Druhé dítě nejde, proč?

47759
23.11.13 08:03

Musíš na to přestat myslet ;-) Já vím, že to jde těžko, ale psychika je mocná čarodějka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
47759
23.11.13 08:04
@Pavlinky píše: ,jeste dodam meřim si BT a kupila si aji ovu testy.

vyprdni se na sledování BT a ovulace, vypni, nemysli na to a ono to přijde samo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.11.13 08:29

A byla jsi u dr. nebo si kupuješ preparáty podle netu a myslíš že když to jednou šlo půjde i podruhé??? my dceru počali sice po dlouhé době ale nakonec přirozeně bez léků atd. no a teď? teď jsem po pár měs. pití inofolicu, sledování ovulace testy atd. šla k dr. a ta mi řekla že vůbec nemám vajíčka, na mé vaječníky nefunguje ani inofolic a nosifol. to že mám každý měsíc krásné čáry na ovulačním testu prý neznamená že tam to vajíco je, ovulační testy měří hormon který by měl spustit ovulaci, ale jestli má vůbec co spustit to nezaručí nikdo kromě utz.
takže dva utz a odběr krve ukázali že vajíčka nedozrávají, dostala jsem clostilbegyt a hned jsem otěhotněla a začínám 3. trimestr pomalu.

za mě nečekej na nic a zajdi k dr. a požaduj kompletní vyšetření vč. stěrů bakteriologických, já kromě toho jsem dole dost kyselá či co takže jsem dostala antibiotika a měla jssem tam nějaké streptokoky, stafylokoky a prý jsem mohla zabíjet spermoše.
o myšlení nikdy moje otěhotnění nebylo, vždy jsdem otěhotněla až byli vyřešeny zdravotní problémy, nikdy to nebylo o hlavě!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
23.11.13 08:35

U nas to bylo naopak. O prvni jsme se „snazili“ 1,5 roku. Nic jsme pres doktory neresili, nechali jsme to prirode a nemysleli jsme na to. A v tu nejnevhodnejsi chvili (ja vypoved, manzel prerazen na nizsi pozici) mimco prislo.

Druhy prislo rychleji az nam to samotnym vyrazilo dech. Takze kdyz dcerce bylo 15 mesicu, prinesli jsme si domu novorozenyho syna. :-)

Nemysli na to, chce to cas - o co vic o to budes usilovat o to vic to proste nepujde

• Citovat
  • Upravit
12262
23.11.13 08:41

@Pavlinky objednej se tak nějak abys byla v půlce cyklu aby ti rovnou udělal utz na ty vajíčka, někomu vajíčka nedozrávají, jinému nepraskne folikul atd. toto bylo u většiny mých kamarádek problémem proč druhé mimi nešlo. moje dr. je super, neměla kecy že rok je normálka, prostě po 5 měs. jsem tam přišla, ona mi udělala vyšetření a řekla že fakt nefunguju a nasadili se prášky a hned to zabralo. stejně tak třem kamarádkám v okolí. jinak mi doporučila spermiogram pro manžu, prý to že máme 3,5 letou dceru neznamená že je stále tak plodný jako předtím, takže manžel šel znovu na spermio a naštěstí dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
23.11.13 08:48

@Pavlinky no, ono se na to nedá moc nemyslet, ale ty to řešíš opravdu hodně. Všimla jsem si, že každou chvíli zakládáš diskusi. Zkus se více uvolnit ;) Ale bohužel znám případy, kdy po prvním počatým přirozeně přišlo druhé přes ivf a my se k nim asi taky zařadíme.
@martulkasloník jak se přes utz pozná, že ti nedozrávají vajíčka? Jako že byly malé folikuly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.11.13 08:50

@Ha-ni jakože já na jednom neměla vůbec, což potvrdila i krev že prostě tam něco není, nevím co, prostě mi volala dr. že ovulace tento měsíc nebyla a nebude. a další měsíc byl folík malinký že prostě byl neoplodnitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.11.13 08:54

Ještě dodám že každý měsíc jsem si myslela že funguju!! plodný hlen, čáry na ovulačním testu, ovulační bolesti, to že nemám vajíčka by mě nenapadlo ani ve snu, myslela jsem si že když tohle vše mám tak v této oblasti funguju!! nefungovala a opravdu pak stačilo nasadit clostík na tvorbu vajíček a ihned se zadařilo a to jsem ten měsíc na to myslela, dr. nám přímo řekla dva dny kdy musí být sex a to zrovna manža měl stresy v práci tak se překonával, já migrénu atd. prostěty dva dny po sobě byl sex, naprosto příšerný sex z donucení ale vyšlo to a čekáme holčičku!! o hlavě to u mě opravdu nebylo, ani teď ani u dcery, u dcery jsem se psychicky sesypala když se mi ten měsíc narodila neteř, depky ale podařilo se, stačilo tehdy jen zjistit že jsem dole kyselá a zabíjím spermoše!!3 dny po dobrání antibiotik jsem otěhotněla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
23.11.13 08:58

@Pavlinky Zajdiu k DR, sice říkají po roce, ale „normální“ doktor začne něco dělat už teď, nejspíš se udělá hormonální profil, a pak UTZ v době ovulky. Ale 9 měsíců neni - dle mě - zas tak dlouho, my čekali 7 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
23.11.13 09:03

@martulkasloník a jak se zjistilo to překyselení? Mě říkala dr., že je prý kyselejší prostředí lepší pro oplodnění - ale jak píšeš, spermie mají radši zase zásadité.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.11.13 09:05

@Irinka0210 9 měs. už je skoro rok, a jak dr. zjistí jak dlouho to přesně je? prostě bych šla a zalhala že se snažíme rok a bude. pokud nevyšetří ihned změnit dr. já taky u dcery první otěhotněla jen díky tomu že jsem přešla k novému dr. ten starý měl kecy, šlo to jednou, půjde zase, nemyslete na to, no léčba super, přešla jsem k nové dr. a ihned jsem otěhotněla, stačilo aby se na mě pořádně podívala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
23.11.13 09:07

@Ha-ni jak je to s pH netuším, mě nikdy nepřišlo že je dole něco jinak, na záněty netrpím. vzala mi stěry, ale jiné než ty normální, poslala je někam do laborky, trvalo to asi 2 týdny než to přišlo a tam zjistili že tam mám plno bakterií které se přemnožili. jak tehdy i teď tam něco našli, poradila jsem to kamarádce a ta taky si to nechala udělat taky něco našli a taky hned poté otěhotněla ač se snažila víc jak rok předtím. řekněte si u dr o bakteriologické vyšetření

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
23.11.13 10:01

@Pavlinky Neotěhotněla jsem, jednou jsem potratila jinak se nám při IVF nechytlo žádné embryo…malej je adoptovaný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26295
23.11.13 10:08

@martulkasloník díky moc za radu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
23.11.13 10:56

@Pavlinky Nám se to čekání vylatilo, malej je naše zlato :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí