Jméno Viktorie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12
3.8.16 16:33

Jméno Viktorie

Ahoj :) Měla bych na vás takovej dotaz, jaký máte názor na jméno Viktorie? :) Čekáme s přítelem holčičku a to jméno se nám líbí ale ostatní na to mají jiný názor a skoro nikomu se to nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Mal
3821
3.8.16 16:36

Mě se teda líbí :palec:.Klidně bych ho dala. Přijde mi takové vznešené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
567
3.8.16 16:36

Me se osobne moc libi a jestli se zadari druhou holcicku Viktorku :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33151
3.8.16 16:37

@Wikkyna97 Mně se líbí moc :palec: Viky, Vikinka, Vikouš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.8.16 16:37

Mně se líbí a moc, už u prvorozené jsme ho chtěla nejvíc a neprošla přes manžela, že prý Viktorka u splavu…kecy je krásné a nenechte si do toho od nikoho mluvit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
114
3.8.16 16:39

Neřešila bych jak se líbí ostatním, důležitý, že se líbí vám :palec: a mně osobně se takové nezvyklé jména líbí víc než nějaké klasické :pankac: také bych ho klidně dala :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.8.16 16:39

Já sama bych takhle svou dceru nepojmenovala, ale v tomto tvaru mi jméno nevadí. Kdežto Victorie nebo Victoria, to se mi ale vůbec, vůbec nelíbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30627
3.8.16 16:41

Jednu Vikču mám doma, takže ano, mně se to jméno líbí. Rodině míň, ale už si zvykli 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9909
3.8.16 16:44

@Wikkyna97 Me se libi moc :palec: Jméno jsme meli vybrané u druhorozeneho syna, kdyby byl holcicka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2527
3.8.16 16:45

Za mě teda nádherné jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kattynka000
3.8.16 16:45

Kdyby mi prošla u manžela, tak by byla Viky jasná :-) nádherné jméno:-)

• Citovat
  • Upravit
3.8.16 16:46

Já půjdu taky do Viktorky :dance: až otěhotním a bude to holčička :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
3.8.16 16:46

@terinka4444 právě no :D můj otec furt má narážky a že se jí budou ve škole smát ale u každýho jména si něco najdou.

Ještě druhá varianta byla Natálka, ale to už se mi nelíbí tolik :D hlavně i mě vždy kámoši říkali Wiky ale to kvůli příjmení no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.16 16:47

Mě se líbí, a moc. Dodneška mě mrzí, že jsme ho nedali, když jsem dceru čekala - tehdá jsme se nějak nemohli dohodnout. Prosím o anonym, vůči dceři mě mé pocity mrzí.

• Citovat
  • Upravit
69235
3.8.16 16:51
@Wikkyna97 píše:
@terinka4444 právě no :D můj otec furt má narážky a že se jí budou ve škole smát ale u každýho jména si něco najdou.Ještě druhá varianta byla Natálka, ale to už se mi nelíbí tolik :D hlavně i mě vždy kámoši říkali Wiky ale to kvůli příjmení no :D

nebudou, jednak dnešní děti jsou nějakou Babičkou nepolíbení, a když políbení, absolutně si to nespojují, protože Viktorie už je dneska běžné jméno. Máme jednu tady u nás v sousedství a nikdo to na ní nepoužívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze