Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Miska02
Já vidím i druhou čárku
Počkala bych 2 dny a udělala test znovu
Držím ![]()
test se po limitu neodečítá a některé můžou dělat falešné. Přečti pořádně příbalový leták a testuj za dva dny.
@morinka7 Zkusím další v pátek
Jen nevím co s tím limitem, jestli to vadí, nebo ne. Co jsem četla tak některé byly těhotné a některé ne, když se jim ukázala čárka po limitu, ale kde by se tam jinak vzala a v pondělí byl test jasně negativní.
Po limitu to nema zadnou výpovědní hodnotu. Takže test bych brala jako negativní a zkusila později.
@Miska02 píše:
@morinka7 Zkusím další v pátekJen nevím co s tím limitem, jestli to vadí, nebo ne. Co jsem četla tak některé byly těhotné a některé ne, když se jim ukázala čárka po limitu, ale kde by se tam jinak vzala a v pondělí byl test jasně negativní.
Jistě že vadí, proto to výrobce píše. Těhotná být můžeš a nebo taky ne, jak jsi sama psala. Pokud ano, tak ti brzy vyjde pozitivní i v limitu.
@Miska02 píše:
@morinka7 Zkusím další v pátekJen nevím co s tím limitem, jestli to vadí, nebo ne. Co jsem četla tak některé byly těhotné a některé ne, když se jim ukázala čárka po limitu, ale kde by se tam jinak vzala a v pondělí byl test jasně negativní.
Nemůžeš se na to spoléhat. Proto bych udělala test za dva dny
Některá těhotná je a některá ne ![]()
Nevadí, ten limit je tam jen tak pro srandu králíkům. Stejně ti nezbyde nic jiného, než testovat za pár dní znovu…Osobně si myslím, že těhotná nebudeš, 3 dny zpoždění a žádnou druhou čárku na testu nevidím. To už by měla být druhá čárka hodně viditelná.
Příspěvek upraven 22.08.18 v 12:42
@Froseth To je jasný
jen mě zajímalo, jestli má někdo podobnou zkušenost.
3 dny po termínu ms by měla být čárka jasně viditelná. Já tam bohužel nevidím nic, spíš bych řekla, že ještě ms nemá dorazit.
@Miska02 takových čárek od dr.maxe jsem měla hodně a dokonce i dnes ho mam, takze si nic radši nemyslim ![]()
Mě se takhle udělala po limitu druhá čárka a mnohem slabší než tobě a druhý den ráno, už byla jasnější a v limitu
vydrž.
@Froseth píše:
Nevadí, ten limit je tam jen tak pro srandu králíkům. Stejně ti nezbyde nic jiného, než testovat za pár dní znovu…Osobně si myslím, že těhotná nebudeš, 3 dny zpoždění a žádnou druhou čárku na testu nevidím. To už by měla být druhá čárka hodně viditelná.Příspěvek upraven 22.08.18 v 12:42
Mě se objevila slabounka čárka po limitu až asi 7den zpoždění … Hezky šla vidět až tak 9den.
@ASAndrea Tak u dcery jsem měla pozitivní test až 7 dní po vynechání ![]()
@Lucius08 Děkuju
v pátek zkusím znovu tak uvidíme ![]()
@Froseth U dcery jsem měla pozitivní test až 7 dní po vynechání, takže tohle asi není úplně důležitý kdy po vynechání je čárka vidět a jak moc je vidět.
Tak testujte až po těch 7 dnech
třeba máš ovulaci posunutou, ale spíš to vidím jako negativní test. Orientuj se i podle posledního sexu.