Druhé dítě nejde, proč?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13850
23.11.13 12:51

Poprvé jsem otěhotněla napoprvé, potratila jsem v 9.tt. Pak to nešlo, byla jsem na IUI, nic. Začala jsem cvičit Mojžíšku a byla na mobilizaci kostrče, otěhotněla jsem ihned. Teď se snažíme o druhé a nejde, Mojžíšku jsem cvičila, nic. Byla jsem v CAR (už po půlroce) a zjistila mi horší výsledky štítné žlázy. Teď se léčím a doufám, že pak otěhotním taky hned…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56
23.11.13 15:22

Ahoj holky, tak mi první počali po půl roce. Malýmu jsou teď dva a od března se snažíme o druhý. Otěhotněla jsem zas v červnu, ale těhu skončilo samovolným potratem a následnou revizí. Pak jsme si dali měsíc od snažení klid a teď už zas čekám kdy se to povede. Snažím se na to nemyslet a zaměstnávat se, ale vidět těhotné kamarádky je fakt těžký :( Ale my se nevzdáme. Všem nám přeju ten nejhezčí dárek pod stromeček ( // ) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
23.11.13 20:27

Taky se snažíme o druhý. Začali jsme v dubnu, v červenci jsem otěhotněla, ale bohužel v září jsem byla na revizi, protože to bylo zamklé těhotenství… Teď mám akorát druhou porevizní ms (už jsme se ale snažili, tak jsem trochu zklamaná, že nic, i když na druhou stranu, kdyby to vyšlo, tak se zas budu bát, jestli už je tělo ok)…tak doufám, že se to povede co nejdřív. První bylo hned…jako pořád doufám, že to půjde (měřím si BT, bez toho bychom s naší normální intenzitou sexu nemohli vůbec počít :mrgreen: )…piju kontryhel, ten mi pomáhá prodloužit luteální fázi a působí na mě tak, že mám dřív v cyklu ovulaci…a ještě jsem se rozhodla objednat na Mojžíšovou k fyzioterapeutce…chci mít pocit, že dělám maximum a pak už je to holt o štěstí a osudu. Všem nám držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
29.1.14 10:49

Ahoj holky je ješte diskuze? ja sem na tom stejne první bylo hned a o druhe se snažime od kvetna v čem je problém? do práce už chodim už ani nic nemeřim ani se snažim nesledovat a stejne nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
29.1.14 11:44

@Pavlinky já už jsem se taky objednala k doktorovi tak uvidim doufám že manžel pujde na to spermio co ty? chci se zeptat jsme na tom tak nejak stejne nechtela by jsi ke me do skupiny holky tam už mimi maji a jedna se snaži ale je tam vice soukromi kdyby jsi mela zajem to probrat všechno ješte jednou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7811
29.1.14 12:07

Počkej možnájsem mezi vama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
RA0
47
29.1.14 12:27

Kamarádka to tak měla taky. První počala bez snažení a myslela si, že druhé půjde taky tak snadno.
Ukázalo se, že psychický tlak a očekávání dítěte, se kterým počítala natuty způsobilo, že o to víc to nešlo(každá, která chce dítě, tohle asi zná).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.1.16 13:13

Obnovuji diskuzi…První dítě se nám podařilo druhý měsíc a nyní se nám už půl roku nedaří… a já mám dotaz po jaké době zajít ke gynekologovi aby se podíval jestli vše funguje jak má? Nic si nesleduji, necháváme tomu volný průběh, nechci a doufám, že to nebudu hrotit, ale sex máme pravidelně. Před prvním dítětem jsem 7 let brala HA a podařilo se hned…nyní už 1,5 roku HA neberu, schválně jsou přestala brát HA rok před snažením ať se tělo dá do normálu, ale teda po HA se podařilo hned a teď nic :? jsme relativně mladí - je nám 27 let.

• Citovat
  • Upravit
559
27.1.16 08:05

Mohu se s odstupem casu zeptat jak Vám to dopadlo? Dočkala jste se druhého mimi? Resime ted stejný problém, syn byl hned a druhé už nějakou dobu nic… @Pavlinky @Pavlinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
27.1.16 08:07

Jo už to čtu nevšimla jsem si posledního prispevku :-) gratuluji k druhému miminku :-) @Pavlinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.1.16 16:44

@Pavlinky a podařilo se přirozeně? Já ještě nějakou dobu počkám a pak zajdu na gynekologii aby se podíval jestli vše funguje jak má…
Anonym z 26.1.

• Citovat
  • Upravit
559
27.1.16 18:41

@Pavlinky Mate krasne deticky :-) tak snad se u nas taky brzy zadari :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.1.16 13:59

@Pavlinky A nějaké vyšetření jsi absolvovala? anebo jsi to celou dobu nechala na přírodě?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.5.19 17:43

Ahoj holky, už jsem zoufalá, nedaří se nám druhé mimo, snažíme se sice od Ledna, vím, že to nic není, ale můj problém je v tom, že nemám folikuly, u prvního těhu se nám podařilo za 3 měsíce s clostylbegytem, ale bohužel jsem potratila v 9tt, po 4 měsíční pauze jsem hned první měsíc na clostylbegytu otěhotněla a máme doma 3 letého prcka, no a teď se snažíme o druhé a už budu 3 měsíc na clostylbegytu a stále nic, chodím na utz, měření folikul a paní doktorka říkala, že tam ani po clostylbegytu nic nemám :roll: :?, už jsem trošku zoufalá a nevím co s tím… Děkuji za každou radu! :srdce:

• Citovat
  • Upravit
550
1.5.19 17:49

Nechte si nabrat krev na AMH, kde Vám zjistí počet vajíček a tudíž i šanci na otěhotnění

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí