Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím všechny ![]()
Dnes mě čeká druhá genetika první dopadla v pořádku a doufám že ta druhá vyjde také dobře ![]()
Stalo se někomu že druhá může dopadnout špatně i když první byla v pořádku? Čekáme naší vysněnou holčičku do třetice všeho dobrého
🙏jednou jsem po zamlkém těhu tak mám s každého vyšetření strach jestli všechno dopadne dobře.
Prosím bez urážlivých komentářů kdo nechce ať nepíše ![]()
Jaká genetika? Ta se dvakrát nedělá. Máš asi popletený pojmy. Předpokládám, že myslíš screening ve 20tt. Ten zkoumá trochu jiný věci než screening ve 13tt. Kontroluje se vývoj orgánů. A ano, může dopadnout špatně, proto se taky dělá. Tak držím palce ať je v pořádku.
Proto se dělají screeningy dva…protože i když byl první ok, druhý nemusí být. Mé kamarádce se to stalo. Podle mě se to běžně stát může, když každý screening kontroluje něco jiného. Držím palce.
@JuicyLucy je doufám že to budu mít v pořádku jsem s toho nervózní. a děkuji ![]()
Na druhém screeningu se kontroluje úplně něco jinýho, takže ano může vyjít špatně i když byl první dobrý.
Držím palce, dobře to dopadne.
Děkuji za odpověďi
snad budeme mít všechno v pořádku a bude holčička zdravá ![]()
Dobrý Den, mohla bych prosím poprosit o kontakt na genetiku do Motola na objednání?. Děkuji