Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj
Měla bych na vás takovej dotaz, jaký máte názor na jméno Viktorie?
Čekáme s přítelem holčičku a to jméno se nám líbí ale ostatní na to mají jiný názor a skoro nikomu se to nelíbí.
Mě se teda líbí
.Klidně bych ho dala. Přijde mi takové vznešené.
Me se osobne moc libi a jestli se zadari druhou holcicku Viktorku ![]()
Mně se líbí a moc, už u prvorozené jsme ho chtěla nejvíc a neprošla přes manžela, že prý Viktorka u splavu…kecy je krásné a nenechte si do toho od nikoho mluvit.
Neřešila bych jak se líbí ostatním, důležitý, že se líbí vám
a mně osobně se takové nezvyklé jména líbí víc než nějaké klasické
také bych ho klidně dala ![]()
Já sama bych takhle svou dceru nepojmenovala, ale v tomto tvaru mi jméno nevadí. Kdežto Victorie nebo Victoria, to se mi ale vůbec, vůbec nelíbí.
Jednu Vikču mám doma, takže ano, mně se to jméno líbí. Rodině míň, ale už si zvykli ![]()
@Wikkyna97 Me se libi moc
Jméno jsme meli vybrané u druhorozeneho syna, kdyby byl holcicka ![]()
Kdyby mi prošla u manžela, tak by byla Viky jasná
nádherné jméno:-)
@terinka4444 právě no
můj otec furt má narážky a že se jí budou ve škole smát ale u každýho jména si něco najdou.
Ještě druhá varianta byla Natálka, ale to už se mi nelíbí tolik
hlavně i mě vždy kámoši říkali Wiky ale to kvůli příjmení no ![]()
Mě se líbí, a moc. Dodneška mě mrzí, že jsme ho nedali, když jsem dceru čekala - tehdá jsme se nějak nemohli dohodnout. Prosím o anonym, vůči dceři mě mé pocity mrzí.
@Wikkyna97 píše:
@terinka4444 právě nomůj otec furt má narážky a že se jí budou ve škole smát ale u každýho jména si něco najdou.Ještě druhá varianta byla Natálka, ale to už se mi nelíbí tolik
hlavně i mě vždy kámoši říkali Wiky ale to kvůli příjmení no
nebudou, jednak dnešní děti jsou nějakou Babičkou nepolíbení, a když políbení, absolutně si to nespojují, protože Viktorie už je dneska běžné jméno. Máme jednu tady u nás v sousedství a nikdo to na ní nepoužívá.