Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak testujte až po těch 7 dnech
třeba máš ovulaci posunutou, ale spíš to vidím jako negativní test. Orientuj se i podle posledního sexu.
mě říkal starý dobrý gyndař, že se mám orientovat podle posledního sexu - protože ovulace může být posunout, vlivem vedra se může i opozdit ms
třeba toto léto mám cyklus 35 dní, místo 28 ![]()
@ASAndrea Tak každý těhotenství je jiný. Jsem zvědavá co z toho bude každopádně ms furt nikde. A pondělní test byl jasně negativní. Uvidíme, ale děkuju za odpověď ![]()
@ASAndrea A poslední sex byl včera, takže se nemůžu řídit posledním sexem ![]()
Ale HCG by mělo růst podobně, začátky máme každá stejné, jen ten průběh pak může být jiný
ty se ovšem znáš nejlépe takže držím palce, at to vyjde. Já jsem teda nikdy nic neodečítala po limitu, bud to tam bylo nebo ne.
@ASAndrea Já si ho ráno udělala a čekala jsem u něj asi minutu, protože malá brečela, pak jsem se šla s malou nasnídat a pak, že půjdu uklidit a byla tam. Od ovulace mám pořád tlak v podbřišku.
@ASAndrea Já vím to byla sranda. Tak datum sexu při ovulaci a oplodnění je rozdíl. V den sexu bych těžko byla hned oplodněná.
Já si test dělala den před ocekavanou menstruaci ,druhá čárka se mi ukázala asi až po hodině a to hodně slabě. No a za 8 týdnů rodim
Takže za mě pozitivní
Ahoj dělal jsem si test 27.28. Tam bili čárky ale dnes jsem si udela další a pod limitu jsemi ukaza carka co to znamená???
@vilemlucka23 píše:
Ahoj dělal jsem si test 27.28. Tam bili čárky ale dnes jsem si udela další a pod limitu jsemi ukaza carka co to znamená???
Nechápu. Nejdřív to zkus přepsat do češtiny.