixies 2-5kg. Hlavně fakt nekupuj těchhle malých moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
1.2.07 16:04

Ahoj, my používali Pampers New Born (1) a byly v pohodě. Jako když novorozenec kadí ty kašičky, tak se to dostane stejně až na záda ať používáš jakékoliv pleny (po diskuzi s kámoškama). Pampers měli jednou edici s gumičkama, ale Adulkovi to vadilo. Měl po nich vyrážku. Takže já volím bez gumiček. Jo a fakt, hlavně jich nekupuj moc, my měli dohromady asi 4 balíky a pak jsme používali ty 2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
1.2.07 16:40

Nám zatím vyhovují nejvíc Huggies New born 2-5kg, používala jsen Pampers New Baby (3-6kg)a často nám protekly kolem nohy (malá má 3,700kg).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
1.2.07 18:31

Se starsi dcerou jsme zacinaly na Fixis new born, mely vykroj pro pupik, coz se docela hodi do porodnice a na prvni dny. Pak jsme presly na PAmpersy, ktere jsme pouzivaly az do konce. U syna jsem koupila balik Fixisek, nez se mel narodit. No a kdyz dostal prvni na dupku, tak po ni nehorazne zcervenal, tudiz jsme zakoupili Pampersy. Cili doporucuji urcite new born, malo kusu kvuli mozne alergii a taky pokud by jsi mela obra, znacka FIxis nebo Pampers.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.2.07 19:46

Ahoj, tak já jsem koupila na začátek Huggies, nějak mi ty Pampers nešli pod nos. 1 balík SuperFlex a 1 balík Soft Dry. Pak jsem to nějak kombinovala. Jo a koupila jsem klasickou velikost 2 (3-6 kg), žádný New Born. Bylo to v pohodě, Jonáš se narodil a měl 3.39kg. Je pravda, že když měl pořádnou kakanici (jakože ji míval pořádnou ob tu chvíli), tak nás nezachránila ani gumička na zádech. :D Teď používáme Pampers (už velikost 4), protože jsme na ně měli slevu, ale prostě když to má protéct, tak ti proteče každá plenka.. :roll: Takže si myslím, že na značce ani tolik nezáleží. Měj se a přeji rychlý a v rámci možností „bezbolestný“ porod! :) Míša & Jonášek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28414
1.2.07 21:03

Ahoj, my také měli Pampers New Born (č.1) a občas nám to také vyteklo, ale opravdu jen mááálokdy :D Jinak Pampers active baby používáme doteď (spokojenost) a od mimulé soboty na den Tesco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
2.2.07 12:06

Já bych to zhodnotila takhle:
Papersky mají super sací schopnost, takže ta gumička v pase až tak nevadí, Huggiesky sají taky perfektně a navíc mají i tu gumičku (jak Superflex tak Classic) Nemůžu s říct, které jsou lepší, používám oboje, podle toho, jaké jsou zrovna v akci (teď teda víc Superflexky, protože mi moje princezna už spouzí po bytě, tak líp drží na místě :-) )
Být tebou, koupila bych 1 balení nějakých newborn (osobně bych v případě kluka šla do těch Huggiesek). Já jsem začínala rovnou od těch 3 kil, ale první týden nám byly větší, i když neprotekly. Malá ale měla plínu až ke kolenům :-) U kluka by ale mohl nastat problém :wink:
Fixiesky jsou prý taky dobré, ale ty jsem niky neměla, tak nemůžu srovnávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tattiana
2.2.07 19:37

:D :D ahojky, my u malého začínali na rossmann new born - výhodná cena a přešli na pampers 3-6kg. Měla jsem strach z opruzenin, tak jsem raději malému miminku pořád kupovala „značkové“ plenky např. pampers či huggies a poté jsme přešli na fialové tesko a jiné pleny … :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí

Pure