Druhá genetika

1214
3.4.23 11:09

Druhá genetika

Zdravím všechny :kytka:
Dnes mě čeká druhá genetika první dopadla v pořádku a doufám že ta druhá vyjde také dobře :kytka:
Stalo se někomu že druhá může dopadnout špatně i když první byla v pořádku? Čekáme naší vysněnou holčičku do třetice všeho dobrého :srdce: 🙏jednou jsem po zamlkém těhu tak mám s každého vyšetření strach jestli všechno dopadne dobře.
Prosím bez urážlivých komentářů kdo nechce ať nepíše :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
3.4.23 11:14

Jaká genetika? Ta se dvakrát nedělá. Máš asi popletený pojmy. Předpokládám, že myslíš screening ve 20tt. Ten zkoumá trochu jiný věci než screening ve 13tt. Kontroluje se vývoj orgánů. A ano, může dopadnout špatně, proto se taky dělá. Tak držím palce ať je v pořádku.

• Citovat
  • Upravit
1150
3.4.23 11:16

Proto se dělají screeningy dva…protože i když byl první ok, druhý nemusí být. Mé kamarádce se to stalo. Podle mě se to běžně stát může, když každý screening kontroluje něco jiného. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.4.23 11:19

@JuicyLucy je doufám že to budu mít v pořádku jsem s toho nervózní. a děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35835
3.4.23 11:32

Na druhém screeningu se kontroluje úplně něco jinýho, takže ano může vyjít špatně i když byl první dobrý.
Držím palce, dobře to dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
3.4.23 12:00

Děkuji za odpověďi :kytka: snad budeme mít všechno v pořádku a bude holčička zdravá :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
25.7.23 15:54

Dobrý Den, mohla bych prosím poprosit o kontakt na genetiku do Motola na objednání?. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí