Druhé jméno k Simona

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3161
6.8.16 22:58

Druhé jméno k Simona

Ahoj, líbí se mi jméno Simona a chtěla bych přidat ještě jedno ale nic mi k tomu nesedí.
Příjmení začíná taky na S a je bez ova.
Chtěla bych druhé spis kvůli tomu, že zatím nikomu kromě mě se Simona nelíbí a kdyby se nakonec nelíbilo i dcerce tak.by mohla používat to druhé.
Jinak ve výběru bylo Viktorie, Lea, Claudie, Izabel, Beata,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12330
6.8.16 23:02

Ani jedno, Simona je hezké jméno, žádným druhým bych to nekazila :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2839
6.8.16 23:05

No mne se teda Simona take nelibi, ale zalezi na tobe. Kazdopadne Simona je docela dlouhe jmeno, takze bych druhe vybirala urcite kratsi, neco jako Lea.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16081
6.8.16 23:09

Když už, tak něco krátkého: Ida, Elsa, Mia, Lena, Tina, Dita, Dora… (schválně nezmiňuju Ellu a Emmu - těch je až až)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11184
6.8.16 23:31

@renatika nechala bych jen Simona a nekazila toto krásné jméno nějakým modernějším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10631
7.8.16 00:27

Souhlasím s názory výše - taky bych nechala jenom Simonu (za mě je to teda moc fajn jméno ;) ). Ale když to musí být, tak z tvého výběru určitě Lea. Prostě něco krátkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.8.16 05:09

@renatika mě teda první napadlo Iva, nevím proč :-) Ale k českému jménu Simona bych určitě nedávala druhé jméno znějící „cize“, ale to je jen můj názor :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
7.8.16 05:54
@iiiv píše:
Ani jedno, Simona je hezké jméno, žádným druhým bych to nekazila :)

přesně tak :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6590
7.8.16 07:48

@renatika dej jen jedno a neřeš, jestli se ostatním líbí, nebo ne. Jméno mého syna se taky původně nikomu moc nepozdával a jméno pro druhého taky nikoho zvlášť nebere, ale abych dávala dítěti druhé jméno, aby se pozdávalo okolí… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10680
7.8.16 08:17

Taky bych dalsi nedavala, k Simoneje to je jak pest na oko. Trema Simona Eva Sucha…to je divny, ne? Mne se Simona libi… kdyz tak ji muzes rikat Moni. Ale je to blbost… kdyby mel mit kazdej nahradni jmeno :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
960
7.8.16 09:15

Mně by to znělo jedině, kdyby Simona bylo druhé jméno a to první bylo kratší. Třeba Anna Simona. Ale asi bych do toho nešla ani tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3161
7.8.16 09:23

Diky moc za názory, člověk je rad když slyší objektivní odpověď. Máte pravdu necháme jen. Simonku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31379
7.8.16 09:28

@renatika taky bych nedávala druhé, Simona je dostatečně výrazné a na dnešní dobu náhodou moc originální a příjemné jméno. Za mě-super výběr!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19296
7.8.16 09:30

Ahoj, mě se taky mé jméno nelíbí. Přijde mi tvrdé. Domácké obměny už jsou fajn, ale originál je nic moc teda. A druhé nemám. Ale představuju se zkráceninou.
Tak když se tvé Simoně nebude líbit jméno, tak se může představovat třeba jako Simča, Simi apod. ;)

Nechala bych to tak. Simona není ošklivé jméno. Že se nelíbí rodině? Však si zvyknou. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1335
7.8.16 09:52

Mám ráda dvě jména, Simona Katrin by se mi líbilo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze